Mennyire fordulhat az elő, hogy após rástartol a menyére? Vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Én eddig még nem láttam ilyet, de ismertek olyat hogy ez valakikkel megesett?júl. 20. 22:38
2/8 anonim válasza:
Hogyne lenne ilyen.De olyan is,amikor az após a vejére startol rá,sőt, dugja is egy éven át,mire véletlen lebuknak.
Melyik a jobb? Még mindig talán a "hagyományos " felállás...
4/8 anonim válasza:
Te vagy a meny, és apóska érzésed szerint jobban teljesítene?
Hát te tudod, aranyom....
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyik szereplő sem, csak kiírtam egy kérdést, amire ez az oldal való, nem tudtam hogy személyes érintettség is szükségeltetik
júl. 21. 13:10
6/8 anonim válasza:
Velem. Esküvőn fogdosta a fenekem, anyós jelenlétében, részegen üveges malacszemmel "úgy" nézett többször. Rohadt kellemetlen volt.
7/8 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet.
Anyós -vő sztorikat viszont hallottam már, a családomban is volt ilyen sajnos.
8/8 anonim válasza:
Morvay Judit Asszonyok a nagycsaládban c. könyvében írta, hogy a régi paraszti társadalomban is előfordult időnként az ilyen. A könyvét az 1900 körüli viszonyokról írta.
Ebből a tanulság: sajnos van ilyen, nem tudjuk, mennyire gyakori, de van. A másik: régen se voltak jobbak az emberek, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!