Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/155 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,én nem hiszek ebben a "csak szociokultúrás elvárás" dologban és nem is fogok.Amúgy pont arra gondoltam a minap,amit még a NatGeon láttam,hogy a tudósok egyetlen párra vezették vissza az emberiség eredetét,ősÁdám és ősÉva,asszem így nevezték őket.Minden ma élő ember az ő kettőjük leszármazottja,ergo nekem ebből az jön,hogy Ádámnak is csak 1 felesége volt...mondjuk ez sok kérdést felvet.:)Az meg hogy az ősember hogy élt,hogy gondolják hogy élt,azt meg nem tudja senki,interjút még egy ősemberrel sem láttam.Lehet,hogy előbb volt a többnejűség,mint a monogámia,nem tudom,de nem is érdekel.Most nyelvtanilag elemezgethetnénk a megcsalás szót,egy biztos,a + nélkül és a + jellel is azt jelenti,hogy az érzéseidet,szívedet,gondolataidat,idődet egy másik nőnek adod.De gondolom most erre is jön a magasröptű válasz.
2013. jan. 4. 15:37
 152/155 anonim ***** válasza:
14%

Nézd, ilyeneket trükközni tetszőlegesen lehet, n.b. a törzsfejlődés egy folyamat, ahol mindig egy egyed alakjában jelenik meg az a mutáció, változás, ami később - ha életképesnek bizonyul, és elterjed - egy új fajjá különüléshez vezet. A fajok története MINDIG úgy kezdődik, hogy egyszer lett egy egyed, amelyik ebben meg abban különbözött egy létező faj többi egyedétől... viszont az, hogy ez új fajjá tud-e válni, sikeres lesz-e, elterjed-e az mindig csak UTÓLAG dől el... én olyan gondolatmenetet ismerek a szintén elég híres "Föld születik - 4,5 milliárd év egyenes adásban" filmből, ami egy 200 fős Kelet-Afrikai csoportig vezeti vissza az összes ma élő embert, de szerintem egy 200 fős csoportot is barokkos túlzás még új fajnak titulálni. Mert hát valójában ez a történet úgy szól, hogy az ember az elmúlt néhány száz évben megalkotta a faj fogalmát, definiálta a jellemzőit, majd elkezdett visszafele gondolkodni... ugye Darwin for dummies:), avagy külön fajnak számítanak-e a különböző szigeteken évezredek óta saját belterjes fejlődési utat bejáró rizspinty-csapatok. Bonus, hab a tortán, hogy az emberfélék és az emberszabásúak között nincs is igazi faj-határ, mert a faj definiciója ugye szól az "egymással szaporodóképes utódot létrehozni képes"-ről is, avagy miért eltéró faj a ló és szamár és meddő minden öszvér. Na, ehhez képest ember és gorilla úgy tűnik, hogy képes szaporodóképes utód létrehozására, ezt lehet sejteni, bár a gorilla-mama emberi utódjának kórbonctani vizsgálatát tudtommal nem publikálták szélesebb körben, mert nem túl rég művileg szkítottak meg egy ilyen terhességet... szóval bonyi ez, az ember elkülönülése is részben szociokultúrás, úgy mondjuk ezt szépen, hogy az ember evolúciója már nem biológiai, hanem társadalmi léptékben zajlik - és most lehet eretneket égetni a személyemben:)

De mindennek persze a világon semmi köze a Kérdező kérdéséhez, ezzel csak a nekem címzett felvetésedre reagáltam.

Nézzünk olyant, amihez köze van hozzá, annál is inkább, mert a tegnap esti válaszoló ezt kezdte firtatni... szóval azért válaszolok én sok esetben, mert ismerem a kérdező problémáját, sok tekintetben magam is bejártam a kérdező által most járt utat anno, évtizedekkel ezelőtt, csak hát én fiatal voltam és bohó, tehát sajnos hallgattam az engem megváltoztatni akarókra... és hát - finoman szólva - minden lett belőle, spec jó, az egy fikarsznyi se, senkinek. Sőt, vannak, akik a mai napig is szívják többé-kevésbé, magamat is beleértve. Egy ilyen helyezhez képest az a két nappal ezelőtti, rémesnek szánt felvetés "hogy majd egyedül maradsz vénségedre" - nos, az maga lett volna a rózsaszínű leányálmok non plusz ultrája.

Ma, évtizedes távlatból azt kell mondanom, hogy egy az utódvállalás kérdésében engem megtévesztő "társat" úgy vágnék ki 30 mp alatt, mint a győzelmi zászlót, minden egyébre tekintet nélkül, nem, hogy még azt hallgassam tőle, hogy én miben változzak. És bizony hosszabb távon ez lenne mindenki számára a legjobb... mert a másik reális alternatíva a közös nyűglődés a közös földi pokolban.

2013. jan. 4. 16:41
 153/155 anonim ***** válasza:
61%

MAGADNAK. CSINÁLTAD. A. PROBLÉMÁT.

Itt mind a ketten sarasak vagytok. Ennyire egyszerű a helyzet.

2013. jan. 4. 19:31
 154/155 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanolyan vagy mint az összes többi magyas pali, csak te bevallod:)
2015. febr. 8. 10:28
 155/155 anonim ***** válasza:
82%
Igaz, hogy már nem mai kérdés, nem is olvastam el az összes választ, de a nők sajnos mindig rinyálnak (tisztelet a kivételnek). Ha belement abba korábban, hogy így éljétek az életeteket, és érthető, hogy te nem érzed rossz embernek magad attól, mert nem akarsz változtatni a megbeszélt dolgokon.
2015. febr. 8. 11:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!