Mit lehet kezdeni kiszámíthatatlan agresszív emberrel?
Figyelt kérdés
Az öcsém folyamatosan kiabál tombol tör zúz ha valami nem tetszik neki hónapról hónapra egyre agresszívabb szteroidozik állandóan gyúr és utál mindenkit aki nem izmos azt mondta gyilkos hajlamai vannak azthiszi ő a királyisten mindenki alatta van nem ért se a szép se a csúnya szóból még az agresszióból se ért aztán megszelidül kisangyal lesz majd hirtelen megint elkezd tombolni ok nélkül meg szitkozódni
Ő 20 éves igaz nem kapott nevelést sosem én se kaptam mégis tudom moderálni magamat
tegnap 17:59
11/16 anonim válasza:
Ha szteroidokat tol, attól lehet agresszív, lehetnek durva hangulati ingadozásai, depresszióssé válhat sőt pszichotikus állapotba is kerülhet (pl. üldöztetéses téveszméi alakulhatnak ki). Ezek mind ismert, dokumentált mellékhatások.
12/16 anonim 

válasza:

"A magas tesztoszteron szint az oka"
Hülyeség. Másoknak is magas a tesztoszteronja, mégsem törnek-zúznak. Mert megtanultak viselkedni, az agresszív késztetéseket pedig ártalmatlan módon levezetni.
16/16 anonim 

válasza:

#14 És? Ebben hol van leírva, hogy a tesztoszteron ön- és közveszélyessé tesz? Sehol. Ugyanis egy dolog, hogy az embernek vannak agresszív késztetései (magas tesztoszteron eseten több mint az átlagnak) egy másik dolog, hogy felnőtt ember megtanulna, hogyan kell az agressziót kezelni anélkül, hogy a környezetének ártana vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!