Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak

a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.

Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"

2013. jan. 12. 12:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
68%

Én szoktam kirakni a Facebook-ra a fontosabb családi eseményekről is többek közt képeket (pl. eljegyzés, esküvő, ebbe a gyűrű is beletartozik), mert az ismerőseim többsége távoli családtag, barátok, akikkel ritkán van alkalmam találkozni, és tudom, hogy szívesen megnézegetik, mint én is az ő képeiket.

Akinek nem tetszik, ne nézze, ha meg valakit ez még zavarna is, biztos törölném. Ilyen idegbeteg ismerős nekem nem kell! :D

2013. jan. 12. 19:36
 32/50 A kérdező kommentje:

"Ez csak az érv nélküli bal bla "visszavágás"

Te miről beszélsz?

Ne haragudjál meg,hoztam fel érveket,de úgy látszik szövegértés csuklóból 1-es!! :DDD

De a te kedvedért,ismét leírom,hátha eljut a korlátolt agyadig,hisz a remény hal meg utoljára :D

1. Ha én boldog vagyok,akkor nem kell az egész ismeretlen,szedett-vedett emberekből álló külvilágot bevonnom(az embert még a saját tanára,fogorvosa is bejelöli sokszor,szerintem ha tényleg ismered,bunkóság elutasítani),elég ha én tudom,hogy boldog vagyok,nem akarom a boldogságomat gusztustalanul más képébe erőszakolni.

2.A gyerek meg nem olyan mint egy bazári majom,akit mutogatni kell boldog,boldogtalannak.

3. Ha már fényképet készítek,legyen már bennem egy minimális kreativitás,ne másokat majmoljak,mintha kötelező lenne!!(tükrös képek)

2013. jan. 12. 20:26
 33/50 anonim ***** válasza:
69%

Valószínű, az örömüket fejezi ki.

Mindenki másmilyen; én nem tudnám kitenni a magánéletemet így.

2013. jan. 12. 20:32
 34/50 anonim ***** válasza:
95%

Picit azért nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Miért foglalkoznak mostanában annyian azzal, hogy ki mit rak ki a Facebook-ra? Nem mindegy az nekem, hogy mondjuk a volt osztálytársam hány képet rak ki a gyerekéről? Miben befolyásolja ez az én életemet, vagy a közérzetemet?

Ha mégis valamiért zavar valami, pl. valaki vagy napi száz olyan képet rak ki, amik nekem nem tetszenek és nem akarom, hogy állandóan ezek köszönjenek vissza az oldalon, akkor van olyan funkció, hogy le lehet iratkozni, még csak törölni sem kell a másikat és mégsem látjuk a közzétételeit.

2013. jan. 12. 20:37
 35/50 anonim ***** válasza:
77%

tegnap 20:26

ez nem érv, ez csak a te helyesnek tartott gondolataid,amik ha nem egyeznek a többiekkel akkor már a másik a barom;)

Mondom én, bla bla...sajnálom a leendő gyerekeidet, nem lesz zökkenőmentes neked a kamaszkoruk...

2013. jan. 13. 08:15
 36/50 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ha neked fáj más öröme, akkor azokat az ismerőseidet, tiltsd le, töröld ki vagy csak egyszerűen rejtsd el a bejegyzést. Elég ostobán viselkedsz, hogy itt fröcsögsz. A Facebook kezedbe ad egy csomó lehetőséget, hát akkor élj vele.
2013. jan. 13. 10:10
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

É n is ezt vettem észre már bekattanok,nekem meg soha nem lesz senkim se gyűrű...

23.L

2013. jan. 13. 12:13
 38/50 anonim ***** válasza:
74%

Látszik h egy tini vagy:

1. ha lesz esküvőd,eljegyzésed,igenis büszke leszel erre,és megmutatod mindenkinek,manapság nem fotóalbumban mint régen,hanem a fb-on.

2.ha gyereked lesz,rá is büszke leszel,és szeretnéd ha mindenkli látná,milyen ügyes és szép...és nem undorító ha épp maszatos.(szoval ezek szerint gyereked sincs)

3. a fb épp erre való hogy sok gondolatunkat,eseményt megosszunk másokkal,és akinek nem tetszik,az ugy sem nézi.ha meg nézi,és esetleg még negativ kritikával is illeti akkor az szimpla irigység.Na számomra ez a szánalmas,mikor az irigy emberek igy vergődnek mint te.

MIÉRT zavar ha mások megosztanak vmit?töröld magad a fb-rol és máris nem fogod látni , és nem fog idegesíteni.

2013. jan. 13. 14:00
 39/50 anonim ***** válasza:
78%

"Ha én boldog vagyok,akkor nem kell az egész ismeretlen,szedett-vedett emberekből álló külvilágot bevonnom"

...nem...ne jelöld be ismerősnek,vagy ne igazold vissza,és máris nem kell őket bevonnod...tudod,itt megválogathatod az ismerőseidet.....

2013. jan. 13. 14:02
 40/50 A kérdező kommentje:

ma 14:02

Ha érdekelni fog a véleményed,megrángatom a ketrecedet :)

Igen,én tettem ki a kérést,de azt csak eldönthetem,hogy melyik válasz hagy hidegen,és melyik nem :D

2013. jan. 13. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!