Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az első randevú után a...

Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Akkor sem fog visszanézni a lány/ nőcske ha ő félszeg, vagy a randi alatt valamit ügyetlenkedett.

Én férfi létemre soha nem nézek hátra, elköszöntünk az első, második,... találkozás után.

Akkor szoktam visszanézni ha már a barátnőm és van kettőnk között érzelem és pl: megvárom míg be megy a kapun, de akkor kicsit zavarna ha nem nézne vissza, de melyik barátnő ne integetne, mielőtt betoppan otthonába.

Érzelmek nélkül hátranézni az olyan mintha kihagytatok volna egy zsákolást,= szexet!

2017. szept. 11. 10:23
 42/43 anonim ***** válasza:
Én sose nézek vissza, mert tini koromban nekimentem a villanyoszlopnak, lett egy púp a fejemen, nekimentem egy parkoló kocsinak és megszólalt a riasztó, megbotlottam a járdaszegélyben és kiment a bokám. Ezen kívül a városban el is üthetnek. Szóval ezek után max akkor néztem volna vissza ha kocsiban ülök és nem én vezetek.
2021. febr. 9. 04:46
 43/43 anonim ***** válasza:
8 Persze hogy házasok mert a pasi felturbózta az önbizalmát az elméletével, és még jobban ráhajtott a csajra ezek után. A visszanézés pl azt is jelentheti hogy ott van még az a hülye vagy végre visszafordulhatok, mert eszembe jutott hogy be kell ugranom a pékségbe.
2021. febr. 9. 04:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!