Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az első randevú után a...

Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Azt hittem, csak a nők szoktak ilyeneket kombinálni:)

Én azzal értek egyet, aki azt mondta, nem néz hátra, nehogy elbízza magát a férfi. Mármint, elköszönünk, én jobbra, ő balra, nem bírom abbahagyni a vigyorgást, de csakazértse nézek vissza, nehogy már azt higgye, hogy annyira bejön, hogy még búcsúzás után is megállás nélkül bámulni akarom. Aztán persze a franc tudja, előfordulhat az is, hogy minden tudatosság nélkül visszafordulok, merthát mégiscsak tetszett. Abban viszont eddig még mindannyian egyetértettünk (azt hiszem), hogy ha nem jön be a pasi, akkor tutira nem nézünk hátra, csak szedjük a lábunkat.

2011. ápr. 24. 16:16
 32/43 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy szabály, ellenben valóban jelenthet valamit.

Viszont ha a férfi is a másik irányba megy, hogy látja, hogy a nő vissza néz?

És mi van azzal, hogy a férfi vissza néz-e vagy sem?!

2011. ápr. 24. 16:46
 33/43 A kérdező kommentje:

Az utolsónak nagyon jó felvetései voltak!

Most egy kicsit válaszolót játszok!

"Nem hiszem, hogy szabály, ellenben valóban jelenthet valamit" - igen, így gondolom én is, főleg az eddigi válaszok alapján, de ha nem néz vissza, még nem írom le, adok neki még egy esélyt:)

"Viszont ha a férfi is a másik irányba megy, hogy látja, hogy a nő vissza néz?" - jó kérdés, tételezzük fel, hogy a férfi visszanéz, vagy a kocsiból figyeli még egy darabig.

"És mi van azzal, hogy a férfi vissza néz-e vagy sem?!" - lásd. az előző paragrafust: a férfi nézi még a távolodó nőt, aki elgyaloggaloppozik a naplementébe, vagy a napfelkeltébe, vagy ahová akar, vagy elindul a busza, a vonata, odaér a saját autójáig, biztonságban belép a kapun, beugrik az ablakon, vagy becsusszan a kéményen...

2011. ápr. 24. 17:13
 34/43 anonim ***** válasza:
47%

A férfi is elindulhat a dolgára, a naplementébe-felkeltébe, és akkor nem látja, ha a nő visszanéz, a nő sem látja, hogy a férfi visszanéz-e... :)

Azért ez is szemétség! Ha egy férfi megáll és megvárja, míg a nő kikerül a látóteréből, akár azt várva, hogy visszanéz-e, az romantikus. Ha egy nő csinálná ugyanezt, akkor az a nő kétségbeesett. Nem jól van ez így.

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha nagyon bejön, akkor lehet hogy visszanézek, de nem biztos, mert nem biztos, hogy akarom, hogy lássa, hogy visszanézek.

Ha pedig nem jött be, akkor menekülés van, "vissza sem nézek" =))

2011. ápr. 24. 17:22
 35/43 A kérdező kommentje:

Sokan említettétek a menekülést (ha nem jön be az illető) :)

Ilyen esetben szabályos futóléptekkel hagyjátok ott?! :)

2011. ápr. 24. 17:28
 36/43 anonim ***** válasza:

16:16os vagyok

Nem, nem futok el azért. Normális tempóban tűnök el, ügyelve arra, hogy még véletlenül se nézzek hátra, bármi történik is, nehogy a pasi még véletlenül is azt higgye, bejön.

2011. ápr. 24. 17:31
 37/43 anonim ***** válasza:
Akkor most miben egyezzünk meg visszanézünk vagy nem nézünk? Melyik a jobb? Ki nézzen elõbb vissza a férfi vagy a nõ? Hozzunk màr valami döntést.:)
2011. ápr. 24. 17:32
 38/43 A kérdező kommentje:
Döntsek?
2011. ápr. 24. 17:47
 39/43 anonim ***** válasza:
Talán csak nem akar orra esni. :)
2011. ápr. 24. 19:09
 40/43 anonim ***** válasza:
...vagy nekimenni egy villanyoszlopnak, vagy mellémenni a kapunak és felakadni a kerítésre:)
2011. ápr. 24. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!