Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/155 anonim ***** válasza:
86%
Fiziológiás szükséglet a vizelés is,mégsem tolod le gatyád az utca közepén mert vizelned kell.Hanem szépen hazamész,stb,stb...Házas vagy,a szex a feleségedre és rád tartozik...a megcsalás nem fiziológiás szükséglet.
2012. dec. 28. 22:23
 22/155 A kérdező kommentje:
Ez felnőttség kérdése. Felelősséget vállalok értük, mindenért az életemben. Ilyen vagyok és kész. 40 múltam, már nem változok. Megszoknak vagy megszöknek. Állandó kapcsolat nélkül is jól elvoltam (bár így tényleg kényelmesebb), továbbra is ellennék, ha elhagyna.
2012. dec. 28. 22:25
 23/155 anonim ***** válasza:
62%
valjel! a feleseged majd talal egyszereto ferfit. aki nemkur felre es lehetnel vasarnapi apuka parorara mint az enapam...-.-
2012. dec. 28. 22:26
 24/155 anonim ***** válasza:
41%
"Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat." - namost Kérdező, nekem innentől nem lenne több kérdés, ez ugyanis azon kevés számú dolgok egyike, amikor azonnal, mindenféle mérlegelés nélkül szakítanék. Nagyon kevés ilyen van, a tudatos hazugság a családtervezésben vagy hasonló életre szólóan komoly dologban, a kakukkfióka-neveltetés, meg ha kétségbe vonja, hogy a vállalkozásban a melósok bére az első előtti legelső - lehet, ha sokat görcsölnék, még találnék 1-et, de az 5-öt nem érné el az ilyen dolgok száma... ha azt mondaná, hogy tegnap éjjel gangbang-partyn volt egy kosárlabdacsapattal, azt mondanám, üljünk le, beszéljük meg... de az efféle átverésre nincs pardon, azon nincs mit megbeszélni.
2012. dec. 28. 22:26
 25/155 anonim ***** válasza:
73%

"Lehet tényleg el kellene válnom, de akkor érezném magam szemétnek. Ha ő nem erőlteti a válást miért rúgjam én fel az életünket, azt hogy a gyerekeimmel legyek? "

Szemétnek éreznéd magad, és felrúgnád az életeteket? He? Ezeken már rég túl vagy. A gyerekeid szerinted majd hogy reagálnak arra, hogy apuka folyton félrekúr és úgy viselkedik mint aki képtelen felnőni? Szeretnéd hogy ezt a példát kövessék? Mert azt nem fogják megérteni, hogy ezt csak te látod jónak, mindenki más máshogy csinálja és az a normális.

Válj el, nem vagy elég érett a családhoz. Nem is értem miért házasodtál meg. Biztos kellett valaki aki kimossa a gatyádat. A feleséged meg ostoba, ha ezt tűri.

2012. dec. 28. 22:28
 26/155 anonim ***** válasza:
87%

Te azt nem érted, hogy a feleségednek nem a támogatásodra és a pénzedre van szüksége, hanem rád lenne! Nyilván azt gondolta, benő a fejed lágya és majd megállapodsz mellettük.

Valóban nem volt tőle jó döntés ez, de azt gondolom, hogy eljön még az az idő, mikor visszasírod, mert nem fogsz találni még egy olyan nőt, aki elviselné neked ezt és hidd el, iszonyú rossz lehet egyedül megöregedni. Mikor már majd nem találsz nőt, aki összefekszik veled, jól jönne a támogatása és a közelsége.

2012. dec. 28. 22:29
 27/155 anonim ***** válasza:
83%
40 éves fejjel gondolkodsz így?Ez felnőttes?Nem ez önző,egoista.A sok negatív választól nem kapsz kicsit észbe?Én 24 éves fejjel szégyenlem magam...
2012. dec. 28. 22:30
 28/155 anonim ***** válasza:
98%

Az a helyzet, hogy mind a ketten hülyék voltatok. Te azért, mert tudtad, hogy milyen vagy - így azt is, hogy nem vagy férjnek való, mégis "lekötötted" magad egy nő mellett (mindegy, hogy közölted vele, félre is fogsz menni). A feleséged meg azért, mert a házasság és a gyerekvállalás (amibe ostobán belementél) okán úgy gondolta, meg fogsz változni. A családért. Hát igen, tudom, ostoba nőszemélyek vagyunk :)

Amúgy meg, ha a nő csak a pénzre ment volna, valszeg letojná, hogy a férje mást is dönget.

2012. dec. 28. 22:31
 29/155 anonim ***** válasza:
19%

A nők ilyenek, állandóan megy a hiszti majd megnyugszik szerintem, ha meg nem akkor jön a válás legrosszabb esetben, de akkor várd meg amíg ő mondja ki, hogy el akar vállni.

Mondjuk én hűséges típus vagyok, de megértem a te álláspontodat is, nekem is sok haverom van ilyen.

25/F

2012. dec. 28. 22:31
 30/155 anonim ***** válasza:
74%

Értem, miről beszélsz. Nem hétköznapi a hozzáállásod, de tényleg korrekt vagy. Felvállaltad, elmondtad neki, belement. )Szerintem ezerszer tisztességesebb, mint akik a feleségük háta mögött hetyegnek, flörtölgetnek, az asszony meg közben otthon ül és azt hiszi minden rendben.) A gond az, hogy korábban lehet őszintén gondolta, hogy neki ez nem probléma, úgy szeret, ahogy vagy, de közben telt az idő, lett egy közös gyerek, útban van a második. Most már nem kettőtökről szól a dolog, hanem 4 emberről. Mi van, ha jön egy másik nő, akit annyira megszeretsz, hogy nem akarsz már kalandokat? Ő meg ott marad majd a két gyerekkel. Még sorolhatnám, hogy mi játszódhat le benne. Szerintem az elején fel se fogta, hogy ez mivel jár.

Te ismered őt, neked kell tudnod, hogy ő mire vágyik. Gondolkozz el rajta, hogy meg tudod-e neki adni. Ha nem, akkor hagyd, hagy találja meg a boldogságát mással. Ha úgy érzed, meg tudod adni neki, akkor meg hagyj neki időt.

Ha tényleg szereted, akkor azt akarod, hogy boldog legyen. Cselekedj úgy, hogy az lehessen - de ne a saját boldogságodat áldozd fel. Mert ha az egyik fél boldogtalan, az kihat a másikra is.

2012. dec. 28. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!