Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?
Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.
Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.
Ja, az utolsó mondatodra még szeretnék reagálni. Ezt nem a társadalom várja el manapság, a feleséged! Mint ahogy te sem örülnél, ha másokkal feküdne össze.
Lehet, hogy most azt fogod írni, nem érdekelne, de biztos vagyok benne, hogy a hiúságodat bántaná.
Van egy kislányod. Ilyen férjet szeretnél mellé majd később vagy lelőnéd puskával???
De úgy őszintén, körítés nélkül!
Ha a feleséged írná ide a sztoritokat, akkor megkapná, hogy hogy lehetett ilyen barom, hogy hozzádment. Meg hogy másodszorra is teherbe esett. :D Jót röhögnének rajta a válaszadók. Meg jól lesajnálnák, hogy milyen naív, milyen ostoba.
Egye meg a feleséged, amit főzött.
Te pedig az ő csapdájába.
A kedves nejed meg elmondhatja magáról, hogy 4 ember életének a tönkretételéért felel-te csak 2.
A nejednek legkésőbb az első 1 évetek után tudnia kellett, hogy számodra ő nem a "Nő". Tudta is, ennek ellenére az akaratát kivitelezte. Öreg hiba.
Lehet tényleg el kellene válnom, de akkor érezném magam szemétnek. Ha ő nem erőlteti a válást miért rúgjam én fel az életünket, azt hogy a gyerekeimmel legyek?
Bár ha nagyon elmérgesedik a viszony nem lesz más megoldás. De még bízok benne, hogy a terhesség után visszatalál magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!