Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek kijez fordulhatnek...

Mit tegyek kijez fordulhatnek segitsegul?

Figyelt kérdés

Kedves olvasok szeretnem tanacsotokat kerni mert nagyon bizonytalan vagyok!

Anyukammal a negy testveremmel es mostoha apammal elek egy mergezo haztartasban. A mostoha apam egyfolytaban gunyos es serto megjegyzeseket tesz ram es rendkivul aggressziv is. Mar arra is sorkerult, hogy anyukamat megutotte eleg durvan. En hamarosan toltom a 18 de meg nincs eleg keresetem se bejelentett allando munkam amivel kepes lennek fenntartani egy alberletet vagy magamat. Nem tudom kihez fordulhatnek segitsegul mert nem szeretnem ha a testvereimet elvinnek. Kerlek segitsetek a helyzet naprol napra rosszabb. Koszonom!

tegnap 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Senkihez nem tudsz fordulni segítségért, ez az igazság.

Tanulj, keress munkát, spórolj pénzt és költözz el, nincs más megoldás.

tegnap 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Anyukádnak kellene folyamatosan mondani, hogy váljon el. Kinek a lakásában éltek?

Ha a férfi agresszív, nem a gyerekeket viszik el. Veri a kicsiket? Mert akkor a rendőrségnek kell szólni, illetve az iskolában is szólhatsz, elvileg van szociális segítő vagy pszichológus.

tegnap 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

"nem szeretnem ha a testvereimet elvinnek"

Kik? Hova? Miért vinnék el?

tegnap 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Anyukádnak kell tökösnek lennie. Beszélj vele erről szépen és türelemmel, hiszen neki se egyszerű. Főleg mivel gondolom szerelmes vagy az volt, ám nem számított erre, így érzelmileg neki ez teljes katyvasz.

A helyzet az, hogy sok felnőtt is nem más, mint nagyra nőtt gyerek tele lelki sebekkel, problémamegoldás hiányával, érzelmek kezelése nem igen megy nekik se.

Ülj le vele beszélgetni és mondd, hogy hagyja el a faszit. Te pedig segíted őt anyagilag, amint betöltöd a 18-at.

Az is megoldható hogy diákmelósként kimész külföldre 3 hónapot nyaranként. Összeszedsz alsó hangon 2.3 millát, ha nem költekezel és biztosítod abból az éves plusz kesst anyud felé. Mert egyedül egy keresetből megélni nem igen lehet, kivéve ha nagyon jó a fizuja valakinek, de az nem az átlag ember.

Ehhez viszont kell kinti munka, no és pénzbeosztásban szigorúnak kell lenni, mert bizony a legtöbb ember hajlamos az egyben nagy számnak tűnő pénzt félvállon venni és bátrabban költ.

Anyámnak ezért nem adtam oda a kesst egyben. Havonta kapja utalva.

ma 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!