Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyermekmentes esküvőt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sterre kérdése:

Gyermekmentes esküvőt szeretnék. Szerintetek jogosan megsértődhetnek a rokonok?

Figyelt kérdés

Szeretnék az esküvőmet gyermekmentesen megtartani, viszont félek hogy el sem fognak a rokonok rá jönni ,ha nem hozhassák a gyerekeiket. Az ok amiért nem szeretnék gyerekeket az esküvőn egyszerű: szeretném ha mindenki jól érezné magát és nem más üvöltöző gyereke miatt lenne feszült a légkör.Voltam már ilyen esküvőn.

Ti mit reagálnátok ha egy ilyen meghívó jönne?

2021. ápr. 17. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
65%
Miért vannak lepontozva azok, akik így nem mennének el? Mindenki más, és valakinek rosszul esik ha közlöd, hogy a gyerekedet nem hozhatod. Érthető a kérdező álláspontja is, de azé is, aki emiatt nem menne el vagy megsértődne. Nem vagyunk egyformák. Ez a kérdező esküvője, nyilván ő dönti el milyenre akarja, de ezzel vállalni kell, hogy lehet valakik nem fognak elmenni rá, vagy mert megsértődnek, vagy csak egyszerűen nem tudják kire bízni a gyrrekeket.
2021. ápr. 17. 15:51
 42/127 anonim ***** válasza:
64%
40 Ezzel semmi baj nincs, mindenki másképp képzeli el, van, akinek fontos a család, és van akinek az emberek csak biodíszletek. De miért kell itt letámadni azt, akinek a család fontos? Nem is értem. Én is azt írtam hogy nem sértődnék meg de nem mennék el, érthető módon. Ezen mit kell megorrolni?
2021. ápr. 17. 15:51
 43/127 anonim ***** válasza:
59%

Nem hiszem, hogy azért lettek lepontozva, mert nem mennének, hanem az ilyen “ha a gyerekem nem megfelelő társaság neki, akkor ő sem az nekem”-típusú momzilla kifakadások miatt.

Senki nem mondta ezt, úgyhogy kár támadásnak venni és dacoskodni.

2021. ápr. 17. 16:02
 44/127 anonim ***** válasza:
45%

Az a durva, hogy akinek fontos a család és a gyerekek, teljesen kulturáltan tudtsk itt véleményt nyilvánítani és mindenkinek sikerült európai emberhez méltón leírni, hogy miért nem menne el így.

Míg a gyerekellenesek csak fröcsögnek és gyűlölködnek, és olyan kulturálatlanul okádják ide a mondandójukat, mint valami bantu ősember. Tisztelet a kivételnek, mert 1-2 azért akadt köztük.

Nekem se családom se gyerekem, lassan 30 leszek és nem is szeretnék, de azért elborzadtam, hogy valaki utánfutónak meg szarnak minősíti a gyerekeket...és közép-európai emberekről beszélünk, nem valami benszülöttről. Szörnyű, hogy ilyen emberek köztünk járnak és élnek. Még jó, hogy az ilyen lények szülei őket nem utánfutónak meg szarnak tekintették. Ja tudom, nem ti kértétek, hogy megszülessetek.

2021. ápr. 17. 16:03
 45/127 anonim ***** válasza:
62%

44

Ezt, amire panaszkodsz, kb 1 válaszoló írta.

Szàmtalan kulturált vàlasz érkezett, ami a kérdezőt védi.

Kik fröcsögnek, vagy te mit olvastál?

2021. ápr. 17. 16:05
 46/127 anonim ***** válasza:
74%

Hát én bevallom, baromira rühellem a (kis)gyerekeket. Ez van. De mivel szűk család és pár jóbarát volt meghívva (huszan voltunk összesen), és a vőlegény rokonságában nem volt kisgyerek, az én rokonságomban pedig igen, ezért így nem tettünk ilyen kitételt, 2 kisgyerek miatt. De azért végig bennem volt a f@szolás, hogy mi lesz, ha valamelyikre rájön a rapli. Amúgy 2,5 éves ikrek, de úgy végigülték a ceremóniát, hogy egy pisszenés sem volt. (Én nem is a "rosszalkodástól" féltem, hanem két olyan nebácsvirág, annyira nem voltak emberekhez szoktatva, hogy azt hittem, a "sok" idegen között rájuk jön az ijedt, keserves bömbölés. De semmi ilyen nem volt, szóval mákunk volt (de tudom, nem ez az általános).

(Utána a partin pedig már felélénkültek, de semmi gond nem volt akkor sem).

Viszont ha nem ilyen szűk körű lett volna, akkor gyerekmentes esküvőben gondolkoztam volna én is.

2021. ápr. 17. 16:18
 47/127 anonim ***** válasza:
19%
És mi lesz ha neked lesz gyereked?
2021. ápr. 17. 16:23
 48/127 anonim ***** válasza:
18%

#45: tudom, hogy azt egy valaki írta, egyes számban is beszéltem róla. Az csak egy konkrétum volt, nem idéztem külön mindenkitől valami konkrétumot. De azért lehetne szemezgetni bőven:

3, 13, 21, 23, 26, 29, 30, 43, 46. hozzászólások, a teljesség igénye nélkül. Persze 5 oldalnyi hozzászólás közt ez még tényleg nem olyan vészes ha úgy vesszük, de azért szomorú, hogy milyen sok végtelenül buta ember van, aki szerint egy kisgyereknek ugyanúgy kellene viselkednie, ont egy felnőttnek. De hát ők biztos ilyen kis csodagyerekek voltak, akik sosem randalíroztak vagy sírtak 🤷‍♀️

2021. ápr. 17. 16:28
 49/127 anonim ***** válasza:
75%
Mi lenne...? A köldökzsinórt elvágják születés után, nem kell mindenhova magával cipelnie a gyereket. Sőt kifejezetten jót tesz alkalmanként kikapcsolódni nélküle és feltöltődve hazatérni.
2021. ápr. 17. 16:32
 50/127 anonim ***** válasza:
72%
Nem buták. Pont, hogy tudják, hogy nem tudnak felnőtt módra viselkedni, ezért értenek egyet a gyerekmentes esküvővel. 🤷🏻‍♀️
2021. ápr. 17. 16:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!