Miért viselkedik így? Vagy ezt érdemlem?

Hát én már nem tudom, mit mondjak...
:(

Nyugi! Sajnos azt kell mondanom, hogy valószínűleg lesz még ilyen csalódás az életedben. Az élet már csak ilyen: legtöbbünknek sokat kell keresgélni és csalódni, mire rátalálunk az igazira, de addigra legalább tapasztaltak leszünk :).
Ez a srác az égvilágon semmi komolyat nem akar tőled. Néha - ha az érdekei úgy kívánják - elhiteti veled, hogy igen, mert akkor nálad leszáll a sűrű rózsaszín köd és ő mindent megkap, amire csak vágyik (szeretet/szerelem, figyelem, stb.), amúgy pedig kinyomja a telefonját, téged vádol a saját faragatlan viselkedése miatt. Mi kell még, hogy te is lásd? Ne hagyd, hogy még jobban visszaéljen a figyelmeddel, kedvességeddel, játsszon az érzelmeiddel! Gyorsan, röviden add ki az útját és ne bánkódj egy ilyen ember miatt!

12:28-as vagyok. Ne keresd most egy ideig. Ő most sajnos azt látja, hogy 'futsz' utána, és ezt ki is használja. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg nem keresni. Ha szeret, vagy érdekled, akkor ő jönni fog hozzád, és ő fog keresni téged. Legyen ez egy "teszt". Ha nem keresed, akkor vajon ő fog-e téged. Ha igen, akkor mondd el neki nyugodtan, hogy mi bántja a lelked. Elmondhatod, hogy neked nagyon fáj látni, hogy semmibe vesz, és hogy a barátokért lemondja a találkozókat. A barátok tényleg fontosak, de egy kapcsolat elején, sőt egész végig muszáj az egyensúlyt tartani. A barátok azért azok, mert megértik, hogy a srác most több időt szeretne veled tölteni, mert ti még egy kapcsolat elején vagytok, vagy lesztek. Ezzel nem sajátítod ki. Ezt sose hidd el. Pláne, hogy nem a nap minden óráját akarod vele tölteni, hanem pár délutánt. Ez bőven nem a kisajátítás kategória. A másik, hogy a tetteiből próbálj következtetni arra, hogy szeret. Mert sajnos tapasztalatból mondom, hogy mondani bármit lehet, ha a barátai fontosabbak, mert ezt bizonyítja az, hogy lemondja a talikat, akkor hiába mondja azt, hogy ez a feltételezés neki rosszul esik, mert ezek csak szavak. Ha majd a tetteivel igazolja, hogy fontos vagy neki, és képes érted olyan "hatalmas" áldozatot hozni, hogy veled talizik, nem a haverokkal, akkor hidd el, hogy valóban téged akar. Remélem sikerül megoldanod a helyzetet és most tényleg ne keresd. Először rossz, de ha önként magától megkeres téged, sokkal nagyobb lesz az örömöd, mintha egy kierőltetett telefonbeszélgetéskor tudnátok csak beszélni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!