Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihez fordulhatnèk?

Kihez fordulhatnèk?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban èlek ami nagyon megromlott minden napos veszekedèsek, elszeretnèk költözni de nem igazán tudok hova falun èlünk bölcsi nincs hogy eltudjak menni dolgozni van egy 11 hónapos kisfiúnk. Ha elmegyek az apának itèlheti a bíróság a picit ha nekem nincs sok jövedelem? Mert ha igen akkor inkább èlek így tovább de a kisfiamat nem szeretnèm elveszíteni, jelenleg ő tartja bennem a lelket
2019. júl. 10. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

első körben én azon lennék, hogy a kapcsolatunkat helyre hozzuk, ne lelépjek.

az anyagi részbe meg csak gondolj bele... ha fizetésed nincs, mégis miből tartod el a lassan 1 éves fiadat? a ruhái kicsik lesznek, jön az ősz, a tavalyi melegebb ruhái kicsik rá, új ételeket kellene bevezetni az étrendjébe fokozatosan, a sok pelenka... és emellett még természetesen magadra is kellene költeni, minimum kajára.

ha pedig annyira sz.r a helyzet, szülők, testvér(ek), barátok nincsenek ahol "meghúzhatnád" magad/magatokat amíg rendeződik a helyzet? plusz esetleg ha anyagilag tudnak segíteni is addig...

egyébként léteznek olyanok, hogy anyaszálló, családok átmeneti otthona - bár ezeknek nem tudom a bekerülési feltételeit, illetve gondolom hely is kell hogy legyen, ami nem feltétlenül van.

2019. júl. 10. 22:53
 2/10 anonim válasza:
100%
Sajnos ha nem tudjátok helyre hozni a kapcsolatot, akkor valakitől muszáj segítséget kérj! Családtagjaid nem fogadnànak be Titeket? Szülő, nagyszülő, stb? Mert, ha olyan kapcsolatban èlsz ami rombol, előbb-utóbb az egészséged is rá fog menni! Ezt tapasztalatból írom... Ne szégyellj segítséget kérni! Az első válaszoló is írta az anyaotthont is. A lényeg, hogy valahogyan el tudj menni dolgozni! Hogy fel se merüljön az, hogy az apának ítélhetik a kicsit! Ha külön tudtok menni és idővel lesz másik kapcsolatod és sikerül normàlisat választani, akkor úgyis segítitek egymást! Viszont ez mêg nem holnap lesz! De egy biztos, évekig ne nyeld a dolgokat, mert az egészséged rovására fog menni!
2019. júl. 11. 00:28
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Bár segíteni nem tudok, de sok erőt küldök és egy virtuális ölelést. :*
2019. júl. 11. 00:59
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Egyrészt honnan tudjuk, hogy az apa a hibás és nem az anya? Mi volt egy-két évvel ezelőtt, hogy akkor még jó volt a kapcsolat a gyerekvállalás szempontjából? Miért akarsz elmenni a gyerekkel? Milyen problémátok van a pároddal? Rengeteg megválaszolatlan kérdés van, így nem tudunk segíteni. Így ezek alapján én is csak azt tudnám mondani, hogy a kapcsolatot kellene helyrehozni,de mivel azt sem írtad le miben hibázik a kapcsolatotok, így nem mindegy hogy ezt arra írom, hogy pl. minden nap megver a párod, vagy hogy a pénzmiatt veszekedtek. Tehát érted, így nehéz mit mondani. Ha komolyan keresel választ itt a problémádra, akkor bizony kicsit részletesebben kell írnod.
2019. júl. 11. 01:35
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

4-es vagyok. Most az én párkapcsolati mélypontom is leírom felszínesen, hátha tudok segíteni, ha már nem tudom a tiéd miben hibázik.

Párom régen hajlamos volt erőszakot alkalmazni a hisztijeim során. Én is hibas voltam, meg ő is. Azzal kezdte, hogy teljesen tönkretett idegileg, majd a gyenge idegzetemnek köszönhetően sokszor dürohamot kaptam es nekimentem. Ezt persze úgy oldotta meg, hogy a nyakamnál fogva az ágyba b .szott és kiabált hogy álljak le. Odáig süllyedt a kapcsolat, hogy már a cuccait is kidobaltam az udvarra, de apámék visszapakolták én meg a masik városba eltekertem abban a tudatban, hogy világgá megyek. Aztán valahogy jött egy másik probléma így a mi kettőnk problémája lassanként háttérbe szorult. Nekem a párommal való küzdelem után szembe kellett nézzek a bátyámtól való menekülésnek és költöznünk kellett a jólétből a szegénységbe. A sok éhezés és lelki megterheltség összekovácsolt minket. Szépen lassan helyrejött az életünk és most ott tartunk, hogy még jobban szeretjük 3.5 év után egymást, mint az elején. Mindent megtudunk beszélni és azóta nem emelt kezet rám én meg nem megyek neki ha dühös leszek. Eltudtad volna képzelni, hogy egy ilyen sz .r kapcsolat ilyen jó is lehet? Tehát ha ott a gyereketek, akkor a gyermek iránti közös szeretet is össze kellene hogy hozzon titeket. Ezért lenne jó tudni, hogy mi az ami a gondot okozza nálatok, mert itt az én példám, hogy mindig lehet kiút.

2019. júl. 11. 01:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ekkora gyereket nem itelnek az apának....
2019. júl. 11. 06:10
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem? 6 hónaposan megkaptam. Nem én pontoztalak le.
2019. júl. 11. 08:14
 8/10 anonim ***** válasza:

7!

Akkor ott az anya alkesz, drogfüggő vagy hasonló volt.

2019. júl. 11. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem súlyos, csak lakása és munkája nem volt. Családi szállásra meg nem vették fel.
2019. júl. 11. 10:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs családod? Szülők, testvérek stb...
2019. júl. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!