Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?
,, Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? "
Ja, tehát szerinted én két év alatt meg sem ismertem a páromat, meg ő sem engem, de te is két évnél már,, epekedve vártad ",hogy megkerjen.
Na akkor hogy is van ez?
Kicsit saját magaddal szemben vagy ellentmondásos Miss agytröszt.:)
Elolvastam képzeld az első sorodat, miszerint 2 éve éltek együtt, de azt ia,hogy a mondadod végén attól még azt írtad, hogy mikor összejöttetek, alig vartad, hogy két év leteljen és megkerjen.
Akkor még ti sem laktatok együtt, szóval ne magyarazz már nekem itt össze -vissza,igen egy makacs ember vagy,ha a saját írásod, ami itt van feketén -fehéren, nem olvasod vissza és látod be,hogy már saját magadnak mondtál ellent.
Arról már nem is nyilatkozom, hogy szerinted csak az a két véglet van,hogy valakik együtt élnek, vagy csak hetvegente találkoznak. Tudod,mi is ugyanúgy mindennap találkozunk, de ehhez semmi közöd, én nem teregetem ki itt a kapcsolatokat és várok megoldást idegen emberektől, mint te. Aztán ha valami nem tetszik,csak mondod a magadet. Tudod,akkor nem kell ide kiírni kérdést.:)
Na sok boldogságot.
Elkezdtem végigolvasni a hozzászólásokat, de már nem bírtam.:)
Nem vagyok okosabb egyik hozzászólónál se, de én ugyan úgy gondolkodtam mint te. Az a ma világ hülye felfogása hogy először éljünk együtt lehetőleg jó sokáig, ki próbáljuk milyen a másikkal együtt élni, milyen a szex, hogy főz stb. Ha minden stimmel megtartjuk, ha nem jöhet a következő.
Az, hogy egy kapcsolat működni fog vagy sem, az nem azon múlik hogy te 6-7-8 évig élsz együtt a másikkal hanem azon, hogy kölcsönösen mennyit foglalkoztok a kapcsolatotokkal, mennyit tesztek bele.
Egy jó kapcsolathoz nem kell papír tény de a házasság csak annak papír aki azt mondja róla.
Régen azért házasodtak korábban a fiatalok, mert csak akkor lehettek együtt a párjukkal ha házasságot kötöttek.Utána költözte össze, vállaltak gyereket.
Valószínűleg velem van a baj, (a többi hozzászólást olvasva) de én is úgy látom, hogy lehet a házasságot komolyan gondolni rövid idő után is.
Legjobb példa erre a szüleim akik korán házasodtak, korán lettek gyerekeik, tény, hogy voltak problémáik,(mint minden kapcsolatban) de azóta is együtt vannak!
Nem kell aggódnod meg lesz majd nálad is a lánykérés, csak esetleg a párod nem köti az orrodra, hogy mikor, milyen formában. Lehet hogy csak a megfelelő alkalomra vár csak esetleg te húzod keresztül azzal, hogy felhozod neki.Ne erőltesd mert annál később szánja rá magát!
A fiúknál ennek a gondolatnak be kell érni. Gondolj arra, hogy a párodon mekkora nyomás lehet mert azzal hogy téged elvesz, neki ezzel hatalmas felelőssége is lesz.Ő lesz a családfő, onnantól már akárhogy is alakulnak a dolgaitok neki felelőssége lesz rád is!
Nem vagy rosszabb a többi nőnél akiket említettél, csak te egy másik kapcsolatban vagy benne. Nem kell hasonlítgatni!
Pontosan azért mondom ezeket mert én ezerszer felhoztam a témát, nekem is rosszul esett amikor azt hittem hogy csak én gondolom komolyan a kapcsolatunkat, és láttam az eljegyzéseket, esküvőket.
Nevezhet aki akar hisztisp-nak, az is voltam, az is vagyok (a nők havonta úgyis azok,nincs kivétel, akkor se ha azt mondják)de így is kellek a páromnak mert ő szeret!
Szóval nyugi, nem kell aggódni, inkább támogasd a párod.Teremts olyan légkört, amitől könnyebben meghozza ezt a komoly lépést! :) ha szeretitek egymást úgyis meglesz!
Még annyit, hogy a munkának sincs köze a házassághoz ha te esetleg háztartásbeli kívánsz lenni, és 22 évesen gyermeket vállalni megteheted!Senkinek semmi köze hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!