Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyermekmentes esküvőt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sterre kérdése:

Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?

Figyelt kérdés

Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.

Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?

2021. ápr. 17. 13:06
 71/127 anonim ***** válasza:
63%

Mi az esküvőnkön úgy választottunk helyszínt, hogy volt játszószoba. Oda elmehettek a gyerekek ha akartak. A programok is olyan kooperatív játékok voltak, ahol felnőtt és gyerek együtt szórakozhatott.

Szóval nem kellett külön animátor. Sőt a "kemény mag" pont a gyerekes családok voltak. Amikor a zenekar is elcsomagolt már (rockbandát kértünk fel), akkor elővettük a társasokat, és társasoztunk. Nagyon élvezték a picik is... és nekem nagyon jól esett pl. hogy ilyen nyugisan, sok nevetéssel zártuk az estét.

Igaz bennem soha fel nem merült, hogy a gyerekek elronthatnak egy partit, én is voltam gyerekként lagziba és mindig jó móka volt. És a lagzit is úgy szerveztük, hogy idős és fiatal, de a szoptatós anyuka is kényelmesen tudjon velünk szórakozni.

Nekem az esküvő a családról szól, és a családomba beletartozik a 3 és 12 éves húgaim is, 5 és 15 éves öcséim, a nagybátyámék 6 éves kislánya és 13 éves kamaszlánya (akit az anyja nevel, de miattunk elengedte a lagziba). De úgyanúgy ott voltak az idősek is, nekik megszervezni, hogy biztonságossan hazaérjenek, hogy olyan zenéket is kértünk amire ők is tudtak táncolni...

Szóval szép-szép egy "tökély" esküvő biztos, csak ennyire az eseményre és ne az emberekre helyezni a hangsúlyt az nekem furcsa.

2021. ápr. 17. 19:47
 72/127 anonim ***** válasza:
53%

#68 Az ifjú pár kifizet durván 800 ezer és 1,4 millió forintot, ha mindenki fizeti a saját fogyasztását és a szülők/közeli rokonok nem szállnak be többel.

Általában azonban az esküvő ára kb. visszajön, mert a vendégek kifizetik. Azok a vendégek, akiknél nem érdekel, hogy hogyan érzik magukat. Ezért inkább hagyja otthon a gyereket szerinted (egy szintén idegennel, mert a rokonok az esküvőn vannak és hány gyerekhez jár rendszeresen leakasztható bébiszitter?).

Őszintén szólva nem tudom, hogy egyesek miért hiszik, hogyha van fölösleges 50000 forintom, akkor ebből egy esküvőn akarok lenni, ahol egész este jópofiznom kell az ismerősökkel, ahelyett, hogy mondjuk elmennék wellnesezni a párommal.

Ha bennem van annyi, hogy kifizetem ezt a pénzt a családi kapcsolatok ápolása végett, akkor a másikban is legyen annyi, hogy meghívja a gyerekeimet (és nyilván aztán én mondhatom azt, hogy nem akarok 100 000 forintot fizetni és nem hozom a gyerekeket, de ez meg az én döntésem).

2021. ápr. 17. 19:48
 73/127 anonim ***** válasza:
42%

"Szóval nem kellett külön animátor. Sőt a "kemény mag" pont a gyerekes családok voltak. Amikor a zenekar is elcsomagolt már (rockbandát kértünk fel), akkor elővettük a társasokat, és társasoztunk. Nagyon élvezték a picik is... és nekem nagyon jól esett pl. hogy ilyen nyugisan, sok nevetéssel zártuk az estét."

Akkor te szervezz szarosoknak, hugyosoknak való lagzit. Ez gyerekzsúr. Társasjátékozzon a gyerek otthon. Igyatok a lagzin málnaszörpöt, társasjátékozzatok és egyetek kekszet. Aki meg lagzit akar, az hagy csináljon lagzit.

2021. ápr. 17. 19:51
 74/127 anonim ***** válasza:
35%

"Nekem az esküvő a családról szól, és a családomba beletartozik a 3 és 12 éves húgaim is, 5 és 15 éves öcséim, a nagybátyámék 6 éves kislánya és 13 éves kamaszlánya (akit az anyja nevel, de miattunk elengedte a lagziba)."

Nyilván, mi másról szólna egy ilyen nőnek az esküvője? Még véletlenül se arról, hogy két ember összeköti az életét...

2021. ápr. 17. 19:53
 75/127 anonim ***** válasza:
39%

"Őszintén szólva nem tudom, hogy egyesek miért hiszik, hogyha van fölösleges 50000 forintom, akkor ebből egy esküvőn akarok lenni, ahol egész este jópofiznom kell az ismerősökkel, ahelyett, hogy mondjuk elmennék wellnesezni a párommal."

Ha nem tudod magad jól érezni, nem kell. Maradj otthon a kölykeiddel, ha neked jópofiznod kell ahhoz, hogy egy családtagod, rokonod megházasodim.

2021. ápr. 17. 19:54
 76/127 anonim ***** válasza:
76%
Te miért vagy ilyen idegbeteg? Volt neked anyád aki szeretett vagy csak a világra hozott és attól vagy frusztrált?
2021. ápr. 17. 20:00
 77/127 anonim ***** válasza:
62%
Csak gondolom figyelmes vendéglátó akarsz lenni? Vagy ez manapság nem "alap"?
2021. ápr. 17. 20:14
 78/127 anonim ***** válasza:
28%
Ha a figyelmes vendéglátó azt jelenti, hogy lemondok a saját elképzeléseimről a saját esküvőmön olyan rokonok, barátok gyerekei miatt, akiknek ha nem hódolok be, és nem az ő akaratuk érvényesül, nem nyalok be nekik keresztcsontig, akkor ők nem hívnak meg a saját esküvőjükre emiatt, akkor nem. Nem alap.
2021. ápr. 17. 20:20
 79/127 anonim ***** válasza:
89%
Én simán otthon hagynám a gyerekem de ez én vagyok, nem is mindenki tudja megoldani pl de én nem értem miért kell ezen ennyit rugóznod?
2021. ápr. 17. 20:30
 80/127 anonim ***** válasza:
69%

Hú, elég durva, ami itt megy.

A saját véleményem a dologról

1. Ha azt akarom, hogy az esküvő csak rólam esa paromrol szóljon, akkor nem rendezték lagzit. Számomra aagzi éppen arrolszol, hogy meghívom azokat az embereket, akik nem fő zodak, higy élerünk nagy napján velünk örüljenek ÉS JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT. En pont azért szervezek lagzit, hogy akit elhivok, az jól érezze magát. Emiatt nem is hívok meg csak illemből olya rokonokat, akikkel amúgy 10 évente egyszer találkozunk...

2. A barátaimat a gyerekeikkel, családjukkal együtt fogadom el. Én abszolút rájuk bízom, hogy a gyrekükkel együtt, vagy gyerek nélkül akarnak jönni. Amúgy nálunk kB. fele-fele az arány, aki hozná és aki inkább otthon hagyja.

Nekem nincs gyerekem, de azért számomra is durva, hogy egyesek ilyen gyűlölettel tudnak beszélni anyukákról és gyerekeikről. Csak azt nem értem, hogy aki ennyire gyűlöli a gyerekeket, az minek barátkozik gyerekes anyukákkal.

És szerintem gyakrabban teszik tönkre az esküvőket viselkedni nem tudó felnőttek, mint kisgyerekek.

Voltam már pár esküvőn, mindegyiken voltak kicsik, de egyiket sem tettek tönkre.

2021. ápr. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!