Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?
Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.
Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.
Akik nekem akarnak esni ne tegyék. Másképpen látom a világot mint ő/te, ennyi.
És mindig fair voltam a feleségemmel, soha nem vertem át.
"Gyereket szeretett volna, belementem"
Hát te aztán egy példaértékű családapa vagy.
Szégyelld magad - írom ezt férfiként.
Mit szeretnél? Nőzni, zülleni, hétvégente pedig meglátogatni a gyerekeid, akik idővel felnőnek és a társaságuk majd arról beszél, hogy papa , hogy ropta múlt éjjel?
Én nem vagyok konzervatív, nem bánnám, ha a haverokkal eljárnál, de muszáj megaláznod a feleséged?
Nem kell a duma, hogy így állapodtatok meg!
Milyen duma nem kell? Ebben állapodtunk meg, elfogadta. Mint írtam eddig nem volt kifogása ez ellen. Soha nem vertem át. Az sem zavarna ha ő félrelépne. Mivel nem hűséget fogadtam, hanem szeretet, gondoskodást.
Ismerőseim nagy része félre jár, csak titokban. Na én annak nem látom értelmét
Az sem hat meg hogy újra lesz egy pici csöppségetek?
Tudod mit?
Menj el szórakozni a haverjaiddal és éld ki magad,mert te örök gyerek leszel,mindig!
Te fair play módon játszottál, a hiba a feleségedben van.
Várj még 1-2-3 évet, hátha javulnak a dolgaitok. Addig ne válj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!