Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/155 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem meg pont, hogy most kellene odatenned magad, nem meghúzódni. Gondolom az ügyeidet eddig is diszkréten kezelted, és odafigyeltél a feleségedre. Na ezt most hatványozottabban kellene. Kicsit félreteheted a nagy igazságszeretetedet, ez nem jelenti azt, hogy egész életedben hazugságokra leszel kárhoztatva. Kényeztesd a terhes feleséged, pár hónap agybajt csak kibírsz.
2012. dec. 28. 23:16
 62/155 A kérdező kommentje:

Mert a szex az szex. A szerelem az szerelem. Először 23 évesen voltam szerelmes, addig nem kellett volna lefeküdnöm senkivel? A második szerelem a feleségem volt, közben sem kellett volna?

Ez két külön dolog. Legalábbis nekem. És még sokaknak. Másoknak meg nem. Ezzel nincs gond. Csak korrektül kell eljárni.

2012. dec. 28. 23:17
 63/155 anonim ***** válasza:
43%
58-as igazadvan! de ezt ketten rontottak el az elejen. sajnalom a feleseget de valalta talan azt hitte h a ferje eszbe kap.
 64/155 anonim ***** válasza:
68%
...még hozzátenném hogy a feleségednek annak idején kellett volna annyi eszének lennie, hogy nem megy bele ebbe a kapcsolatba, de két ember kell ehhez is, és te is belementél, akkor oldjátok meg!
 65/155 anonim ***** válasza:
21%
ma 23:13 - "Azt hiszitek, a gyerekek olyan hülyék, hogy később nem veszik észre, hogy apa folyamatosan eljárkál otthonról, és nem egy átlagos szülő módjára él?" - nézd, szerintem inkább abban, hogy a gyerek sem az "átlagos" értékrendet fogja vallani és helyesnek tartani, tehát, hogy működik a nevelés, mint olyan:)
2012. dec. 28. 23:18
 66/155 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem teljesen nyíltan csinálom. Ő sem kérdezett soha, hogy sokáig dolgoztam, vagy valaki mással voltam. Egyszerűen csak nem csináltam belőle titkot az elején, hogy meg fog esni. Ez nem igazságszeretet. De nekem a szerelemben inkább az van benne, hogy nem verem át( míg a hűség nem fontos)
2012. dec. 28. 23:21
 67/155 anonim válasza:
32%
Biztos, hogy a hormonok is sokat számítanak.. Most még művelheted ezt évekig, addigra lehet ő is rádöbben, hogy mennyire nem éri meg neki olyannal lenni, aki megalázza.. Te meg majd akkor fogsz rájönni, mit veszítettél, ha már nincs ott.. Addig hiába magyarázhat neked akárki akármit sajnos.
2012. dec. 28. 23:22
 68/155 A kérdező kommentje:
De minek kellene erről a gyereknek tudni? Nem vagyok otthon és kész, pl. dolgozok. Ha mindketten normálisan tudnánk kezelni ebből nem lennének konfliktusok. Eddig sem voltak. Megértjük egymást, sok mindent látunk egyformán, közösek az érdeklődési köreink és még szeretjük is egymást, gyengédséget, boldogságot is láthatott eddig is a lányom, ezután is láthatna. Ezek a fontosak egy házasságban.
2012. dec. 28. 23:24
 69/155 anonim ***** válasza:
70%
66-os, én vagyok az, aki írta, hogy az én apám is ugyanilyen volt. Nemhogy ezt az "átlagtól eltérő" értékrendet vallanám, hanem teljesen ellene vagyok, és minden kapcsolatomban kikötöm, hogy 1 félrelépés, és nincs több esély! Én nem jutok anyám sorsára! Sosem bocsájtom meg apámnak, hogy ebben kellett felnőnöm, pedig anyám elfogadta!
2012. dec. 28. 23:25
 70/155 anonim ***** válasza:
27%
"Te meg majd akkor fogsz rájönni, mit veszítettél, ha már nincs ott" - hát, szerintem Kérdező akkor veszítene igazán nagyot, ha sikeresen betörnék a "polgári-konzervatív" értékrendnek megfelelésbe... az ÉLETét...
2012. dec. 28. 23:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!