Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:20
1/43 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én soha nem nézegetek hátrafelé, első randin meg pláne.
21N
2/43 anonim válasza:
Szerintem így, én mindig visszanéztem, ha érdekelt a másik. Ha nem, akkor meg szaladtam, ahogy tudtam:D
22/L
3/43 anonim válasza:
Igen, ez így van. De ha háromszor megkerüli az első útba eső villanyoszlopot, a "Süss fel nap"-ot énekelve, akkor a következő randevún férjül kéri a férfit...
Ugye csak vicc a kérdés?
4/43 A kérdező kommentje:
Fura, de nem vicc a kérdés. Van egy ilyen "szabály" a férfiak szerint: Ha nem néz vissza a nő, akkor kár a gőzért. Az egyik válaszoló már meg is erősítette ezt. Lányok, ti visszanéztetek az első randi után, távozás közben a jelenlegi párotokra? :)))
2011. ápr. 24. 13:33
5/43 anonim válasza:
Hàt én vissza szoktam nézni és integetek ha ùgy adódik, vagy végig figyelem az ablakból, amig làtom.
Aki haragszik vagy felejteni akar àltalàban az nem szokott visszanézni àltalàban.
6/43 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy a férfiak szerint lenne ilyen "szabály". Bugyuta nőmagazinok hasonlóan bugyuta újságírónői szoktak ilyeneket írni, akik azt képzelik, betéve tudják a férfiagy működését :DD
7/43 anonim válasza:
Nem néztem vissza, és mégis akartam őt. Ennek 5 éve. :D
8/43 A kérdező kommentje:
Ezt nem magazinban olvastam. Konkrét eset: egy barátom (aki férfi) folyton kereste egy nő társaságát, mert tetszett neki a hölgy, akkor még nem volt köztük semmi, csak igyekezett az útjába kerülni. Egyszer én is ott voltam, amikor így "véletlenül" összefutottak és mikor a lány továbbment, kb. 10 méter után visszanézett, erre ez a barátom elégedetten konstatálta, hogy tetszik a lánynak és lesz még ebből valami. Ma már házasok.
2011. ápr. 24. 13:40
9/43 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én se szoktam visszanézni. Ha elindulok akkor elindulok és kész.
10/43 anonim válasza:
Ne erre hagyatkozz.
Én pl. még sosem hallottam erről, és nem is szoktam visszanézni. Ezt a baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!