Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?
Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak
a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.
Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"
kérést*
kérdést
Oké megrángathatod, de a kapcsot sose fogod kinyitni, hogy kigyere, azért vettem bomba biztosat;)
Kis boldogtalan pincsike...ne aggódj valaki csak megvesz mielőtt elaltatnak;)
"ma 14:02
Ha érdekelni fog a véleményed,megrángatom a ketrecedet :)
Igen,én tettem ki a kérést,de azt csak eldönthetem,hogy melyik válasz hagy hidegen,és melyik nem :D"
14.02es vagyok:
na hát akkor a fb-on is szelektálj h kinek a képeit nézed meg...mert a szövegértésed is nulla...ha irigy vagy ne nézegesd a képeidet...
Nem válaszoltál a kérdésemre,úgyhogy felteszem még egyszer:
Miért nem kérdezed meg az ismerőseid, hogy miért tesznek ki annyi képet? Ha ennyire zavar, akkor mondd a szemükbe. Igaz, nagy az esélye, hogy elhajtanak, vagy törölnek.
Nem kötelező látni, tiltsd le őket és kész!
Nekem sem kéne olyan barát aki nem tud velem örülni, csak a hátam mögött köpködni és irigykedni.
Jobban járnak Nélküled!!
A Fb-ra pont az ilyen irigy majmoknak pakolják ki azt a sok képet mint te kérdező.
Amúgy meg szánalmas vagy, ha idegesít a Fb akkor töröld magad, van am élet nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!