Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?
Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.
Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?
Jó, ezen már én is csak röhögni tudok.Szerintem ne is legyen se esküvő, se lagzi, csak egy nagy gyereknap.
Ismerős házában gyerekaltatás...elég sokat kellene ahhoz fizetniük nekem, hogy ilyenbe belemenjek...
Teljesen egyszerű:meghívásban úgy kell tàlalni, hogy a gyerekmentesség a násznép felhőtlen szórakozása érdekében van, hogy mindenki maradhasson, mulathasson, ne kelljen aggódnia.
Aki ezen megsértődik, az az èn szememben annyit is érne, a többiek pedig boldogan jönnének.
Nem értem, minek ez a sok fölösleges kör.
1. Tűrje el mindenki, hogy a kisbaba sír a templomban, tűrje el mindenki, hogy a gyerek 5 percenként szólongatja az anyját, hogy mikor mennek haza és mikor lesz már vége.
2. Béreljenek nekik ugrálóvárat, animátort.
3. Vegyenek pluszba játékokat.
4. Béreljenek fel bébiszittert.
5. Vegyenek ki gyerekaltatós szobát (vagy ha nem hotelben vannak, akkor kérjenek meg egy ismerőst).
6. A felnőttek meg fél óránként át fognak járkálni.
7. A gyerekek nem fognak tizenx órát ellenni.
Ez aztán a nagy lagzi!
Itt mindenki van nézve, csak az ifjú pár nem. A gyerekeknek legyen ugrálóvár, animátor játék, legyen hozzájuk tolerancia,, altatós szoba, a kisgyerekes felnőttekhez legyenek közel, és ne szóljon annyira hangosan a zene, mert szegény kisdedek megijednek, legyen bébiszitter is. Csak szólok: ez az ifjú pár nagy napja, nem a gyerekeké meg a megfelési kényszert diktáló rokonoké, barátoké, akinek hogyha egyszer megmondod, hogy ne hozza a gyerekét, már megvan sértődve.
De amúgy meg vagyok lepődve, hogy valaki a szoptatós szobát nem említette. Ha már szoptatós meg gyerekaltatós szoba is van, akkor legyen pelenkázó szoba is, sőt! Béreljünk ki a gyerekek számára egy egész apartmant, mert az ő boldogságuk a legfontosabb, az ifjú pár meg le van sz.rva.
Aki nem érzi jól magát a rohangáló, nyűgösködő, hisztériázó gyereke nélkül, az maradjon otthon. Ennyire egyszerű.
Utolsó, olyan hihetetlen neked, hogy normális szülők néha gyerek nélkül szeretnènek szórakozni?
Hol élsz te?
Nekem mindig az az érzésem, hogy ezt az ifjú pár nagy napját a szolgáltatók nyomják, hogy minél több pénzt gombolhassanak le.
Hidd el, hogy 10 év múlva senkit nem fog érdekelni, hogy 100 000-rel többet fizettél-e a menyasszonyi ruhádért, hogy milyen volt a dekoráció, hogy milyen volt a köszönő ajándék, hogy milyen volt a torta, hogy milyen volt a dobócsokor, hogy milyen volt a cipőd.
Arra fognak emlékezni az emberek, hogy jól érezték magukat, vagy egész este görcsben volt a gyomra, hogy jól lakott, vagy majd éhenhalt, hogy jót bulizott vagy mellette ott sírt egy gyerek, mert nem lehett sehova lefektetni. Emlékezni fog arra, hogy nem tudott menni, mert a gyerekek nem mehettek. De arra nem valószínű, hogy bàrki emlékezni fog, hogy milyen volt a ceremónia, akár van gyereksíràs, akár nincs...
#98 Nekem nincs gyerekem, de komolyan inkább ne legyen ott a tesód, unokatesód az esküvődön, minthogy jöjjön az unokahúgod?
Nekem meg ez az érthetetlen felállás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!