Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyermekmentes esküvőt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sterre kérdése:

Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?

Figyelt kérdés

Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.

Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?

2021. ápr. 17. 13:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/127 anonim ***** válasza:
65%

48-as!

46-ossal pl. mi bajod, ha megkérdezhetem?

2021. ápr. 17. 16:37
 52/127 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nagyon jó volt, hogy végre egyszer együtt lehetett a családom, mindenkit beleértve. Mozaik családba nőttem fel, így 6 éves koromtól külön-külön volt mindenki. Nekem ez mondjuk többet jelentett bárminél, hogy együtt láthatom a kistesóimat, az apámat, anyámat, az unokatesóimat. Nekem erről szólt az egész. :)
2021. ápr. 17. 16:39
 53/127 anonim ***** válasza:
31%

#51 ugye ezt nem komolyan kérdezed?

"Baromira rühellem a (kis)gyerekeket"

Komolyan kérdés, hogy hol is a probléma?

Még ha valami gyilkosról vagy megrögzött bűnözőről beszélnél így...de nekem semmit sem ártó kis emberekről beszélsz. Na de mindegy, én nem akarok itt vitába folyni senkivel, nem vagyok egy vitatkozós természet, csak rossz érzés volt ilyen megnyilvánulásokat olvasni, pedig ahogy írtam, én sem szeretnék gyereket. A nemtetszést kulturáltan is ki lehet nyilvánítani, fehér emberhez méltó módon.

2021. ápr. 17. 16:45
 54/127 anonim ***** válasza:
62%
sokkal intelligensebb megoldas ha fizettek egy animatort es valahogyan szeparaljatok a bulitol a gyerekeket
2021. ápr. 17. 17:07
 55/127 anonim ***** válasza:
43%
54-es, és gondolod, hogy a sok ősanya majd beadná a majmát a játszóházba? (mármint amit az animátor csinál, arra gondolok.)
2021. ápr. 17. 17:12
 56/127 anonim ***** válasza:
76%
Az itteni válaszokból kiindulva szerintem azt is kirekesztésnek élnék meg és puffognának, úgyhogy én tuti nem költenék még plusz pénzt ilyenekért.
2021. ápr. 17. 17:15
 57/127 anonim ***** válasza:
93%

Hát én megértem valahol, nekünk nemrég volt az esküvő, a szertartásra ugye nem jöhettek sokan így 8-an voltunk, utána csak ebéd volt ahová a sógornőm nyilván hozta a 4 gyerekét. 3 gyerek tud viselkedni, 1 nem pedig lassan 10 éves lesz. Mindig beléköt a kisebbe aki 3 éves, hisztizik, hangoskodik ha nem ő a központ, nem figyelnek rá oda. Vagy fél órán át hallgattam ahogy nyúzza a kistesót meg a szülőket ahogy rászólnak, sikertelenül. Végül meguntam és rászóltam erélyesen, hogy fejezze be a hisztit. A kissrác onnantól kezdve estig síri csendbe volt, az anyjáék meg örültek neki, hogy végre nyugton van a gyerek.

De másrészről meg érthető ha valaki úgy gondolja, a gyereke nélkül nem menne. Én mennék simán, kérés nélkül is a mamához vinném a gyereket, de hát nem vagyunk egyformák.

2021. ápr. 17. 17:44
 58/127 anonim ***** válasza:
67%
57-es, azért de szomorú, hogy anyuka nem tudta a saját gyerekét megnevelni, neked meg szót fogadott. Anyuka csúfosan elbukott...
2021. ápr. 17. 17:51
 59/127 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezzel nem tudok mit kezdeni meg nem is tartozik ide hogy mennyire van megnevelve vagy más esküvőn lévő gyerekek. A tényen nem változtat hogy a hangulatom megölte egy picit és megértem ha valaki így érez.
2021. ápr. 17. 17:55
 60/127 anonim ***** válasza:
90%
Én egyébként nem sértődnék meg, és ha tud valaki vigyázni a gyerekre elmennék, de azért meglepne.
2021. ápr. 17. 18:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!