Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/155 anonim ***** válasza:
41%
biztos tudja a feleseged h szereted de csak tamadnak ketejei mikor sokagyara kursz ferre...milyen eletfelfogas ez?!;o
2012. dec. 28. 23:05
 52/155 A kérdező kommentje:

Persze, hogy kérdeztem. De nem ad normális választ. Plusz azt hiszi most nem kívánom. Pedig ezzel nincs gond, az első terhessége alatt nem is volt ezzel baja. Ezért gondolom, hogy csak valami hormonális hülyeség. Addig tényleg próbálom meghúzni magam (ahogy már tanácsolták)és miután megszületett a kicsi egy ideig, míg újra csinosnak érzi magát. Akkor hátha alábbhagy.

De életem végéig nem akarok hazugságokat gyártani.

2012. dec. 28. 23:08
 53/155 anonim ***** válasza:
70%
nem mindig no miatt? mar neharagugy de 1heten hanyszor csalod meg??
2012. dec. 28. 23:08
 54/155 anonim ***** válasza:
78%
- "A szex csak szex." Én nem tudom,hogy a fenébe lehet a szerelmet és a szexet külön kezelni? Én azzal szexelek akit szeretek teljes lényemmel és annyiszor,hogy nem is lenne energiám másra.Nem értem ezt az új hús hajszolást,ha be vállt valaki,mi a fenének cserélgessem.
2012. dec. 28. 23:10
 55/155 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, a feleséged nyilvánvalóan átver és manipulál - ahogy leírtad végül is magad is. Te meg hagyod magad, rábólintottál az első gyerekvállalásra is (jó, ez még OK), aztán megbocsájtottad az átverésedet is a második gyerekkel, és most eljutottál odáig, hogy nem akarsz tovább hátrálni, és végleg a konvenciók jármába törni.

Innen döntsd el, hogy tudod-e kezelni a helyzetet, megtörsz, vagy kitörsz...

2012. dec. 28. 23:10
 56/155 anonim ***** válasza:
70%
Megerdemlitek egymast, zsak a foltjat! Akart gyereket, hat belementel.. Gratulalok.
2012. dec. 28. 23:13
 57/155 anonim ***** válasza:
74%

Itt most sokan lázadnak a kérdező ellen, de én a feleségre jobban haragszom. Még a legelején tisztázták, hogy nyitott kapcsolat lesz az övek (a férj részéről), és a nő így is képes volt házasságot kötni, sőt, gyereket szülni egy ilyen családi háttérrel. Rohadtul nem volt felelősségteljes döntés, és önző is volt. Nyilvánvaló, hogy a férfi élete miatt sok fájdalommal és csalódással kell szembenéznie a nőnek, ráadásul a gyereknek sem mutat jó példát. Hogy adhat életet egy anya egy ilyen bizonytalan családba a gyerekének? Aki tök ártatlan és semmiről sem tehet? Arra nem gondolt, hogy egyszer csak a gyerek is észreveszi, hogy apuci rendszeresen eljárkál itthonról, esetleg még meg is látja őket a kapuba elbúcsúzni egymástól az új barátnőjével? Vagy hogy másnaposan, büdösen, morcosan esik haza valahonnan éjnek évadján? Miért megint az ártatlan kisgyereknek kell szenvednie a szülő felelőtlensége miatt? Az meg még csak hab a tortán, hogy titokban esett teherbe. Mit vár, hogy majd ha az elsőtől nem, az új kicsitől megváltozik a kérdező? Ilyen sík hülye nőknek nem kéne, hogy gyereke szülessen!

Én is azt mondom, hogy válj el, mivel te nem szándékozol megváltozni. Azt hiszitek, a gyerekek olyan hülyék, hogy később nem veszik észre, hogy apa folyamatosan eljárkál otthonról, és nem egy átlagos szülő módjára él? Azt hiszitek nem fognak rákérdezni, vagy nem fogják furcsállni? Inkább nőjenek fel úgy, hogy anya meg apa külön élnek, mindketten békésen, a gyerekek X napot anyánál, X napot apánál töltenek. Ez meg nem kényelem kérdése, ne légy önző, inkább ez, minthogy úgy nőjenek fel, mint egy előbbi válaszoló, tudatában annak, hogy apa folyamatosan csalja anyát...

58/155 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezési gondjaid vannak. Azt írtam egy héten egyszer nem vagyok a lányommal este. Mert vagy elmegyünk az anyjával valahova kettesben, vagy barátokkal vagyunk, vagy csak én vagyok a sajátjaimmal, esetleg egy nővel. Ebből hogy jön az, hogy egy héten többször vagyok valakivel? Egyébként ez nem így működik. Egyszerűen csak ha úgy alakul valakivel, akkor összejövünk egy vagy pár alkalomra. De van hogy hónapokig senkivel.
 59/155 anonim ***** válasza:
45%

Én mint NŐ, ANYA, FELESÉG őszintén sajnálom a feleséged, téged pedig megvetlek! Mire esküdtetek fel Isten előtt? Erre?

Megalázod a másikat. Azért mert pénzed van? Tegyél vele egy laza mozdulatot az illemhelységbe! Gerinctelen vagy. Nem tudok mit mondani, de te férjnek nem vagy való, de még apának sem ilyen példamutatással. Szerinted az a szerencsétlen gyerek nem érzi a kettőtök között lévő feszültséget, hogy az anyja szomorú, ideges, ki van borulva, mert nem boldog? Téged a szabadság és a sok sok suna érdekel érdekel amit bármikor megkaphatsz a pénzedért! Csak egyszer kerülj bele abba a bizonyos gödörbe! Kívánom addigra a nejed is észhez tér, és nagy ívbe fog arra tenni hogy onnan kihúzzon!!!!

2012. dec. 28. 23:16
 60/155 anonim ***** válasza:
10%
Valami csak nincs rendben kettőtök között szexuálisan mert az ok,hogy nem maradsz örökre hűséges és megesett a félrelépés,de ezt nyíltan és állandóan...Akkor nem kell házasság.
2012. dec. 28. 23:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!