Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy egy férfi nem fogja feleségül venni az első barátnőjét?
Pontosan azért, mert az első.
Nem akarlak elszomorítani, de, ha el is vesz, nem lesz hosszútávú...
Neki nem az igazi vagy hanem az első. van eset amikor az első egyben az igazi is de ez nem ez az eset.
Két esetből választhatsz csak: nem pazarolsz rá több időt vagy pazarolsz még rá időt. De gyereket semmikép se tőle szülj.
Ez baromság, aki meg sorszám alapján ítéli meg a párkapcsolatát az is...
Azért szokták mondani, mert eltér a normától és mint minden ilyen dolgot az emberek szóvá tesznek, nem azért mert bizonyítottan nem szeret.
27 éves házasok leszünk októberben a férjemmel. Mindkettőnknek első szerelem, első kapcsolat volt, 17 évesen kerültünk össze.
Ne hallgass a károgókra, sok boldogságot, akár vele, akár mással élsz majd végül :)
24 éves sráctól ne várj házasságot! Később lehet, hogy eszébe jut.
Az hülyeség, hogy az első barátnőt nem veszik el.
Az exemmel mi is elsők voltunk egymásnak, mikor tizenévesen összekerültünk. Teltek az évek, én egyre többet akartam pl. összeköltözni, de ő erre majdnem 5 év kapcsolat után sem volt hajlandó, ellenben állandóan a szememre vetette, hogy ha nem lenne velem, mennyi csajt megdugna... Végül én vetettem véget a kapcsolatnak, mert én felnőttem, ő pedig megmaradt a tinédzser szinten. Mikor nem sokkal később összejöttem a férjemmel, nem is volt kérdés, pár hónap után összeköltöztünk. Én már nem az első voltam neki, ezért nem is volt abból frusztrációja, hogy csak velem él nemi életet, nem volt már kíváncsi más "puncira". Sokkal jobb a kapcsolatunk, mint az exemmel valaha volt, pedig azt hittem, ő életem szerelme.
Nem mondom, hogy a ti kapcsolatotok is így fog véget érni, de sajnos nem a legjobb jel az, hogy ennyi idő után még összeköltözésre sem gondol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!