Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/155 A kérdező kommentje:

Azért házasodtunk össze mert egyébként szeretjük egymást. Ez a kettő nem függ össze.

A babán egyébként kiakadtam, de megértettem, hogy neki fontos, hogy legyen kistestvére a lányunknak. Bár nem a legjobb módszert választotta. De túlléptem rajta, ha meglesz a baba ugyanúgy szeretni fogom, nagy károm nem lett belőle. (bár akkor is rúgta fel amit megbeszéltünk)

2012. dec. 28. 22:33
 32/155 anonim ***** válasza:
71%
ez neked normalis de sztem a gyermekeid velemenye igen banto lessz:tamogatott,penzelt,heti1 latogatas,meg anyam eletet elbaszta
2012. dec. 28. 22:34
 33/155 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, én egy ilyen "kapcsolatban" nőttem fel. Édesapám állandóan félrejárt nyíltan, simán ment bulizni éveken keresztül, úgy alázta anyámat, ahogy te teszed a feleségeddel. Szerinted milyen érzés volt, hogy gyerekfejjel ÉN könyörögtem édesanyámnak, hogy váljon el?! Nincs baj ezzel az életstílussal, de akkor ne legyen családod, mert egy családapának kevés vagy, nagyon! Egy családapa nem lehet ennyire kicsapongó, mert a gyerekei szívják meg! Adj egy esélyt a gyerekeidnek és a feleségednek, hogy normális családjuk legyen egy felelősségteljes férfival, válj el!
2012. dec. 28. 22:36
 34/155 anonim ***** válasza:
85%
Önző ember vagy. Nincs miért tanácsot adni, hisz végül úgyis azt választod, amivel TE jobban jársz. Gyerek vagy feleség mit sem számít, az nem TE vagy.
2012. dec. 28. 22:37
 35/155 A kérdező kommentje:
Szerintem egy gyereknek arra van szüksége hogy a szülő szeresse, vele legyen, kiálljon mellette, támogassa. Ha ezek megvannak akkor ez kölcsönös. Akármit csinál a másik. Ezek alapján ítéljenek meg a gyerekeim. Ha nem így lesz, akkor valószínűleg valami mást rontok el.
2012. dec. 28. 22:37
 36/155 A kérdező kommentje:

34-es! Ha ez anyádnak nem okozott volna problémát, akkor neked sem lenne az. Lehet észre sem veszed. Természetesen nem akarom, hogy a gyerekeim egy állandóan siránkozó, boldogtalan anya mellett nőjenek fel, mert akkor nem lesz boldog gyerekkoruk. De remélem ez nálunk csak átmeneti.

Lehet hülye voltam, hogy megbíztam benne, hogy így jó lesz neki, és gyereket vállaltam. Majd a jövő megadja a választ, még egy kicsit várok.

2012. dec. 28. 22:41
 37/155 anonim ***** válasza:
70%
"akor valoszinu mast rontok el" uristen szerinted mit?! ha nagyobbak lessznek a gyerekek latnifogjak az anyukon a fajdalmat.!!!
2012. dec. 28. 22:44
 38/155 anonim ***** válasza:
83%
Te mekkora egy beképzelt majom vagy! Becsüld meg a feleséged,hogy ilyen vakon szeret,-bár nem tudom mit lehet rajtad.Nagyon szomorú,hogy állandóan csalod,még ha szemet huny is felette.Azt ugye tudod,hogy másik ilyen ostoba szerelmes nőt nem fogsz találni! Mi a fene hiányzik,hogy nem állsz meg mellette? 40-éves vagy még ha jól tartod magad akkor is röhejes ahogy viselkedsz.Szabadság,kaland,mindig új pi.a? Meddig? Egyáltalán ki az a hülye aki még szóba áll veled öregem? A jó bolond feleséged meg várja a csodát....
2012. dec. 28. 22:45
 39/155 anonim ***** válasza:
28%
ma 22:45 - miért nem lehetne, hogy mindenki élhesse a saját életét a saját elképzelései szerint, és mondjuk a feleség tisztelné annyira tényleg a férjét, hogy komolyan venné, amit az elmondott a saját elveiről és elképzeléseiről, és nem mindenáron megváltoztatni, a saját értékrendjét rákényszeríteni akarná???
2012. dec. 28. 22:48
 40/155 anonim ***** válasza:
15%

Egy ideig húzd meg magad. Légy otthon, de ne ámítsd olyanokkal, hogy nem lesz más az életedben. Egyszerűen kerüld a kérdést. Aztán majd meglátod, hogyan alakul.

Nem egy ilyen kapcsolatot látok a környezetemben amúgy. Nem tudom mennyire megbeszélt, de lehetetlen hogy nem tud róla a megcsalt fél. Sajnos ez van. Még fiatal vagyok, szeretném hinni hogy lehet máshogy is :)

2012. dec. 28. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!