Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?
Beszéltél vele erről? Mit mondott?
Nem lehet, hogy azt várja, hogy befejezd a sulit?
Szerintem lehet kifogàsokat keresni, de minek? Egyszerűen nem akarja elkötelezni magàt.
Vagy beletörődsz, hogy életed vègéig csak a csaja leszel, vagy lépsz. Attól függ mennyire tartod elképzelhetőnek, hogy hivatalos kapcsolat nélkül vele maradj életed végéig. Ha ebbe beletörődsz, az a tüske mindig ott lesz benned, hogy annyira azért nem kellettél neki, hogy túllèpjetek egy szimpla pasim csajom kapcsolatnàl.
#138-as. Szerintem ilyen fiatalon, három év után, úgy, hogy közben még tanul (vagy a kérdésfeltevés idejében még tanult) a kérdező, nem szabad a kapcsolatot házasság hiányában felrúgni.
Szerintem a kérdőnek le kell ülnie a párjával, és őszintén beszélgetni a párja szándékairól.
Ez az ő döntése. Azt sem írtam, hogy hagyja ott. De nem àrtana elgondolkodni milyen közös jövőjük van együtt, ha a terveik nem passzolnak. Az egyik hàzassàgban akar élni, a màsik meg nem. Hisz az úriember azóta sem lépett az ügyben.
Ismerek olyan nőt aki csak vàrt és vàrt hogy a pasija ràszànja magàt a hàzassàgra. Ha szóba került, vagy nem kapott egyenes vàlaszt vagy azt kapta hogy majd...majd. A fiatal éveit egy olyan pasira pazarolta aki nem vette komolyan. A végefelé meg is csalta a lànyt, így majdnem 6 év utàn szétmentek. A nő elmúlt 30 és egyedül van, semmi kilàtàsa nincs. Ilyenkorra màr gyereket akart, de mèg egy normàlis kapcsolat sem akar neki összejönni. A pasiknak szexre kell csak. Kapcsolatra meg fiatalabbat vàlasztanak.
Ezért írom, hogy nem àrt àtgondolni a dolgokat. Ahogy az ember idősebb lesz, egyre nehezebb pàrt talàlni... Avagy benne ragad egy olyan kapcsolatban amitől ő többet várt, és ezzel a keserű szàjízzel éli le az életét a pasija mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!