Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
 131/157 anonim ***** válasza:
30%
Sajnálom a szüleidet, de az ember csak akkor tudja meg, hogy valami működhet-e, ha belevág, és tesz érte. HA csak vár akkor mindig csak várni fog.Az meg egy áldatlan állapot az biztos!
2015. ápr. 13. 16:43
 132/157 anonim ***** válasza:
25%
Nézd, én hiába próbálok vagy próbáltam beszélni velük, makacs önfejű mindkettő, szóval nekik már annyi, de szerintem ők elkapkodták, nem lett volna szabad belerohanniuk a házasságba, kb. fél éves ismeretségre...
2015. ápr. 13. 18:35
 133/157 anonim ***** válasza:
58%
Ez már bőven túl van tárgyalva...
2015. ápr. 14. 13:18
 134/157 anonim ***** válasza:
58%
Mi újság? Lesz idén esküvő?
2016. márc. 13. 15:18
 135/157 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos azóta sem lépett... :(
2016. márc. 31. 02:38
 136/157 A kérdező kommentje:
És még azóta sem.
2016. nov. 23. 22:51
 137/157 anonim ***** válasza:
58%

Beszéltél vele erről? Mit mondott?

Nem lehet, hogy azt várja, hogy befejezd a sulit?

2016. nov. 27. 11:30
 138/157 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet kifogàsokat keresni, de minek? Egyszerűen nem akarja elkötelezni magàt.

Vagy beletörődsz, hogy életed vègéig csak a csaja leszel, vagy lépsz. Attól függ mennyire tartod elképzelhetőnek, hogy hivatalos kapcsolat nélkül vele maradj életed végéig. Ha ebbe beletörődsz, az a tüske mindig ott lesz benned, hogy annyira azért nem kellettél neki, hogy túllèpjetek egy szimpla pasim csajom kapcsolatnàl.

2016. nov. 27. 11:49
 139/157 anonim ***** válasza:
74%

#138-as. Szerintem ilyen fiatalon, három év után, úgy, hogy közben még tanul (vagy a kérdésfeltevés idejében még tanult) a kérdező, nem szabad a kapcsolatot házasság hiányában felrúgni.

Szerintem a kérdőnek le kell ülnie a párjával, és őszintén beszélgetni a párja szándékairól.

2016. nov. 27. 17:17
 140/157 anonim ***** válasza:
80%

Ez az ő döntése. Azt sem írtam, hogy hagyja ott. De nem àrtana elgondolkodni milyen közös jövőjük van együtt, ha a terveik nem passzolnak. Az egyik hàzassàgban akar élni, a màsik meg nem. Hisz az úriember azóta sem lépett az ügyben.

Ismerek olyan nőt aki csak vàrt és vàrt hogy a pasija ràszànja magàt a hàzassàgra. Ha szóba került, vagy nem kapott egyenes vàlaszt vagy azt kapta hogy majd...majd. A fiatal éveit egy olyan pasira pazarolta aki nem vette komolyan. A végefelé meg is csalta a lànyt, így majdnem 6 év utàn szétmentek. A nő elmúlt 30 és egyedül van, semmi kilàtàsa nincs. Ilyenkorra màr gyereket akart, de mèg egy normàlis kapcsolat sem akar neki összejönni. A pasiknak szexre kell csak. Kapcsolatra meg fiatalabbat vàlasztanak.

Ezért írom, hogy nem àrt àtgondolni a dolgokat. Ahogy az ember idősebb lesz, egyre nehezebb pàrt talàlni... Avagy benne ragad egy olyan kapcsolatban amitől ő többet várt, és ezzel a keserű szàjízzel éli le az életét a pasija mellett.

2016. nov. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!