Miért viselkedik velem így az anyukám? 12/L
Sziasztok.
Kiskoromban anyukám kedves,megértő,házias anyuka volt apukám mellett.
Már több mint 6-7 éve váltak el apukámmal,és azóta nevelőapám van.
Úgy érzem anyukám teljesen megváltozott mellette,már nem főz annyit inkább éterembe járunk,már nem olyan kedves és megértő,mintha átváltozott volna a személyisége mióta azzal a férfival van.
Nem úgy értem,hogy gonosz lenne velem vagy nem adna meg nekem mindent,de nem olyan mint régen.
(Hozzá kell tennem ez egy pénzes férfi.)
folyamatosan kutat a gépemben,ha már hazahozok egy négyest ki van akadva és ordibál,ilyenkor a feszültséget vágni lehetne otthon.
Ha véletlen valamit elrontok ő folyamatosan ezt a mondatot idézi fel újra és újra : " Ilyen hülye lányom van,szerintem a föld még nem hordott ilyen gyereket a hátán aki ennyi buta lenne".
Meg ha valamit nem úgy csinálok,ahogyan ő azt mondja azzal fenyegetőzik,hogy apámhoz fog elküldeni lakni.
Miért ilyen velem?
Újabban egy-egy kisebb hisztimnél már tollat,meg ilyen apróbb dolgokat vág hozzám.
Ami még fontos lehet,hogy a legújabb hobbija a bulizás (34 évesen!!!!) , a 28-29 éves barátnőivel ilyen-olyan "bulcsikákba járkál rózsaszín rucikácskákban"
Miért lett ilyen?
Mi történhetett vele?
Szerintem a mostoha apád nem "apa" és ezért nem érted meg vele magad, söt mi több, nem is akar "apád" lenni, ezért nem is foglalkozik a te lelki világoddal. Anyukád meg akar felelni neki, ezért hanyagol téged, hisz a pasinak más az élet stílusa: éttermek, bulizás a meghitt családi együttlétek helyett. Ezen csakis anyukád tud változtatni, hogy elgondolkodjon mi a fontosabb neki? A gyermeke aki lelki sérült vagy egy "új pasas"?
Szerintem ülj le, és próbáld megbeszélni vele, kérdezd meg töle h hová lett az a megértö jó anyukád? Kívánom neked h magába szálljon, hadd ne vakitsa el annyira a pénz, a csillogás és változtasson a magatartásán.
üdv,
3 gyerekes anyuka
utolsónak járt a + mert fetrengek hogy a karodba harapott az anyád!!! :'DDDDDD
--------------------------------
Lehet hogy viccesnek hangzik,de Te se nevetnél ha veled történt volna....
Lehet hogy megsem olyan boldog a "penzes" pasival.
Ha jol szamolok, 5-6 eves voltak mikor szuleid elvaltak.
Most mar nagyobb vagy, nem kell annyira patyolat tisztasagu haztartast vezetni. Talan O is belefaradt. Foleg ha aferfi nem koveteli meg. Nem fozni mindennappal semmi problema. Azert eszel, nem maradsz ehes, ugye?
Most bulizhat, mar majdnem felnottel. Te el fogod magad asni mikor 34 leszel? Ne valaszolj, mert ugysem tudod hogy mit.
Vegul is nem vagy elhanyagolva, meg van kovetelve a jo tanulasod, 0ami neked nem tetszik). Hisztiedit nem turi el, meg jo hogy nem nagy darabokat vag hozzad. Semmi nem tortent vele, ne dramatizalj, inkabb probalj felnoni, egy ertekes tagja lenni a csaladnak.
"Apamhoz fog elkuldeni lakni", ez sajnos szokasos elvalt szuloktol. Legjobban igy lehet egy gyereket megbantani.
Utolso,
Olvasd at megint, azt amit en es azt is amit Te irtal.! Hol irtam, hogy felnott 12 evesen?
Itt tajekoztatlak, idezek valaszombol.
"Most mar nagyobb vagy,"
"Most bulizhat, mar majdnem felnottel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!