Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
 121/157 A kérdező kommentje:
Jo hogy nem te mondod meg hogy mikor koltozhetek a sajat lakasomba (nem alberletbe.....) a baratommal! Remek :)
2015. ápr. 5. 08:54
 122/157 anonim ***** válasza:
25%

,, Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? "

Ja, tehát szerinted én két év alatt meg sem ismertem a páromat, meg ő sem engem, de te is két évnél már,, epekedve vártad ",hogy megkerjen.

Na akkor hogy is van ez?

Kicsit saját magaddal szemben vagy ellentmondásos Miss agytröszt.:)

2015. ápr. 5. 20:57
 123/157 A kérdező kommentje:
Tobb mint 2 eve EGYUTT ELUNK. Reggel egyutt kelunk, este egyutt fekszunk. Egyutt elunk at minden jo es rossz minden napot. Ami valljuk be, nem osszehasonlithato egy hetvegen talalkozgazos kapcsolattal. Lakva ismerik meg egymast az emberek, ami egy igaz mondas... Tul nagy arcod van ahhoz kepest hogy az elso sorat sem tudtad ertelmezni az iromanyomnak. Mondjuk eleg ranezni az elozo fantasztikus, magasroptu valaszod szazalekara. Es megsugom, nem en pontoztalak le.
2015. ápr. 5. 21:46
 124/157 anonim ***** válasza:
35%

Elolvastam képzeld az első sorodat, miszerint 2 éve éltek együtt, de azt ia,hogy a mondadod végén attól még azt írtad, hogy mikor összejöttetek, alig vartad, hogy két év leteljen és megkerjen.

Akkor még ti sem laktatok együtt, szóval ne magyarazz már nekem itt össze -vissza,igen egy makacs ember vagy,ha a saját írásod, ami itt van feketén -fehéren, nem olvasod vissza és látod be,hogy már saját magadnak mondtál ellent.

Arról már nem is nyilatkozom, hogy szerinted csak az a két véglet van,hogy valakik együtt élnek, vagy csak hetvegente találkoznak. Tudod,mi is ugyanúgy mindennap találkozunk, de ehhez semmi közöd, én nem teregetem ki itt a kapcsolatokat és várok megoldást idegen emberektől, mint te. Aztán ha valami nem tetszik,csak mondod a magadet. Tudod,akkor nem kell ide kiírni kérdést.:)

Na sok boldogságot.

2015. ápr. 6. 08:41
 125/157 A kérdező kommentje:
Akkor is masfel eve egyutt eltunk de no problem, ezt is leirtam mar parszor. Szerinted en a megoldast varom hogy ok kerjenek meg vagy mi? :) Ne haragudj hogy feltettem egy kerdest egy erre kitalalt oldalon... Ha valami h*lyeseget irnak igen, elmondom az ellentetes velemenyem, ismet bocs... :D Ahh, de nem mintha sok koze lenne annak amit irsz az eredeti temahoz, azert kossz hogy idef*stad a mondanivalod nehol lenezo hangnemben. Kedves vagy. Pa :)
2015. ápr. 6. 09:20
 126/157 anonim ***** válasza:
30%
Ha a párod véletlenül meglátná ezt a kérdést, és rád ismerne, nem lepődnék meg, ha az lenne a reakciója, hogy elmenekül tőled. Ezt az énedet is megmutattad már neki?
2015. ápr. 7. 11:44
 127/157 A kérdező kommentje:
Melyiket? Azt amiben leírtam a kapcsolatunkat? Csupán a tényeket közöltem. Nyilván neki nem mondanék ilyeneket, tekintve, hogy nem követelőzök, de egy anonim oldalon csak leírhatom amit gondolok.
2015. ápr. 7. 13:06
 128/157 anonim ***** válasza:
20%
Most még nem követelőzöl, igen, mert még nagyon fiatal vagy, és egy fiatal kapcsolatban nem is fogsz követelőzni, most még a jobb formádat mutatod, majd 10-20-30 év múlva válsz házi sárkánnyá, mert nem titkolhatod előtte örökké, milyen is vagy valójában, ha akkor is melletted fog állni, na, akkor igazán szeret, nem a gyűrű számít. :-)
2015. ápr. 7. 20:14
 129/157 anonim ***** válasza:
27%

Elkezdtem végigolvasni a hozzászólásokat, de már nem bírtam.:)

Nem vagyok okosabb egyik hozzászólónál se, de én ugyan úgy gondolkodtam mint te. Az a ma világ hülye felfogása hogy először éljünk együtt lehetőleg jó sokáig, ki próbáljuk milyen a másikkal együtt élni, milyen a szex, hogy főz stb. Ha minden stimmel megtartjuk, ha nem jöhet a következő.

Az, hogy egy kapcsolat működni fog vagy sem, az nem azon múlik hogy te 6-7-8 évig élsz együtt a másikkal hanem azon, hogy kölcsönösen mennyit foglalkoztok a kapcsolatotokkal, mennyit tesztek bele.

Egy jó kapcsolathoz nem kell papír tény de a házasság csak annak papír aki azt mondja róla.

Régen azért házasodtak korábban a fiatalok, mert csak akkor lehettek együtt a párjukkal ha házasságot kötöttek.Utána költözte össze, vállaltak gyereket.

Valószínűleg velem van a baj, (a többi hozzászólást olvasva) de én is úgy látom, hogy lehet a házasságot komolyan gondolni rövid idő után is.

Legjobb példa erre a szüleim akik korán házasodtak, korán lettek gyerekeik, tény, hogy voltak problémáik,(mint minden kapcsolatban) de azóta is együtt vannak!

Nem kell aggódnod meg lesz majd nálad is a lánykérés, csak esetleg a párod nem köti az orrodra, hogy mikor, milyen formában. Lehet hogy csak a megfelelő alkalomra vár csak esetleg te húzod keresztül azzal, hogy felhozod neki.Ne erőltesd mert annál később szánja rá magát!

A fiúknál ennek a gondolatnak be kell érni. Gondolj arra, hogy a párodon mekkora nyomás lehet mert azzal hogy téged elvesz, neki ezzel hatalmas felelőssége is lesz.Ő lesz a családfő, onnantól már akárhogy is alakulnak a dolgaitok neki felelőssége lesz rád is!

Nem vagy rosszabb a többi nőnél akiket említettél, csak te egy másik kapcsolatban vagy benne. Nem kell hasonlítgatni!

Pontosan azért mondom ezeket mert én ezerszer felhoztam a témát, nekem is rosszul esett amikor azt hittem hogy csak én gondolom komolyan a kapcsolatunkat, és láttam az eljegyzéseket, esküvőket.

Nevezhet aki akar hisztisp-nak, az is voltam, az is vagyok (a nők havonta úgyis azok,nincs kivétel, akkor se ha azt mondják)de így is kellek a páromnak mert ő szeret!

Szóval nyugi, nem kell aggódni, inkább támogasd a párod.Teremts olyan légkört, amitől könnyebben meghozza ezt a komoly lépést! :) ha szeretitek egymást úgyis meglesz!

Még annyit, hogy a munkának sincs köze a házassághoz ha te esetleg háztartásbeli kívánsz lenni, és 22 évesen gyermeket vállalni megteheted!Senkinek semmi köze hozzá!

2015. ápr. 13. 16:28
 130/157 anonim ***** válasza:
29%
Az én szüleim is korán házasodtak, és együtt vannak, de a házasságuk romokban van, és már egymásra vannak utalva annyira, hogy ne váljanak el (anyám jobban rászorul apámra), és inkább egyedül lennének, mint hogy megpróbálják mással, de egyáltalán nem azért, mert annyira odáig lennének egymásért...
2015. ápr. 13. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!