Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak

a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.

Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"

2013. jan. 12. 12:09
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

kérést*

kérdést

2013. jan. 13. 14:04
 42/50 anonim ***** válasza:
89%
Te magad írtad le, hogy szabad országban élünk, így bárki szabadon oszthatja meg örömét facebookon. Jobb lenne, ha mindenki csak arra használná, hogy minden nyügét, baját ott sírja el? Nincs elég sok probléma, baj így is? Miért gond neked, ha más boldog (legalább pár napig, hétig)?
2013. jan. 13. 14:25
 43/50 anonim ***** válasza:
76%

Oké megrángathatod, de a kapcsot sose fogod kinyitni, hogy kigyere, azért vettem bomba biztosat;)

Kis boldogtalan pincsike...ne aggódj valaki csak megvesz mielőtt elaltatnak;)

2013. jan. 13. 14:46
 44/50 anonim ***** válasza:
86%
Sajat magad arulod el... Tudsz te szelektalni, ha akarsz...! Ah itt szelektalsz a valaszok kozott, ugy kellene a facen is...! De ugy tunik ott nem tudsz uralkodni az IRIGYSEGEDEN! Hahaaaa xD
2013. jan. 13. 16:19
 45/50 anonim ***** válasza:
82%

"ma 14:02

Ha érdekelni fog a véleményed,megrángatom a ketrecedet :)

Igen,én tettem ki a kérést,de azt csak eldönthetem,hogy melyik válasz hagy hidegen,és melyik nem :D"

14.02es vagyok:

na hát akkor a fb-on is szelektálj h kinek a képeit nézed meg...mert a szövegértésed is nulla...ha irigy vagy ne nézegesd a képeidet...

2013. jan. 13. 18:11
 46/50 anonim ***** válasza:
76%

Nem válaszoltál a kérdésemre,úgyhogy felteszem még egyszer:

Miért nem kérdezed meg az ismerőseid, hogy miért tesznek ki annyi képet? Ha ennyire zavar, akkor mondd a szemükbe. Igaz, nagy az esélye, hogy elhajtanak, vagy törölnek.

2013. jan. 13. 19:20
 47/50 anonim ***** válasza:
66%
Ez ugyanolyan örömteli dolog mint pl egy gyermek születése. Illetve az illetőről sokat elárul az embereknek fontos hogy sikereket érjenek el a jeggyűrű is egy siker, főleg akinek nincs jó munkahelye és az élet többi területein nem tud nagy eredményeket felmutatni annak fontos, hogy legalább ezzel "előrébb legyen" . Nem mintha ettől függne bármi de asz embert sokszor az alapján itélik meg amit elért az életben és a mai teljesitményorientált világban egyáltalán nem meglepő hogy teljesiteni akarunk görcsösen is. Egyébként szerintem nem dicsekvésből rakják fel, én legalábbis ha felraknám az az örömöm lenne és az a törekvés h mások is osztozzanak az örömömben nekem jól esik mindenkinek ha megdicsérik és vele örülnek. Nem kell rossz dologra gondolni
2013. jan. 14. 14:48
 48/50 anonim ***** válasza:
74%

Nem kötelező látni, tiltsd le őket és kész!

Nekem sem kéne olyan barát aki nem tud velem örülni, csak a hátam mögött köpködni és irigykedni.

Jobban járnak Nélküled!!

2013. jan. 15. 08:18
 49/50 anonim ***** válasza:
Én nem értem az ilyeneket, mint te, már bocsi. Mindenkinek van egy saját élete, van aki megosztja minden pillanatát és van, aki nem. Van aki fürdőruhás képeket pakol ki, van aki csücsörítőset, van aki állatkínzós posztokat, van aki a hóesést írja ki, van aki a kocsikat, van aki az állatait, stb..mindenki azt rak ki, amit akar, az ő döntésük. Lehet, hogy másnak meg nem tetszik az, hogy egész alakos képet teszel ki, mert csinosabb vagy nála, de nem biztos, hogy foglalkozik vele, legalábbis nem ilyen szinten. A facebook direkt kitalált erre a "problémára" egy megoldást, mégpedig azt, hogy le lehet tiltani az emberek megosztásait..nekem is van egy ismerősöm, aki nagyon sokmindent kitesz, tele idézettel, meg virágokról képekkel, egy ideig elvoltam velük, olvasgattam, majd amikor meguntam, hogy minden 2. hír az ő posztja, fogtam, letiltottam. És megis van oldva a probléma..ilyen egyszerű, nem értem miért reagálod túl. Ha ők összeházasodnak felelőtlenül, az ő bajuk. Majd megoldják. Te ezen ne hisztérikázz, mert nem a te életed. :-)
2013. jan. 15. 15:28
 50/50 anonim ***** válasza:

A Fb-ra pont az ilyen irigy majmoknak pakolják ki azt a sok képet mint te kérdező.

Amúgy meg szánalmas vagy, ha idegesít a Fb akkor töröld magad, van am élet nélküle is.

2015. márc. 26. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!