Ha a családod összes tagjával hatalmas a szakadék köztetek, testvéred nincs, barátaid a mentális problémák es a balsors miatt nincsenek, akkor mégis kihez fordulhat az ember?
Szinte semmilyen közös hang nincs egyik csaladtagommal sem. En vagyok a rossz, ha nem látogatom meg az egyik depressziós rokonomat, majd miután meghallgattam a panaszkodását es láttam sírni, en is sírógörccsel jövök haza. Az egyik szülőm mentális beteg, tőle örököltem en is, borzalmas ember, gyűlölöm. A másiknak sokkal fontosabb a kapcsolata, mint en.
Abszolút senki nem ert meg a családból, viszont barátaim sincsenek több okból. Egyedül nőttem fel, testvér nélkül, ez is rányomta a bélyeget az életemre. Mit lehet ilyenkor csinálni? Szerintem semmit.
A hobbikat sem jo egyedül csinálni. Túl sokat voltam mar egyedül. Kapcsolat kizárva, nyilván. Ahhoz túl beteg vagyok.
Az anyámmal elek, egyedül nem is tudnék... a gondolattól is rosszul vagyok. Érzelmileg úgy kötődöm hozza, mint egy ovis, de közben meg nagyon nagyon mások vagyunk. Meg neki van kapcsolata...
Marad az öngyilkosság tervezés
Bár a kérdés régi, azért még lenne egy javaslatom. Próbálj meg másokon segiteni. Kerdezd meg az önkormányzat illetékesét, hogy keresnek-e önkénteseket pl. időseknek, mozgásukban korlátozottaknak bevásárolni, kisebb munkákat elvegezni (persze a járvánnyal kapcsolatos előírásokat betartva).
Amíg tudsz másokon segíteni, nem vagy elveszett. Ha látnád, hogy mások is mennyi problémával küszködnek, talán a saját életedet is átértékelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!