Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?
Basszus, még próbálod racionalizálni is, ez a borzalmas.
Ha nem nézel hátra, nem azt jelenti, hogy nem tetszik. Hány éves vagy? Ez őrület basszus... nem hiszem el. Én a lábam elé nézek, akkor is, ha fülig szerelmes vagyok.
Másrészt meg soha nem jönnék össze olyan férfival, akinek ilyen irracionális, Szex és New York-os elméletei vannak.
23/L
Nem olvastam az elöző válaszokat, de rám igaz a kérdező állítása :D
3 pasival randiztam a mostani párom előtt...emlékszem h úgy elhúztam a csíkot tőlük, ahogy csak tudtam, nem néztem vissza, kb. elmenekültem :D
Páromra meg a buszból addig néztem vissza, amíg el nem hagytuk e megállót. Muszáj volt visszanéznem, ő is visszanézett és emlékszem tök boldog voltam h milyen jófej pasit sikerült kifognom végre :)
Szerintem ez a helyzetektõl is függ.
pl. ha egy pasi kocsival hazaviszi a csajàt és appartm
valamiért àtment
tehàt ha appartmanban lakik, akkor a pasi gondolom megvàrja, amig a csaj kinyitja a kaput, a lànynak illik visszanéznie màr csak azért is, mert a pasi udvarias volt vele szemben, mégis csak dob egy jelt.
Ha a kapuban bùcsuznak nem biztos, hogy visszanéz.
23/L: ne velem veszekedj, látod, van, akik így tesznek :
Írtam már, hogy nem a bulvárlapokból, tévékből, hanem a való életből láttam és hallottam több példát (említettem is egyet).
Nem veszekszem, csak türelmetlen vagyok az ostobasággal szemben.
"Van, aki". Ez pontosan így van. Van, aki csinál ilyet, de te ebből levonsz egy egész buta következtetést, és ráhúzod 7 milliárd emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!