Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illetlen lenne egy eskuvon a nasznep es mindenki elott megkerni a baratnom kezet?
Mi is esküvőre készülünk, így a menyasszony szemszögéből tudok válaszolni.
Ha megbeszélés nélkül valaki lánykérést tart a lagzimon, akkor tuti utána összeverem egy papuccsal :)
Ha előtte a fiú megkérdez minket, hogy mit szólnánk ehhez:
a) Ha nagyon jó barátainkról, vagy közeli családtagról lenne szó, akkor simán belemennék, mert szeretjük őket és együtt tudunk velük örülni.
b) Ha távoli rokon, vagy ismerős, akkor nem lennék oda az ötletért, mert "kevesebbet" jelentenek, így annyira nem tudom magam beleélni a helyzetükbe, és így a felhajtásról szól.
Mondjuk nálunk a b) eset nem fog fenn állni a násznépben, de ahány ház annyi lagzi :)
Szerintem is inkább beszélj a párral, és ha nem tartják egy szenzációs húzásnak, akkor szervezd inkább máskorra.
illetlen.
10-es, húzd már ki a karót az alfeledből! :)
vicces az elírásod, mit kell ezen ennyire besérülni! az 1 év 50 naphoz, meg a pont ma 8 hónapja számolgatáshoz pedig csak gratulálni tudok!
12.. Csak azért tudom mert a naptár reggel kiírta
Egyébkent előbb más okból kötöttek belém egy másik kérdésnél, lehet kicsit jobban magamra vettem, mint kellene...
Amúgy nem vagyok karótnyelt...sőt ;-)
De a kérdésedre épp tudtam válaszolni ;-P
Szerintem a kérdező is felfogta, h ezt nem illik..
Ma már valóban illetlen. De 100 évvel ezelőtt még azt tartották, hogy nem is igazi esküvő, ahol nem jelentenek be egy eljegyzést.
Változnak az illemszabályok.
Azért ez elsősorban attól függ, milyen kapcsolatban vagytok a párral, és vannak-e ismerőseitek, rokonaitok a meghívottak között.
H pl kollégák vagytok, és amúgy a násznépből nem ismertek senkit, akkor mégis miért akarod velük megosztani ezt az élményt?
Viszont ha szinte az egész családod ott van, megbeszéled a párral, és ők rábólintanak, simán.
A mi esküvőnkön a húgom kezét kérte meg a párja, úgy, hogy előre szólt, hogy a férjem legyen kedves a valamikor az este folyamán szólni, hogy ha jól tudja, van itt valaki, akinek az evés-ivás elvette a józan eszét és bejelentésre készül :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!