Miért viselkedik így? Vagy ezt érdemlem?
Szia,
Nem, nem te vagy a hibás:) jogosan vagy felháborodva, hogy folyamatosan felültet és ha számon kéred, akkor még te vagy az utálatos. Amikor egy kapcsolat ilyen alakulófélben van, akkor alap, hogy odafigyelünk egymásra, és szakítunk időt a másikra, hogy megismerjük egymást. Hogy még ilyenkor is a haverok, ráadásul zűrös haverok az elsők, az jelent valamit. Azt tanácsolom, hogy hagyd a srácot, mert ha már ilyenkor bajok vannak vele, meg a zűrös haverjaival, akkor ez egy jó ideig nem fog változni, ha egyáltalán megváltozik valaha. És az sem túl szimpatikus, hogy te vagy az utálatos, mikor nyilvánvaló, hogy ő az udvariatlan. Szerintem beszélj vele mielőbb, hogy ha szeretne veled együtt lenni, akkor tegye félre a barátait; mert nem bábu vagy, aki pattan, ha ő ráér éppen. Ha pedig ezt nem hajlandó megtenni érted, akkor ne játszadozzon veled.
Sok sikert
22L
Mindenkinek köszi...
Láttam már szenvedni, mert be is vallotta, hogy szerelmes belém és aki ismeri közelről, az is mondta, hogy látják rajta... állítólag olyan nehezen bírja ki nélkülem és mindig rajtam jár az esze, de akkor hogy lehet ilyen? :( Én elhiszem, hogy fáradt, de akkoris...
Fordított esetben nem tudom, mi volna...
Ez a fiú semmit nem akar Tőled, be kell látni és tovább kell lépni. Az előzőek is ezt írták, és egy kívülálló tisztábban látja a dolgokat, mint most Te.
Hagyjad, ne rombold magad, annyi más fiú és lehetőség van! Ne fecséreld az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!