Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt érdemlem annyi segitség után?

Ezt érdemlem annyi segitség után?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak 3 éve gerincsérve van...most legutóbb megint kijött neki,nem tudod járni,ülni épp,hogy a wcre kitudott menni.Sokat segítettem neki vigyáztam unokaöcsémre,hogy ne ő szenvedjen vele mikor nővéremnek valami dolga volt,lementem a boltba,főztem(már amit megtudok csinálni)a gyógyszereit bevittem neki stb.

2 napja volt orvosnál ott kapott inekciót attól már sokkal jobban lett tud menni szerencsére.

1 hónap keresztül így ment ez...

Amikor este vagy délután lemegyek a barátaimhoz és feljövök ,hogy szóljak neki,hogy anya kicsit később jövök mert lent szeretnék maradni.(Kicsit kikapcsolódjak mert sok volt ezaz 1 hónap)akkor mindig felcsattan,hogy nem mert mit csinálsz te lent stb.Ma délelőtt felidegesített elkezdtem neki mondani ezeket a dolgokat amiket ide leírtam,felállt és pofánvágott ....

Most őszintén ennyit ért a sok segítség?? egy pofonnal hálalja meg?:S 16 éves vagyok.:S

2011. jún. 24. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Az élet nem igazságos, és nem arról szól hogy ki mit érdemel.. Sajnálom.
2011. jún. 24. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Tudod...lehet hogy ő úgy gondolta, hogy a beteg szülőnek segíteni természetes, és nem szokás a másik szemére vetni.
2011. jún. 24. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
mind kettőtöknek igaza van, anyud beteg kötelességed segíteni neki, de mivel fiatal vagy így neked is jár egy kis szabadság.
2011. jún. 24. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

szerintem csak ideges volt, aki ágyhoz kötött és egyszerűen nem mehet oda ahova akar még wc-re sem egyedül annak sem jó.az agya szárnyal és menne tenné a dolgát de a test ugye.nagyon rossz ez.

nekem csak gipszem volt 1 hétig fekvő azt hittem megőrülök.

mindig szólni v.miért.

2011. jún. 24. 20:47
 5/9 TOMAtm ***** válasza:
22%
ő 16 évig ellátott te meg csak pár hónapja vagy 'gondozó'.nincs jogod a szemére vetni bármit is mégha én úgy gondolom is h igazad volt.
2011. jún. 24. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
6%
Ő is tett még ennél többet is érted. Nem volt fair ahogy viselkedett, de te meg légy megértőbb!
2011. jún. 24. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
De én legalább segítettem neki...van még egy bátyám ő meg semmit ha vitt neki 1 pohár vizet talán akkor sokat mondok vele meg nem csinál semmit nem is mondja neki meg semmi....engem ma pofonvágott erre ha hozzászóltam ma akkor flegmán válaszolt.Tesómmal meg semmi gyere kisfiam ,így kisfiam,úgy kisfiam ...és valamien szinten ez is zavar...
2011. jún. 24. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nem irigyellek anyád miatt
2011. jún. 24. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, a helyedben a pofon után ráhagynék mindent. Ha pofozkodni tud, akkor tud vigyázni az unokaöcsédre. Már kevesebbért is hagytam cserben embereket, ezért végképp otthagynám.
2011. jún. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!