Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?
Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak
a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.
Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Én meg azt olyan kéréseket unom,amiket 100x megkérdeznek!!!
Szerintem nagyon óvodás stílusra vall,egy olyan dolog miatt kiakadni,ami a normális embert tök hidegen hagyná!
Mert nekik akkor az az esemény fontos, mint ahogy majd gyereknél a gyerek vagy az esküvőnél az esküvő.
A facebook egy olyan oldal ahol az emberek azért vannak fent, hogy megosszák egymással az életük eseményeit. Ha nem akarsz ilyen képeket nézegetni akkor ne igazolj vissza, ezért van az hogy nálam csak azok vannak akik érdekelnek is, mert hiába van 250 ismerősöd ha abból 249 tojik a fejedre.
És tényleg elég gyerekes ilyesmikkel foglalkozni és ezen kiakadni, úgy látszik nagyobb problémád nincs, ne is legyen de ez akkor is felesleges. Neked ez az értékrended nekik meg az. Ezen tudsz változtatni csak nem akarsz, idegeskedj tovább.
Mire lennék féltékeny,amúgy olvastam az 1. válaszoló linkelte kérdést,ott normálisabb válaszok jöttek,szerencsére nem csak én gondolom úgy,hogy elég szánalmas dolog kérkedni,dicsekedni valami olyannal,ami lehet hogy nem is tart sokáig :)
Azt hiszik,hogy a jegygyűrű a halálig tartó szerelmet jelenti :)
Na ez tényleg szánalmas!
igen, féltékeny :D
mert ha szimplán csak idegesítene, rég letiltottad volna a posztjait ezeknek a számodra irritáló embereknek, meg se jelennének
de te ezzel szemben direkt még nézegeted is őket - ez az irigység.
ha valaki idegesít azt ignoráljuk, míg ha valakire féltékeny az ember - majd meg veszik hogy láthassa mit csinál, egyfolytában az új ruháin és gyűrűin pörög ahogy te, szinte "sztárolja" negatív értelemben
ami csúnya és egyben értelmetlen dolog, nem vezet sehova
"Mert nekik akkor az az esemény fontos"
Mi az hogy fontos?
Tehát azért szülnek gyereket,azért szeretnének jegygyűrűt,
hogy legyen mivel dicsekedni,és legyen mit megosztani facebookon?
Ultrahangos képet?
Nem semmi...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!