Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy egy férfi nem fogja feleségül venni az első barátnőjét?

Figyelt kérdés
Barátommal 3.5 éve vagyunk együtt. De kicsit más a helyzet mert már 21 éves volt amikor összejöttünk, és mégis én voltam neki az első, kapcsolat és szex terén is. Ilyen esetben sincs esély arra hogy ő velem maradjon? Mert semmi hajlandóságot nem mutat, még össze költözni sem akar, pedig már régóta győzködöm, anyagi gond nincs, csak simán nem akar és nem beszél az ügyről. Én komolyan gondoltam vele mindig, tőle szeretnék gyereket is, de ezek szerint az elmúlt évek elpazarolt idők voltak vele? Keressek egy érett férfit aki már kiélte magát és családra vágyik?
2013. szept. 10. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%

Pontosan azért, mert az első.

Nem akarlak elszomorítani, de, ha el is vesz, nem lesz hosszútávú...

2013. szept. 10. 18:29
 2/17 anonim ***** válasza:
56%

Neki nem az igazi vagy hanem az első. van eset amikor az első egyben az igazi is de ez nem ez az eset.

Két esetből választhatsz csak: nem pazarolsz rá több időt vagy pazarolsz még rá időt. De gyereket semmikép se tőle szülj.

2013. szept. 10. 18:34
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha összeköltöznétek, sem venne el. Egyrészt még fiatal, másrészt neki így is megfelel. Aki komolyan akar családot alapítani, az egy év járás- összeköltözés után elveszi a barátnőjét. (Hacsak nem 18 éves)
2013. szept. 10. 18:35
 4/17 Vortrex ***** válasza:
91%

Ez baromság, aki meg sorszám alapján ítéli meg a párkapcsolatát az is...

Azért szokták mondani, mert eltér a normától és mint minden ilyen dolgot az emberek szóvá tesznek, nem azért mert bizonyítottan nem szeret.

2013. szept. 10. 18:37
 5/17 anonim válasza:
80%
Nagy általánosságban a férfiak nem veszik feleségül az első barátnőjüket, természetesen ez nem törvényszerű, vannak kivételek. Az viszont valóban igaz, ha el is venne, nem tart örökké, de ugyanakkor melyik házasság tart örökké a mai világban? Nagyon, nagyon ritka. Szerintem a Te esetedben szerintem a párod tök egyszerűen, nem akar házasodni, esze ágában sincs elvenni. Mindegy, hogy veled egykorú vagy érettebb férfit keresel, ha nem lángol a szerelem és nincs meg az a plusz, maradsz csak élettárs, semmi több. Arra viszont vigyázz, hogy ne ragadj le egy meddő kapcsolatban, nehogy túl késő legyen és elketyegjen a biológiai órád a várakozásban. Én sajnos így jártam.....
2013. szept. 10. 18:42
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

27 éves házasok leszünk októberben a férjemmel. Mindkettőnknek első szerelem, első kapcsolat volt, 17 évesen kerültünk össze.

Ne hallgass a károgókra, sok boldogságot, akár vele, akár mással élsz majd végül :)

2013. szept. 10. 18:43
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Nincs túl nagy jelentősége annak, hogy első, vagy ötödik vagy. Inkább azt érzem, hogy elkényelmesedett melletted. Neki így is megfelel, de komoly dolgot /házasság, gyerek/ nem akar. Anélkül is megkap mindent tőled. Egy darabig biztosan. Nem alapoznék rá, inkább tovább állnék.
2013. szept. 10. 18:46
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

24 éves sráctól ne várj házasságot! Később lehet, hogy eszébe jut.

Az hülyeség, hogy az első barátnőt nem veszik el.

2013. szept. 10. 18:55
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Itt nem az a baj, hogy első barátnő vagy, hanem ez: Mert semmi hajlandóságot nem mutat, még össze költözni sem akar, pedig már régóta győzködöm, anyagi gond nincs, csak simán nem akar és nem beszél az ügyről.
2013. szept. 10. 19:01
 10/17 anonim ***** válasza:
98%

Az exemmel mi is elsők voltunk egymásnak, mikor tizenévesen összekerültünk. Teltek az évek, én egyre többet akartam pl. összeköltözni, de ő erre majdnem 5 év kapcsolat után sem volt hajlandó, ellenben állandóan a szememre vetette, hogy ha nem lenne velem, mennyi csajt megdugna... Végül én vetettem véget a kapcsolatnak, mert én felnőttem, ő pedig megmaradt a tinédzser szinten. Mikor nem sokkal később összejöttem a férjemmel, nem is volt kérdés, pár hónap után összeköltöztünk. Én már nem az első voltam neki, ezért nem is volt abból frusztrációja, hogy csak velem él nemi életet, nem volt már kíváncsi más "puncira". Sokkal jobb a kapcsolatunk, mint az exemmel valaha volt, pedig azt hittem, ő életem szerelme.

Nem mondom, hogy a ti kapcsolatotok is így fog véget érni, de sajnos nem a legjobb jel az, hogy ennyi idő után még összeköltözésre sem gondol...

2013. szept. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!