Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?
Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.
Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?
#113 Az itteni vérmammerek többségének nem volt gyereke. A stílusod miatt pontoztunk le szerintem. Hogy lehet olyat mondani, hogy letéped valakinek a fejét (nevelési célzattal)?
Komolyan nem tudom eldönteni, hogy troll vagy vagy beteg...
Nekem is elég idegesítő volt és alig bírtam ki, hogy ne szóljak rájuk, pedig nem velem kekeckedtek. Rájuk lett szólva, de olyan szinten, hogy rendesen megkérték (légyszíves, kérlek), majd ha 2 percig megült a fenekén a gyerek, akkor még meg is köszönték nekik.
Nálunk is volt ilyen. Egy csapat gyerek volt, rosszalkodtak, olyat játszottak, hogy az asztal alatt meg szék alatt bújkáltak és megfogták a pincéreknek a lábát (mondanom se kell, nem egy pincér ijedt meg). Volt, hogy olyat csináltak, hogy ki meddig bír elköpni a táncparketten és amikor valakit véletlenül vagy szándékosan leköptek, megkezdődött a cirkusz. Még a gyerekek szüleinek állt feljebb.
Egy másik esküvőn meg a cuki, aranyos, jólnevelt gyerekek olyat játszottak, hogy bebújtak az üvegajtó mögé és amikor jött valaki, előtte becsapták az ajtót. Ment így egy darabig, aztán jött az egyik vendég, aki előtt be akarták csapni az ajtót, szerencsétlen meg akarta állítani a kezével az ajtót, aztán átnyúlt az üvegen. Itt ki is jött a mentő, mert ömlött a csávó kezéből a vér. Annyi is volt a lagzinak, mert szintén a cuki, aranyos, jólnevelt gyerekek szüleinek állt feljebb.
Nem olvasom végig a több oldal választ.
Intelligens ember nem fog megsértődni, mivel ők jól tudják érezni magukat gyerek nélkül is, és nincsenek összenőve. A többi felháborodik, kikéri magának, lehord téged mindennek, rosszakat kíván neked. Kívánsz ilyen embereket látni az esküvődön?
Nyugodtan álljatok ki amellett, amit szeretnétek, és mondjátok meg, hogy gyerekmentes lesz a lagzi.
Teljesen normális az ilyen esküvő, nekünk is gyerekmentes volt a saját esküvőnk!! Imádtuk így. Aki megsértődik ezen, az szánalmas, és annak nincs ott helye és kész, mert nem tartja tiszteletben a döntéseteket.
Nem egy olyan esküvőn voltunk, ahol egy vagy több visító gyerek tönkretette a szertartást, vagy a rohangáló gyerekek épp a menyasszony ruháját, vagy leverték az esküvői tortát stb , mert vagy szartak a szüleik szavára, vagy rájuk se szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!