Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?
Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.
Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?
Be kell vallani, elég furán hangzik, hogy ,,Szeretettel meghívunk benneteket az esküvőnkre, kivéve Tomikát. Üdvözlettel István és Móni."
De a ti esküvőtök, úgy rendezitek, ahogy szeretnétek, akinek még nem tetszik, nem megy el rá.
Ha engem ilyen eskuvobe hivnanak, hovmgy nem vihetem a lanyomat, egyszeruen megkoszonnem a meghivast, de igy nem mennek. En nem ereznem jol magamat a gyermekem nelkul, neki is jol esne egy eskuvot megelni, menyasszonyt latni, nezni ahogy a felnottek tancolnak. Neki ez egy szep elmeny lenne es szocializalodas szempontjabol is jo. Nelkule biztosan nem mennek, most kerdeztem a ferjem, o sem.
Persze ezen a parnak semmi joga megsertodni, ha visszautasitanank e miatt a meghivot. Hisz ok azok, akiknek baja van a gyerekunkkel.
Nekem 2019,ben volt az eskuvom. 115 fovel, ebbol 12-15 gyerek minden korsztalybol, fel evestol 13 evesig. Semmit nem erzekeltem beloluk mint menyasszony. Elvoltal maguknak illetve szuleikkel. Nekunk mulatos hagyomanyos lagzink volt, ok is ugyanugy tancikaltak. A kicsi a babakocsiban kinn aludt is egyet. Szoval en nem paraztam ra erre, es gond sem volt.
Meg hozza tennem, egyik gyerek sem uvoltott, ha nem lettem volna tisztaba vele, hogy vannak gyerekek, fel sem tuntek volna, ugy beolvadtak a tomegbe 🤷
Persze, olyan lagzot csinalsz, amilyet szeretnel, ez a te napod, te penzed, azt hivsz, akit akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!