Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megsértődhetett?

Mit tegyek? Megsértődhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet,hogy úgy volt,hogy egy barátnőmmel,-akit táborban ismertem meg tavaj- elmegyünk strandolni.Mivel ő nagyon messze él tőlem az édesanyja hozta volna el. Igen,de a napokban rettentő rossz idő lett,egyik pillanatban dörög,villámlik,szakad a jégeső a másikban pedig süt a nap. Mondtam neki,hogy nem-e halasztanánk el,mert nem sok értelme van még a fedett részre sem menni,mert ott túl sokan vannak ilyenkor.AZt hiszem megbántottam ezzel. Én is utálom,ha az utolsó pillanatban fújnak le valamit,mert nem szeretek máshoz alkalmaszkodni,de tényleg rettentő az idő. Mit csináljak szerintetek? Előre is köszi!15L
2011. júl. 23. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán tőle kérdezd meg, szerinted mi honann tudjuk ő mit gondol?

Ettől eltekintve neked van igazad, ilyen ócska időben épeszű ember nem strandolni megy. Beszéljétek meg és helló.

2011. júl. 23. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
az egész országban ilyen szar az idő, ha nem hülye akkor megérti és nem haragszik meg
2011. júl. 23. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem csak a strandolás létezik programként...Sok más egyéb lehetőség is lett volna,hogy jól érezzétek magatokat...
2011. júl. 23. 21:15
 4/5 anonim válasza:
21:15ösnek igaza van, de nem hiszem, hogy ezen megsértődött.
2011. júl. 23. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Tényleg kitalálhattatok volna más programot!Így tényleg úgy tűnhet, hogy nem kifejezetten a strandolást, hanem a találkozást, a közös programot mondtad le az utolsó pillanatban. És szerintem az anyukájánál is szereztél ezzel egy rossz pontot, gondolom ő is ehhez alakította a programját. Hívd fel,beszéljetek meg új programot, és attól függ milyen lesz a hozzáállása kérj tőle elnézést,hogy nem őt akartad lerázni.
2011. júl. 24. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!