Mit lehet kezdeni kiszámíthatatlan agresszív emberrel?
Figyelt kérdés
Az öcsém folyamatosan kiabál tombol tör zúz ha valami nem tetszik neki hónapról hónapra egyre agresszívabb szteroidozik állandóan gyúr és utál mindenkit aki nem izmos azt mondta gyilkos hajlamai vannak azthiszi ő a királyisten mindenki alatta van nem ért se a szép se a csúnya szóból még az agresszióból se ért aztán megszelidül kisangyal lesz majd hirtelen megint elkezd tombolni ok nélkül meg szitkozódni
Ő 20 éves igaz nem kapott nevelést sosem én se kaptam mégis tudom moderálni magamat
tegnap 17:59
2/14 anonim 

válasza:

Mentőt és rendőrt hívj, és mond, hogy DROGOZIK!
3/14 A kérdező kommentje:
És az ellen mit lehet tenni? Bele kellene keverni a kajájába antitesztoszteron szereket?
tegnap 18:06
5/14 A kérdező kommentje:
Nem szúrja hanem tablettákat vesz be
tegnap 18:09
6/14 anonim 

válasza:

Adj neki hashajtó cseppeket! Sokat! >:)
7/14 anonim 

válasza:

6-os a vicces fiú. Vagy adj neki Zopigent.
8/14 anonim 

válasza:

Tuti kamukerdes... valami unatkozo tini szombaton, aki nem kapott sehova bulimeghivast...🤭
Senki nem annyira hulye, h konkretan leirja, h bele kellene keverni a kajajaba az "antitesztoszteron" szereket...
Mekkora blodseg es nyilvanvalo ostobasag.
Kamandusz.
10/14 anonim 

válasza:

9 Minek? Az ilyen Roid Droidnak fel se áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!