Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/157 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem úgy érti a kérdező, hogy ha valami után nagyon vágyakozunk, de sokáig nem történik meg, akkor eltemetjük magunkban a dolgot, lemondunk róla, feldolgozzuk magunkban, hogy oké, ez nem adatik meg nekünk, szomorkodunk, meggyászoljuk a dolgot, és onnnatól kezdve már nem érdekel annyira. Ezt írja is a kérdező, hogy már nem érdekli különösebben. Az ember elveszíti az érdeklődését olyasmi iránt, ami sokáig nem történik meg. És ha mégis megtörténne a lánykérés, akkor már nem okozna olyan nagy örömöt. Mert már elmúlt a boldog, izgatott vágyakozás a lánykérés után.
2020. aug. 15. 01:27
 152/157 anonim ***** válasza:
58%

De ha így is jól megvagytok, kérdező, akkor tényleg ne hozd fel ezt a témát. Vagy tudod mit, hozd fel, ha akarod, de úgy, hogy te már nem is akarsz esküvőt, nem is érdekel ez az egész. Még akkor is mondd ezt, ha nem igaz.

Ekkor jogosan úgy érezheti, hogy tepernie kell, ha nem akar elveszíteni, mert ott van egy ilyen kijelentés mögött egy burkolt célzás, hogy nem olyan fontos ő már neked. Ha pedig fontos vagy neki, akkor vagy megkér mégis a kijelentésed ellenére vagy pedig még jobban fog igyekezni, hogy egyéb dolgokban megfeleljen neked, kedveskedni fog neked, ilyesmi. Ha tényleg számítasz neki, és nem akar elveszíteni.

2020. aug. 15. 01:34
 153/157 anonim ***** válasza:
73%

Most elolvastam a válaszaidat, kérdező, és régebben még írtál gyerekről is. Hogy 5-6 év után már jöhet, vagy valami ilyesmi. Na mindegy, lehet, hogy azóta meggondoltad magad, de hidd el, ugyanígy visszafelé is meggondolhatod magad ismét.

Lényeg, a lényeg, a párod hazudott, mikor célozgatott, mikor ki is mondta, hogy jövőre megkér, meg a dumájával, hogy házasságpárti. Lehet, hogy más dolgokban nem egy hazudós alak, hanem normális, de nem mindenben őszinte, láthatod.

Legközelebb, ha kérne valami szívességet, ígérd meg neki, aztán ne tedd meg. Ha kérdezi, hogy mi van, mondd azt, hogy mit csodálkozol, neked is az a természetes, ha nem tartod be az ígéreted. Évekkel ezelőtt azt mondta, hogy jövőre megkér. Mondd meg neki, hogy ugyanígy számíthat ő is a te ígéreteidre.

2020. aug. 15. 02:08
 154/157 anonim ***** válasza:
62%

Meg tudod, amit ő művelt azzal, mikor azt mondta, hogy jövőre megkér, majd nem tartotta be, az igazi pofátlanság. Hiszen mikor ezt mondta, már elmúlt 30, és évek óta veled élt.

Nem arról van szó, hogy egy huszonegynéhány éves kölyök még, aki azt sem tudja, mit akar. Egy fiatalabb srác esetében még lehetne magyarázatot találni a viselkedésére, hogy éretlen még, blabla, de egy harmincon túli férfitól ilyesfajta hazugság igazi pofátlanság, tiszteletlenség. Erre már nincs bocsánat, ennyi idős korban. Nagyon gáz, amit művelt.

2020. aug. 15. 02:23
 155/157 anonim ***** válasza:
74%
Régi mondás, de nagyon igaz, hogy nem a szavak számítanak, hanem a tettek. Sose hidd el senkinek, ha azt mondja, hogy házasságpárti. Ha már megteszi az ehhez szükséges lépéseket, akkor hihetsz neki. 2-3 év után már minden 30 körüli ember el tudja dönteni kell-e a másik egy életre. Ha pedig kell, akkor egy házasságpárti ember cselekszik.
2020. aug. 15. 02:33
 156/157 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan úgy értem, ahogy a 151. válaszban leírtad.

Párszor mondtam már neki, hogy ezzel csúnyán felültetett, de aztán még olyat is képes volt mondani, hogy hát ő 2017-ben gondolkozott rajta (!!!!!) de aztán valami mégse stimmelt... Ne már, most év elején mondta ezt kb., 3 évvel azután... Hát, nem is tudom, ennek mi értelme volt így. Ő már 36 éves, nem gondolom, hogy ennyi idősen csak úgy meggondolná magát, de ilyen előzmények után már ugye nem is vágyom rá. Még amúgy ez a 2017 lett volna az utolsó év, hogy tényleg szívből örültem volna neki, azóta meg folyamatosan csökkenve hidegen hagy a dolog.

2020. aug. 16. 14:10
 157/157 anonim ***** válasza:
0%

Még esetleg az szólhat mentségére, hogy talán téged tartott túl fiatalnak a házasságra. De mostanra már érett nő lettél. Azért azt aláírom, hogy hiába 30 éves egy férfi, szerintem kb. egyikük se vesz komolyan egy 22 éves lányt. Hiszen változhat még a személyisége, a véleménye dolgokról. Igaz, ez később is lehetséges, de az életkor előrehaladtával ennek kisebb az esélye. Azt is gondolhatta, hogy 22, de akár 24-25 évesen is nem vagy még igazán kialakult egyéniséged, lehet, hogy inkább másik férfi után nézel előbb-utóbb. Ezek azért jogosak. Lehet, hogy kimondatlanul is ilyesmi volt a háttérben. De mára már igazi felnőtt lettél. Szóval most már ideje lenne. Szerintem még egyszer elbeszélgethetnél vele erről, hogy már nem vagy kislány.

És azért az is igaz, hogy valóban változtál ez idő alatt. Pl. a gyerekkérdést illetően. Tehát talán tényleg jól tette, hogy nem vett még el. De azért gondold át ezt a témát, szerintem ne mondj le az anyaságról.

2020. aug. 17. 00:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!