Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az első randevú után a...

Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:20
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Én soha nem nézegetek hátrafelé, első randin meg pláne.

21N

2011. ápr. 24. 13:26
 2/43 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem így, én mindig visszanéztem, ha érdekelt a másik. Ha nem, akkor meg szaladtam, ahogy tudtam:D

22/L

2011. ápr. 24. 13:27
 3/43 anonim ***** válasza:
75%

Igen, ez így van. De ha háromszor megkerüli az első útba eső villanyoszlopot, a "Süss fel nap"-ot énekelve, akkor a következő randevún férjül kéri a férfit...

Ugye csak vicc a kérdés?

2011. ápr. 24. 13:27
 4/43 A kérdező kommentje:
Fura, de nem vicc a kérdés. Van egy ilyen "szabály" a férfiak szerint: Ha nem néz vissza a nő, akkor kár a gőzért. Az egyik válaszoló már meg is erősítette ezt. Lányok, ti visszanéztetek az első randi után, távozás közben a jelenlegi párotokra? :)))
2011. ápr. 24. 13:33
 5/43 anonim ***** válasza:
33%

Hàt én vissza szoktam nézni és integetek ha ùgy adódik, vagy végig figyelem az ablakból, amig làtom.

Aki haragszik vagy felejteni akar àltalàban az nem szokott visszanézni àltalàban.

2011. ápr. 24. 13:35
 6/43 anonim ***** válasza:
90%
Kötve hiszem, hogy a férfiak szerint lenne ilyen "szabály". Bugyuta nőmagazinok hasonlóan bugyuta újságírónői szoktak ilyeneket írni, akik azt képzelik, betéve tudják a férfiagy működését :DD
2011. ápr. 24. 13:35
 7/43 anonim ***** válasza:
77%
Nem néztem vissza, és mégis akartam őt. Ennek 5 éve. :D
2011. ápr. 24. 13:36
 8/43 A kérdező kommentje:
Ezt nem magazinban olvastam. Konkrét eset: egy barátom (aki férfi) folyton kereste egy nő társaságát, mert tetszett neki a hölgy, akkor még nem volt köztük semmi, csak igyekezett az útjába kerülni. Egyszer én is ott voltam, amikor így "véletlenül" összefutottak és mikor a lány továbbment, kb. 10 méter után visszanézett, erre ez a barátom elégedetten konstatálta, hogy tetszik a lánynak és lesz még ebből valami. Ma már házasok.
2011. ápr. 24. 13:40
 9/43 anonim ***** válasza:
85%
Ez hülyeség. Én se szoktam visszanézni. Ha elindulok akkor elindulok és kész.
2011. ápr. 24. 13:43
 10/43 anonim ***** válasza:
82%

Ne erre hagyatkozz.

Én pl. még sosem hallottam erről, és nem is szoktam visszanézni. Ezt a baromságot.

2011. ápr. 24. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!