Kihez fordulhatnék?
itt lehet tudnak segíteni
igazságügyi orvosszakértő dönt arról ki miéet hibázott, szerintem orvosi műhibaként kell kezelni
vagy ÁNTSZ
"Az úgynevezett orvosi műhiba lényegében az orvos-szakmai előírások, ritkán jogszabályi rendelkezések megszegése. Annak eldöntésére, hogy történt-e orvosi hiba, csak igazságügyi orvos-szakértő tud választ adni. Elvileg lehetőség van a helyi ÁNTSZ vizsgálatát kérni, akik kötelesek az orvosra érkező panaszokat akár szakértővel is kivizsgálni."
"az orvosi hiba észlelése sokszor csak szakmai kompetenciával lehetséges."
ez utóbbi nem tudom mit jelent
Részvétem!
csak az első linken elérhető oldalról idézek:
"átvállaljuk a per megindítását, és az azzal járó teljes ügyintézést. A kár megtérítése érdekében az egészségügyi intézménnyel is fölvesszük a kapcsolatot, és szükség esetén igazságügyi orvosszakértői vélemény készíttetünk. Az ügyintézés sikerdíjas elszámolást von maga után, így Ön segítségünkkel kockázat nélkül belevághat."
Kérdező, őszinte részvétem.
Mi alapján állították, hogy "mindenképpen meghalt volna"?
"A kihalgatások elolvasäsa után lenne pár dolog amit másként mesélnénk mi el. " Hogy érted, hogy másként mesélnéd el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!