Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ezt érdemlem?

Tényleg ezt érdemlem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok,és van egy két éves gyermekünk. Minden szép volt,minden jó volt,de az utóbbi három hónap... kezdődött minden azzal,hogy frissíteni kellett a ruháimat,de most ne gondoljatok tipikus női bevásárlásra,mert nekem nem kell 10 nadrág,meg 26 felső. Egyetlen farmert akartam venni,egy sportcipőt,két pólót meg egy pulóvert. Elmentünk hát szétnézni. A tescoba gondoltam megveszem,leárazás volt, jó árban volt minden, felsők 1200,cipő 2000 stb. Miután kinéztem magamnak a cuccokat,férjem száj húzva közölte,h ez drága, ne vegyük meg. Ok mondom,de sztem olcsóbbat nem kapsz,de legyen. Visszavittem szív fájdulva. Két napra rá kitalálta menjünk a piacra,nézzünk ruhát. Talán 1000 Ftot spóroltunk volna,de belementem. Na ott mikor közölték az árusok mi mennyi,lerázott megint,h nem kell nekem ruha,jók amik vannak,csinos vagyok bennük. Legyen,nem veszek,lényegében úgy se sokat járok el,gyesen vagyok a gyerekkel,nincs kire hagynom,itthonra meg jó ami eddig is volt, később majd veszek. Erre másnap beállított egy 20.000 Ftos Ni*e cipővel,amit magának vett,mondván, ő olcsó szr,gagyit nem vesz fel,amit pl a deic*hmanban kapni. Ok,legyen. Aztán ezt később fokozta,kiveri napi szinten a hisztit,milyen fáradt,mi a kaja, mennyit hagytam a boltban,stb. Mikor közlöm,h 3 ezret, ami csak kaja félére megy el,kioktat,leordít. Ez ment napokon keresztül,erre nemrég hazaállított egy 180 ezres olasz papíros robogóval amit 60 ért le akar papírozni,és még jogsija sincs rá,l akarja azt is tenni. Közben veri a nyálát,mikor közlöm,h ha neked lehet, nekem is alapon, napi 1 órát kérek. Abban az egy órában be akarok feküdni a szoliba 10 percre,(soha nem szoliztam) s a maradék időmet meg lófrálni akarom- erre mit csinál?- behisztizik,duzzog,üvölt,csapkod, h elverem a pénzt, meg különben is,biztos pasizni mennék,meg minek nekem amúgy is az egy óra,mikor egész nap itthon ülök???-na pont azért kellene, h kikapcsolódjak. Alig látom mostanában. Későn jár haza,a haverjaival lóg. MA is láttam délben,mikor megérkezett a munkából, ebédelt, s aztán eltűnt. Hazajött este 7kor,evett, közölte megy buliba,majd jön. Én meg állok,mint F**z a hegyen,mondom,h érdekes erre van időd, ránk meg nincs?-és megint kiakad mint valami hülye hisztis tizenéves pö*c,és elmegy. Nem lényeg,h egész nap csinálom én is a dolgom, rohanok,főzök,mosok,takarítok,gyereket nevelek,ja és mellette dolgozom (itthonról)-persze ez szerinte semmittevés,s csak túllihegem a dolgokat. Közöltem vele tegnap délután,h beteg vagyok,hívott az orvos,meg kellene műteni-erre ő: "és kinek van erre ideje? majd megdumáljuk ha ráérek"-na az óta is csak arról beszélünk. Itt a szombat este,ülök egyedül a gép előtt egy pohár teával,a gyerek alszik,s azon merengek,h mi a fenét tegyek? Mert elhagyni jelen pillanatban nem tudom, mert nincs hova mennem...s nem hiszem,hogy tényleg ezt érdemlem.

2012. szept. 22. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hűűű... Hát nekem ez olyannak tűnik, mint mikor a helyi menő csávók a kocsijukkal villognak. Nem akarom kongatni a vészharangot, de szerintem csajozik és előttük akar bevágódni. Nekem legalábbis az jön le abból, hogy ő olyan dolgokra költ, amik tipikusan arra jók, hogy fel lehessen vágni velük, miközben te a legolcsóbb dolgokra sem költhetsz, holott lenne miből.
2012. szept. 22. 21:35
 2/15 A kérdező kommentje:
a csajozás már felmerült bennem is sajnos...lenne miből,bőven,de egy filléres szrért is kiveri a hisztit...
2012. szept. 22. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Fúha... Első olvasásra az ugrott be, hogy te aztán jól beválasztottál. Pont egy olyan alak, aki szerint a nőnek a konyhában a helye sehol máshol és amíg nincs saját kereseted ne is számíts semmire.

Bevallom az első sorok után még azt tanácsoltam volna, hogy egyszer elmentek Tescozni, akkor vegyél két pólót, következő alkalommal egy pulcsit, aztán egy cipőt, én is így teszek, mert egyszerre nem mindig tehetem meg sajnos még ezt sem. Viszont ahogy tovább olvastam, hogy neki mindenre van pénz, neked semmire, hát meggondoltam magam! Nem tudok erre jó megoldást, ez egy majom. A saját fizetésedből igenis vegyél magadnak néhány ruhát és mozdulj ki te is! Nincs valaki akire számíthatsz? Szülők, testvérek valahol? Esetleg egy barátnő? Elmehetnétek pár napra a gyerekkel hozzájuk kifújni magatokat, te is felnőtt emberek társaságában lennél végre picit és esetleg a gyerekkel is tudnak foglalkozni egy kicsit, amíg te 1-2 órát magadra szánsz!

2012. szept. 22. 21:38
 4/15 A kérdező kommentje:
gondoltam már rá én is, h menni kellene vmerre. Sajnos a család fele nem tudok... barátok meg közösek vannak, akikkel eljár szórakozni... az én barátnőim pedig családosak leginkább,s nem hinném, hogy szívesen fogadnának gyerekek hátára még két embert. Nem tudom mi lenne a jó. Lehet el kellene mennem egy hétvégére vmi bababarát "szállodába"..?!
2012. szept. 22. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok. Én amondó vagyok egy jó barát gyerekestől is befogad 1-2 napra. Én legalábbis megtenném, még örülnék is, hogy van némi vérfrissítés, nem ugyanaz megy non stop. Persze azért, ne akarják minden második hétvégét nálam tölteni, de olykor belefér. Cserébe besegíthetsz a főzésbe, házimunkába, a lényeg, hogy kicsit szakadj ki otthonról, mert megzakkansz. Ettől a párod még egy s*ggfej marad már bocsi, tehát az alap problémát nem oldja meg de te is szebbnek látnád a világot, ha nem mindig otthon ülnél!

Ha meg nőzik, akkor minél előbb irány vissza melózni, gyerek mehet bölcsibe és tessék elhagyni, jobbat érdemelsz ennél!

2012. szept. 22. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy bírod. Én egy ilyen fickó mellett nem tudnék élni. Szerencsére az én férjem nem ilyen, de biztos páros lábbal rúgnám ki ha belekötne h 3000-ért kaját veszek ős meg nem hord szar gagyit és kell neki a 20 ezres cipő? Arról nem is beszélve, hogy fiatal anyuka vagy és nincs mit felvenned? Gyerekkel mégnehezebb lehet továbblépni :( Én drukkolok, hogy rendbejöjjön az életed!
2012. szept. 22. 21:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjed "furcsa" egy alak. Én biztos nem tudnék vele élni.
2012. szept. 22. 21:54
 8/15 Pendulum92 ***** válasza:
82%

első reakcióm: Te jó ég!

Először is a férjed tuti, hogy csajozik, erre mérget mernék venni.Másodszor még egy szemétláda is. feleség, gyerek mellett megy bulizni??? Erre nem tudok semmit mondani, te is tudod...

hogy az érem másik oldalát is megnézzük: eddig a férjed nem csinált semmi ilyet? Nem lehetséges, hogy elhanyagoltad, mint férj, a gyerek miatt?(hát itt gondolok a szexre,többek közt) !Persze ez sem igazolja, és teszi helyessé, amit művel!, de mindennek van oka, egy ember nem tesz ilyeneket minden ok nélkül(ha igen az egy pszichopata)

2012. szept. 22. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Dolgozni nem tudsz elmenni?
2012. szept. 23. 11:02
 10/15 A kérdező kommentje:

nem tudok teljes 8 órában elhelyezkedni jelenleg sajnos. Próbálok,de a kutyának nem kellek. Jelentkezem minden állásra,amit hirdetnek, de...

Én mindent megadok neki szex terén is,tényleg mindent,amit csak "megóhajt". Na most ne szado-mazora gondoljatok,meg ilyenekre :D Hanem ami belefér, és mondhatni,élvezem is. Mindig a kedvében járok. Főtt kaja várja délben, délután szendvics mire hazaér, elkészítem a fürdőjét, kiszedem a ruháit, az itthonit, meg a másnapi munkást, reggelente pedig az elvinni való reggelijét. Loholok a boltba, megveszem a kedvenc üdítőjét,mert tudom,az az első,ami keres ebéd után. Kiteszem a pénzt az asztalra,amit elvisz délutánra "költőpénznek"-pár száz ft,de meg kell lennie. Ismerem minden mozzanatát,igényét. Nem hanyagolom el. "Kaparászom" este a hátát tvnézés közben,mert tudom,szereti. (bár ez már csak volt,mert az utóbbi időben már nem akarom,mióta így viselkedik) Viszont én cserébe már semmit nem kapok. Napi egy hát simogatás van, vagy két naponta egy, pár mpre... próbáltam vele megbeszélni,hogy azért hééé én is ember vagyok,igénylem a közelséget, de erre annyit mond mindig:" én nem olyan vagyok, tudhatnád"-de bazz" nem tudom,mert nem ilyen volt...hazajött éjjel fél 2 kor,felkelt 10kor. Megkértem menjünk el a közeli vadasparkba, családi program. Kiakadt,hogy 2500 Ft lenne 3unknak, plusz benzin, akkor legyen max 5000 Ft. Menjünk a Margit szigetre, az "ingyen" van, nézze meg a pár kecskét az állatsimogatóban,és kész. Mit mondjak... Leordítottam a fejét,majd sírógörcs közepette idegemben fényesre sikáltam az egész lakást. Most megint nincs itthon...

2012. szept. 23. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!