Miért viselkedik velem így az anyukám? 12/L
Sziasztok.
Kiskoromban anyukám kedves,megértő,házias anyuka volt apukám mellett.
Már több mint 6-7 éve váltak el apukámmal,és azóta nevelőapám van.
Úgy érzem anyukám teljesen megváltozott mellette,már nem főz annyit inkább éterembe járunk,már nem olyan kedves és megértő,mintha átváltozott volna a személyisége mióta azzal a férfival van.
Nem úgy értem,hogy gonosz lenne velem vagy nem adna meg nekem mindent,de nem olyan mint régen.
(Hozzá kell tennem ez egy pénzes férfi.)
folyamatosan kutat a gépemben,ha már hazahozok egy négyest ki van akadva és ordibál,ilyenkor a feszültséget vágni lehetne otthon.
Ha véletlen valamit elrontok ő folyamatosan ezt a mondatot idézi fel újra és újra : " Ilyen hülye lányom van,szerintem a föld még nem hordott ilyen gyereket a hátán aki ennyi buta lenne".
Meg ha valamit nem úgy csinálok,ahogyan ő azt mondja azzal fenyegetőzik,hogy apámhoz fog elküldeni lakni.
Miért ilyen velem?
Újabban egy-egy kisebb hisztimnél már tollat,meg ilyen apróbb dolgokat vág hozzám.
Ami még fontos lehet,hogy a legújabb hobbija a bulizás (34 évesen!!!!) , a 28-29 éves barátnőivel ilyen-olyan "bulcsikákba járkál rózsaszín rucikácskákban"
Miért lett ilyen?
Mi történhetett vele?
Mert gyenge, akit meg lehet változtatni. A nevelőapádnak sikerült.
Apám is teljesen kifordult önmagából, mióta mostohámmal élünk. Régen vicces volt, jókedvű, bohókás, most meg mindent halálos komolyan vesz, beszűkült tudatú, merev... nem szeretem, mikor olyan.
Mi bajod van?
Főz, de nem annyit mint régen -ez nem nagy dolog.
Nem örül ha rosszabb jegyet kapsz -naná.
Bulizni jár -jól teszi, ne savanyodjon be!
Belenéz a gépedbe -kislány, amilyen képeket felraktok magatokról facebookra+minden információt magatokról, minden 14 év alatti gyereket így kellene ellenőrizni.
Rosszul tűri a hisztijeidet... erre inkább nem mondok semmit. Ne hisztizz, engem ilyenkor pofon is vágtak, nem tollat dobtak felém.
Mindenkinek köszi,de a 2.válaszoló nem érzi át a helyzetemet,igaza van,de valahogy úgy érzem nem teljesen.
A 3. válaszolót meg nem értem,miért irigyelné a fiatalságom ?
Szólj apukádnak hogy bezséljen vele, mert paraszt lett anyu.(aki veletek él annak)
Biztos szeret Ő is és tuti meg ért majd.Majd beszél anyukáddal és minden a helyére rázódik.
Joci20 :
Nem érted.
Pont az,hogy ki nem állhatom a nevelőapámat,mert ő lehet az oka anyukám drasztikus változásának.
Nem vele,nem tudnám ezt megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!