Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az első randevú után a...

Ha az első randevú után a távozó nő nem néz vissza, akkor nem érdekli a férfi? Ez így van szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:20
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
"Nem nézek vissza, kivéve, ha autóban ül." - mármint az ajtóból, gondolom, mert kívülről a szélvédőn keresztül már nem sokat látsz belőle:) Mikor zárod az ajtót, akkor akaratlanul is benézel még, ő meg kinéz:)
2011. ápr. 24. 14:09
 22/43 anonim ***** válasza:
A romantikus filmekben visszaneznek, tobbszor is.
2011. ápr. 24. 14:14
 23/43 anonim válasza:
En sem nezek vissza sosem. Szerintem ne ez alapjan donts el, hogy kellesz-e neki.
2011. ápr. 24. 14:21
 24/43 anonim ***** válasza:
90%

Basszus, még próbálod racionalizálni is, ez a borzalmas.

Ha nem nézel hátra, nem azt jelenti, hogy nem tetszik. Hány éves vagy? Ez őrület basszus... nem hiszem el. Én a lábam elé nézek, akkor is, ha fülig szerelmes vagyok.

Másrészt meg soha nem jönnék össze olyan férfival, akinek ilyen irracionális, Szex és New York-os elméletei vannak.

23/L

2011. ápr. 24. 14:33
 25/43 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az elöző válaszokat, de rám igaz a kérdező állítása :D

3 pasival randiztam a mostani párom előtt...emlékszem h úgy elhúztam a csíkot tőlük, ahogy csak tudtam, nem néztem vissza, kb. elmenekültem :D

Páromra meg a buszból addig néztem vissza, amíg el nem hagytuk e megállót. Muszáj volt visszanéznem, ő is visszanézett és emlékszem tök boldog voltam h milyen jófej pasit sikerült kifognom végre :)

2011. ápr. 24. 15:14
 26/43 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a helyzetektõl is függ.

pl. ha egy pasi kocsival hazaviszi a csajàt és appartm

2011. ápr. 24. 15:49
 27/43 anonim ***** válasza:

valamiért àtment

tehàt ha appartmanban lakik, akkor a pasi gondolom megvàrja, amig a csaj kinyitja a kaput, a lànynak illik visszanéznie màr csak azért is, mert a pasi udvarias volt vele szemben, mégis csak dob egy jelt.

Ha a kapuban bùcsuznak nem biztos, hogy visszanéz.

2011. ápr. 24. 15:52
 28/43 A kérdező kommentje:

23/L: ne velem veszekedj, látod, van, akik így tesznek :

Írtam már, hogy nem a bulvárlapokból, tévékből, hanem a való életből láttam és hallottam több példát (említettem is egyet).

2011. ápr. 24. 15:59
 29/43 anonim ***** válasza:

Nem veszekszem, csak türelmetlen vagyok az ostobasággal szemben.

"Van, aki". Ez pontosan így van. Van, aki csinál ilyet, de te ebből levonsz egy egész buta következtetést, és ráhúzod 7 milliárd emberre.

2011. ápr. 24. 16:05
 30/43 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ostobaság, de meg kellett kérdeznem, hogy ez kiderüljön, nem? Igen, nekem teljesen logikusnak tűnt ez az egész, de nem erőltetetten akarom megmagyarázni és nem ragaszkodom ehhez az elmélethez görcsösen.
2011. ápr. 24. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!