Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek illetlen lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soma7364 kérdése:

Szerintetek illetlen lenne egy eskuvon a nasznep es mindenki elott megkerni a baratnom kezet?

Figyelt kérdés
A velemenyetekre vagyok kivancsi .Hivatalosak vagyunk egy eskuvore, es arra gondoltam, hogy ott kernem meg a parom kezet.Termeszetesen amikor mar mindenki tancol es felvagtak a tortat stb stb. :-)
2014. jún. 19. 08:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Igen illetlen lenne, mert ez a nap nem rólatok szól!
2014. jún. 19. 08:24
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen

Nagyon illetlen a friss házasokkal szemben.

Másrészt a barátnőd szeretne ehhez közönséget? Én tuti nekmet mondtam volna a férjemnek, ha iylet es velem, mert akkro nem is er eléggé, ahhoz hgy a elesége legyek.

E a nap az ifjú párról szól, nem illik elterelni róluk a figyelmet, nekik kell a középpontban lenniük. Addig, amíg haza nem megy mindenki

2014. jún. 19. 08:24
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Igen, illetlen, mert az a nap nem rólatok, hanem az ifjú párról szól.
2014. jún. 19. 08:25
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok egy egoista típus, de ha a mi esküvőnkön kérted volna meg a barátnőd kezét, asszem kinyírtalak volna utána.

Az más nagy napja, nem a tiétek.

Legyél kicsit kreatívabb és tiszteld meg a választottad!

2014. jún. 19. 08:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Koszonom ,valoban igazatok van :-)
2014. jún. 19. 08:28
 6/23 anonim ***** válasza:
96%

Illetlenség.

A barátnőd biztos nem úgy szeretne rá emlékezni, hogy egy esküvőn félrevonod, és gyorsan megkéred a kezét.

Az a nap az ifjú párré, ne vonjátok el róla a figyelmet.

Ha a mi esküvőnkön csinálta volna ezt valaki, biztos megharagudtam volna.

2014. jún. 19. 08:37
 7/23 anonim ***** válasza:
36%

úristen, persze, hogy illetlen lenne.

mi lenne, ha inkább egy temetésen jelentenéd be, az legalább annyira illetlenség (nem értem, titeket ki nevelt fel), de legalább még több embert megaláznál vele.

áldásom rátok, remélem, lesz gyereketek is, aki ugyanilyen tökéletes ember lesz, mint ti:D

2014. jún. 19. 08:45
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
De még mennyire illetlen lenne. Ne tedd.
2014. jún. 19. 09:05
 9/23 anonim válasza:
14%

Talán igen.Ha esetleg megkérdeznéd az ifjú párt,hogy mit szólna hozzá.Lehet,h jó ötletnek tartanák.

azért a 2-es válaszolót megkérdezném,őt mikor kérték meg,hogy legyen a férje ''elesége''.ha ilyet kérdeznek,talán jobb elfutni.

2014. jún. 19. 09:30
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egyértelműen látszik, hogy nem billentyűzettel írtam(mint hardver), és a készülékem gyakran kihagy betűket, mivel nem ez az egyetlen hiba a írásomban... De kötekedni azt jól esik, igaz?

Egyébként 8 hónapos házasok vagyunk( épp ma), pontosan 1 év 50 napja kérték meg a kezem:)

2014. jún. 19. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!