Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?
Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.
Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?
Nem olvastam vegig a valaszokat.
Nekunk voltak gyerekek az eskovon, en is szerintem csak olyanon voltam ahol voltak. Semmi gond nem volt veluk, ha ez aggaszt.
#87 Számomra érthetetlen, hogy hogyan lett egy max. 10 éve kitalált az esetek 1%-ban sem alkalmazott lagzi típus nálad a “normális”.
Több ezer éve minden lagzin ott vannak a gyerekek és sokan megoldották így is, hogy ne este 8-kor érjen véget, hanem reggel 6-kor. :)
De most nem azért:
Ha mondjuk valaki fizet ugrálóvárat vagy animátort a gyerekeknek, vagy bébiszittert és elszeparálják őket a felnőttektől, amíg buliznak, akkor azok a gyerekek pl.: este 4-től hajnali 3-4-ig majd ugrálóváraznak vagy mesét néznek vagy székfoglalósat játszanak? Te el tudnál lenni 10-12 órát egy vagy két dologgal foglalkozva? Ezek az emberek úgyis este 8 előtt lelépnek, mert a gyereknek aludni kell.
#88 Mondjuk ezt általában tényleg úgy szokták megoldani, hogy a gyerekeket lefektetik egy szállodai szobába aludni. Általában van az esküvői helyszínhez közel valami szoba, amit vagy a menyasszonyi szobának vagy gyerekaltatós szobának szoktak kijelölni.
De nekünk olyan is volt, hogy a közelben lakott ismerős és megkértük, hogy lehessen nála a gyerekaltatós szoba, mert egy utcára lakott a helyszíntől, 11 körül a dadussal átvonultak oda a gyerekek és a szülők visszaértek egy órán belül és hajnalig buliztak. Egyedül egy személyt vesztettünk az eseten, az egyik gyereket a 85 éves nagymama altatta, aki szintén elaludt közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!