Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy egy férfi nem fogja feleségül venni az első barátnőjét?

Figyelt kérdés
Barátommal 3.5 éve vagyunk együtt. De kicsit más a helyzet mert már 21 éves volt amikor összejöttünk, és mégis én voltam neki az első, kapcsolat és szex terén is. Ilyen esetben sincs esély arra hogy ő velem maradjon? Mert semmi hajlandóságot nem mutat, még össze költözni sem akar, pedig már régóta győzködöm, anyagi gond nincs, csak simán nem akar és nem beszél az ügyről. Én komolyan gondoltam vele mindig, tőle szeretnék gyereket is, de ezek szerint az elmúlt évek elpazarolt idők voltak vele? Keressek egy érett férfit aki már kiélte magát és családra vágyik?
2013. szept. 10. 18:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
30%
Szerintem itt nem károg senki, ahogyan azt nagyon intelligensen írtad, csak válaszolunk egy kérdésre! De nagyon értelmes vagy, hogy sok boldogságot kívánsz egy olyan kapcsolathoz, ahol a másik fél semmi hajlandóságot nem mutat az együttélésre, győzködni kell a pasit. Így, hogy legyen boldog a jelenlegi helyzetben? Azért mert Te a kivételek közé tartozol, attól még tény, hogy nem kizárt, de igen ritka, hogy a pasik feleségül veszik életük első nőjét. Érdekes lehet a Te párkapcsolatod, ha így gondolkodsz............
2013. szept. 10. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sem a sorszámon múlik. Nagyon sok első-kapcsolatos párt ismerek, akik együtt vannak 7-15-30, akárhány éve, de rajtuk valahogy látszik is. Hogy mindig összepasszoltak, hogy egymagukban nem is lehet elképzelni őket. És ennek a sorszámhoz nincsen köze.

Azt mondják, a szerelem egy asztal: négy lába van. Az első a szerelem, a második a szex, a harmadik a közös életstílus, a negyedik a pénzügyi része. Az pedig, hogy két ember hány asztallábat képes összehozni, nem attól függ, hogy hanyadikak egymásnak. Ismerek férfiakat, akik nem vágynak másik pinára, csak mert nem kóstoltak meg korábban egyet sem.

Azt nem értem, hogy korábban ti nem beszéltetek erről? Hogy lesz-e házasság, gyerekek? - Egyébként ha szeretted, akkor ezek az évek semmiképp nem voltak elpazaroltak.

2013. szept. 10. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznék azokhoz, akik szerint nem a sorszámon múlik.

A leírásod alapján most 24 éves. Egyelőre nem néz ki úgy, hogy szeretne komolyabb vizekre evezni... Az összeköltözés tagadása az szerintem súlyos. Abban még nincs "elkötelezettség", anélkül viszont aligha ismeritek egymást rendesen. Ha te komolyan tervezed a család dolgot, szerintem tipli... Összeköltözni fél-egy év után is össze lehetett volna.

De mielőtt dobnád, ülj le vele, mondd el neki azt, hogy neked ezek és ezek a terveid, vele képzeled el, mit gondol róla. Azt is, hogy neked ez mindennél fontosabb. Ha eltelik egy hét és nulla reakció van a részéről, akkor mérlegelheted, hogy akarsz-e vele maradni.

2013. szept. 10. 21:24
 14/17 Nádszálkisasszony ***** válasza:
68%

Szintúgy úgy vallom, hogy a házasság nem a sorszámon múlik.

A barátod az elkötelezettségtől fél vagy nem te vagy neki az igazi. Sokan írták, hogy az összeköltözésnek semmi tétje. Már hogyne lenne? Minden nap együtt lenni, a szürke hétköznapokon, rossz kedvben, jó kedvben..mindig! Ha valakik nem illenek össze az egy kész rémálom!

Viszont nekem is 3,5 év már túl soknak tűnik.:S Akár akar beszélni akár nem, beszélj a vele a terveiről mert ne húzzátok feleslegesen egymás idejét!

2013. szept. 11. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem az a baj, hogy első barátnő vagy, hanem hogy még csak 24 éves. Nagyon kevesen házasodnak ennyi idősen.
2013. szept. 12. 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A házasság egy dolog, na de összeköltözni sem akar... Nekem az első kapcsolatomnál a srác 23 volt mikor összejöttünk, én 17 akkor és én voltam szex terén az első barátnő. Majd 5 évig voltunk együtt. Már az első évtől azt mondta, hogy ha elvégzem az egyetemet elvesz és gyerekeink lesznek és a többi, de 4 év után se akart összeköltözni pedig lehetőség lett volna rá. Mindig csak jött a majdmajd. Közel az 5. évhez besokkaltam és szakítottam, akkor már persze ígérgette, hogy ha az kell költözzünk össze, de akkor már nem akartam tőle semmit. Szépen lassan kiszerettem belőle, sőt talán még a gondolattól is megundorodtam, hogy mellette kellene élnem, ebben az állóvízben. A nem jutunk egyről a kettőre kikészített.

Mostani barátommal fél év után összeköltöztünk és szerintem a legjobb lépés volt. Így nap, mint nap látjuk egymás hülyeségeit, el tudjuk dönteni, hogy akarjuk-e ezt hosszú távon, másodsorban nincs is annál jobb, mint minden reggel vele ébredni, este pedig együtt elaludni.

2013. szept. 13. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Hulyeseg ez a sorszam dolog... A ferjemnek en voltam az elso es egyetlen no az eleteben, a tobbi baratnojevel nem volt semmi komoly. Ot nem is vonzza hogy novelje ezt a szamot, mert egyszeruen nem olyan. Nem vagyunk egyformak, nem lehet mindenkire rahuzni egy sablont.
2014. okt. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!