Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/155 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, szerintem meg hiba volt a részedről, hogy tudomásul vetted az átverésedet, de ha már elkövetted ezt a hibát, most várd ki a szülést, hátha utána, a hormonszintek normalizálódásával a feleséged labilitása is megszűnik, ha viszont nem, akkor menekülj...
2012. dec. 29. 00:23
 92/155 Missi_Key ***** válasza:
22%

szerintem felborult a hormonrendszere (normális dolog terhességnél) és most azért már bocsánat de dilis a feleséged...

milyen dolog már hogy eleve a babával is átver meg még ez is. mondd meg neki hogy játszon ő is tisztességesen. amúgy szerintem valahogy a hormonzavart kellene ahhoz kiküszöbölni, meg a kapuzárási pánikját, hogy értelmesen tudjon gondolkodni a kapcsolatotokról, csak azt meg nem tudom hogy lehetne....

2012. dec. 29. 00:50
 93/155 Missi_Key ***** válasza:
28%
amúgy előttem szólónak igaza van, hiba volt hogy hagytad magad átverni, innentől ezt alapnak fogja tekinteni hogy te kijátszható papucs vagy , már bocsánat, de ő igy fogja gondolni, még ha nem is tudatosan sztem
2012. dec. 29. 00:52
 94/155 anonim ***** válasza:
71%
Hát az én helytelen, magántulajdonlás-fetisistára szocializált értékrendem szerint ez nem magántulajdonlás, hanem tisztelet; megtisztelem a párom azzal, hogy mivel ő bízik bennem, szeret engem, én nem bántom meg szándékosan az érzéseit azzal, hogy a saját perverz igényeimet önző módon kielégítsem mással. Tudod, az egészséges kapcsolat alapjai többek között a bizalom és a tisztelet.
2012. dec. 29. 01:00
 95/155 anonim ***** válasza:
44%
mit szólnál hozzá ha a feleséget találna magának egy szexpartnert és véletlenül szerelmes lenne, de úgy hogy fogná a két kisgyereket és otthagyna egyedül és teljesen leszarná a fejed???
2012. dec. 29. 01:04
 96/155 Missi_Key ***** válasza:
30%

amúgy annyit még hozzáírnák, ezt leginkább a többi kommentelőnek, hogy:

miért nem gondolkodnak az emberek?

az hogy nem akarja hogy más nőkkel legyen logikus lenne, még az is hogy megalázó neki, de csak lenne, mert tudta hogy ilyen a kérdező.

a szeretet arról szól hogy szeress valakit olyannak amilyen, ha meg akarod változtatni az már nem szeretet, akkor egy ideált szeret, de akkor miért nem mondott a kérdezőnek nemet a nem mellesleg tiszta és egyértelmű ajánlatára, és ment el keresni az ideálját? ha ez neki megalázó miért nem sétált el..az emberek nem szoktak megváltozni nagyon (hacsak nem hormonális vagy idegi defektus éri őket), számíthatott rá, miért nem gondolkodott, ha tényleg így gondolja és nem csak a hormonális zavar változtatta meg a viselkedését?

a megalázottság csak akkor lenne logikus ha titokban csinálná, de ez így fair play volt, most a nő nem játszik tisztán, és ezt nő létemre mondom, nem értem miért kell lehurrogni azt aki nem olyan mint ti (aka átlagos)...

2012. dec. 29. 01:04
 97/155 anonim ***** válasza:
34%

OK, utolsó, te ezt így gondolod. Én meg úgy, hogy ez az adott emberek közötti megállapodás kérdése, nyilván, ha egy ember létesít egy párkapcsolatot, akkor - már ha van benne gerinc - nem hamis képet fest magáról, hanem őszintén elmondja, milyen ő, és mit szeretne a párjától. Meg a másik fél is... és akkor vagy lesz kapcsolat, vagy nem.

Az viszont szerintem egy minősítetten szemét dolog, a másik iránti maximális tiszteletlenség, ha az ember látszólag fogadva el dolgokat, úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy "majd ő megváltoztatja", "majd ő megneveli"...

Olyant kell játszani, hogy az ember nem csinál ülepet a szájából, és megtiszteli a másikat azzal (ha már ÁLLÍTÓLAG szereti) hogy komolyan veszi.

A mi 15 éve tartó párkapcsolatunkban is megvan mindkettőnknek a SZIGORÚAN AZONOS deklarált joga az alkalmi külső kapcsolatra... volt is rá anno 1-2 példa... de azért ugye azt nem gondolod, hogy ne szeretnénk és ne tisztelnénk egymást, ha egyszer 15 éve jóban és rosszban, egészségben, betegségben...

2012. dec. 29. 01:13
 98/155 anonim ***** válasza:
25%
Az előző persze ma 01:00 -nak válasz.
2012. dec. 29. 01:13
 99/155 Missi_Key ***** válasza:
17%
megintén..csak az jutott eszembe, nem lehet hogy azért változott meg mert most kivételesen egyszer ő is félrelépett...akik nem szoktak azoknál ez okozhat sokkot.
2012. dec. 29. 02:01
 100/155 anonim ***** válasza:
38%

Én 28 éves lány vagyok, de tuti nem állnék szòba egy ilyen 40-essel:)

Az sem százas aki egy nős férfivel ágyba bùjik, főleg egy vén gyerekkel...haha, meg is érdemli. meg az a sok betegség, de ez már csak mellékes.

Szegény feleség, biztos szenved, de egy gyerekkel már nem olyan könnyű lelépni.

Biztos te is igertel neki szepeket...

Teged is sajnallak, mert biztos te is jò példát láthattal, ha ez neked így frankò és helyesnek látod a viselkedésedet.

Azzal mentegetőzöl, hogy te szòltál.

Hat ez sajna elég szar mentség, itt az alapvető erkölcsi felfogasban van a hiba, de te errol nem tehetsz, en csak egy pszichologust tudok neked ajanlani.

Es ezek utan mar a parodnak is.

2012. dec. 29. 02:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!