Nagyon megsértődhettek?
Vasárnap a pároméknál ebédeltem.Az étkezés végeztével felajánlottam hogy elmosogatok.Megkérdeztem hogy hol van a mosogatógép hogy bele tudjak rakodni.Erre az anyós jelölt mondja hogy nincsen nekik gép.Azután mondtam hogy akkor kérnék egy gumikesztyűt és akkor azzal , erre mondja hogy ők nem szoktak mosogatáshoz kesztyűt használni és nincsen otthon nekik.Szerencsére a párom kimentett ebből a szorult helyzetből hogy most mennünk kell a városba.Nem is tudom....
Most nagyon rossz véleménnyel lehetnek rólam?Meg is sértődhettek?
A házunkban 17 éve használunk mosogatógépet , és teljesen megszoktam hogy mindig mindent azzal mosunk , kézzel nagyon-nagyon ritkán mosogatunk.A párom később mondta hogy az anyukája elég mosogatógép ellenes , ő is és az após jelölt is régóta rágja a fülét hogy vegyenek.De a hölgy nem akar venni mert szerinte luxus.
Hogyan tehetném ezt jóvá?
Hű... hát nekem inkább az az erős, hogy felajánlod hogy mosogatsz, mosogatógéppel :D
Úgy könnyű :)
Nem hinném hogy sértő lett volna a szituáció, max ha nagyon erősködtél.
Egyébként én is ellene vagyok, a hozzá tartozó mosogatószerek nem éppen egészségesek.
Miután nekünk sincs mosogatógépünk, és ugyan gumikesztyű van a házban de mosogatni nem vagyok képes benne, elég nevetséges lehetett a helyzet.
De ha felajánlottad hogy mosogatsz, akkor mindenképp meg kellett volna tedd, kesztyűvel vagy anélkül. Nem olyan ördöngős dolog az. Szerintem azzal lettél inkább beszédtéma, hogy mondasz egyet és csinálsz mást.
Első vagyok.
Nos, ha ott is így adtad elő magad, akkor lehet sértődés.
Az hogy valakinek van pénze, nem jelenti azt hogy feltétlenül kell neki rögtön mosogatógépének is lenni.
Ha megnyerném a lottóötöst, akkor se vennék mosogatógépet, mert NEM KELL.
Ha neked az a jó, a te dolgod. Azért még nem kell más fölött pálcát törni.
Ráadásul hacsak nem gondoltad, hogy a plazmatévé mögött rejtették el, nem tudom, a tévé hogy jött ide.
Na, nekünk meg 100 centis LCD tévé van, mosogatógép nincs :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!