Segítség! Nem tudnátok valamit, hogy mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudom már sokan feltették ezt a kérdést.Én 10 éves vagyok,apukám meg 39.Ti tudnátok valami ötletet 1000-1500 forint értékben?Ha igen,akkor légyszi írjatok!2011. nov. 5. 13:34
1/8 anonim válasza:
hát nem nagy valamit szerinte a kedvenc csokiját ,vagy valami nem tudom ez nagyon keves pénz :S
2/8 anonim válasza:
már tudom is veszel ilyen szép színes papírokat és valam szépet rajzolsz neki de ne olyan egyszerü micsodát vegyél ilyen csillag valamiket csillogó porokat és próbálj valamit belőe kihozni
3/8 anonim válasza:
Szia.
Ilyenkor karácsony környékén lehet kapni olcsó férfiaknak való ajándékcsomagot(tusfürdő,deo spray). Apukád tudja hogy nincs sok pénzed,nem fog nagy dolgot várni. Amúgy is csak a gesztus számít ilyenkor. Ha dohányzik esetleg valami szép öngyújtó. Dvd-ket is lehet már 1000ft-tól kapni.
4/8 anonim válasza:
vagy hogy bemétsz egy ajándék boltba tutira találsz valami ajándékot ennyi értékben
5/8 anonim válasza:
Add oda neki a pénzt! Valószínűleg úgyis tőle kapod, úgyhogy ha veszel neki valami haszontalan vackot akkor is csak az ő pénzét költötted..
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ezek úgy jók,de lehet 1500-2000 forint is.Tavaly egy tök jó telefontartót kapott egy történelmi könyvvel.De most valami más kéne.Anyukám azt mondta,hogy vegyek neki egy autó illatosítót.de az kevés.
2011. nov. 5. 19:51
7/8 anonim válasza:
milyen autó az álma? tudsz venni kis mecsbokszokat a müllerben, teszkóban. megmondod neki, hogy egy nagyon jó álmát fogod teljesíteni. kap egy autót. csak piciben :)) enyémmel már eljátszottuk, és nagyon örült neki. kitette a polcra. amúgy nem muszáj olyan picit venni, lehet nagyobbat is, az még jobban is mutat. vagy egy alsógatyát vegyél neki. én tök jót vettem tavaly, donáld kacsásat azt hiszem. 14/L
8/8 A kérdező kommentje:
Az alsógatya kizárva!De a matchbox az jó ötlet!Már tudom mit veszek neki karácsonyra!Köszi!
2011. nov. 5. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!