Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak

a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.

Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"

2013. jan. 12. 12:09
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én az eljegyzésnek, és a házasságnak is úgy álltam neki, hogy abban bízom, hogy életem végéig szeretni fogjuk egymást. És ennek megfelelően is élek. Nem azon pörgök, hogy úristen, lehet, hogy egy év múlva elválunk, inkább nem is mutatom meg senkinek a jegygyűrűt, nehogy utána kiröhögjön. Én büszke voltam a vőlegényemre, mert nagyon extra (de 0 ft-os) eljegyzést hozott össze, és míg élek nem felejtem el, és úgy gondoltam, hogy megosztom az ismerőseimmel. Az esküvőmre is büszke vagyok, mert ketten, kevés pénzből, de egy gyönyörű napot hoztunk össze. Sajnos minden ismerősőmet (régi osztálytársak, jó tanárok, munkatársak stb...) nem tudtunk meghívni, és mindenkihez személyesen sem tudtunk elvinni képeket, így felraktuk facebookra, hogy láthassák, mert többen jelezték is, hogy kíváncsiak. Nem hiszem, hogy ebben bármi rossz lenne. És lehet, hogy dicsekvés, de miért ne dicsekedjen az ember az ilyen abszolút pozitív dolgokkal? Az élet rövid, sok keserűség éri az embert, hát persze, hogyha valami jó történik, akkor azt szeretné a lehető legjobban kiélvezni.
2013. jan. 12. 12:36
 12/50 anonim ***** válasza:
74%
Mert boldogok vagyunk, örülünk a gyerekünknek, gyűrűnknek, esküvőnknek, párunknak! Mit kéne kitenni facebookra? Érfelvágós képeket? én tudom, hogy vannak ismerőseim, akik örülnek a boldogságomnak és nem fáj nekik, hogy eljegyeztek, férjhezmentem, gyereketszültem stb. Remélem, hogy ilyen rosszindulatú és irigy ember nincs az ismerőseim közt, mint te!
2013. jan. 12. 12:43
 13/50 anonim ***** válasza:
82%
Nem dicsekvés, és a többi embert érdekli, mármint azokat akik tényleg a barátaid/ ismerőseid. Unokatesóm is feltette az ultrahang képet, én örültem neki, rendesen látszott a kisbaba, a barátai, és távolabbi rokonok is örültek neki. Most a kisbaba képeit teszi fel. Ahogy meglátom szólok anyukámnak, mert őt is érdekli. Minek küldje el mindenkinek egyesével mailban, amikor csak kiposztolja, és mindenki akit érdekel látja? Az eljegyzés is olyan. Az ember örül neki, és amikor örülünk valaminek, azt szeretnénk megosztani a barátainkkal. Én ha valami jó történik, régebben egyből hívtam a barátnőimet, vagy anyukámat, vagy akárkit hogy elmeséljem. Most sokkal olcsóbb, és egyszerűbb megosztani face-en. Amelyik ismerősöm nem érdekel, annak nem nyitom meg külön a képeket a gyerekéről, csak tovább görgetek. De még azokkal is jó tudni mi van, akik mondjuk régen az évfolyamtársaim voltak, de ma már nem szoktunk beszélni.
2013. jan. 12. 12:48
 14/50 A kérdező kommentje:
Meg igazából,ami tényleg igencsak szánalmas,és undorító szerintem,hogy sokszor ilyen proli képeket tudnak csak kitenni,wc-ben tükör előtt,direkt a jegygyűrűs ujjára fókuszálva,vagy konyhában,máladozó vakolat előtt........
2013. jan. 12. 12:56
 15/50 A kérdező kommentje:

Aquiles177!

Amúgy azt a kérdést nem én tettem ki(mielőtt ez lenne a következő)olvasni olvastam persze,és egyetértek a kérdezővel.

2013. jan. 12. 12:59
 16/50 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, vannak olyan képek, amik engem is irritálnak: amikor tizenévesek szinte mindent megmutatnak magukból, s utána csodálkoznak, hogy ribizlinek vannak kikiáltva.

Viszont, amiről te írsz (esküvő,eljegyzés, gyerek) az teljesen átlagos dolog, amit az emberek szeretnének másokkal megosztani, mert büszkék arra, hogy eljegyezték őket, vagy gyerekük lett.

Most teljesen őszintén, téged mi zavar ebben? Vagy kérdezhetem azt is: szerinted mire használják az emberek a facebookot? Játszani, s 600 játékfelkérést küldeni? Vagy csak azért legyen, hogy pár ismerőssel ott levelezzek? Arra ott az e-mail is.

2013. jan. 12. 13:06
 17/50 anonim ***** válasza:
72%
Jó vannak furcsák, nem azt mondom, sok profilkép k*rvás, vagy ocsmány a háttér. De mi a fene közöd van hozzá? ne lájkold, és kész. Akinek meg olyan a konyhája mi a fenét csináljon vele? Én nem tenném ki a penészes falat, de csak mert szégyellem, de aki nem szégyenli, az meg tegye ki ha akarja, nem azt figyelem a képen, hogy milyen a háza az illetőnek.
2013. jan. 12. 13:08
 18/50 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, te milyen képeket osztasz meg FB-n?
2013. jan. 12. 13:13
 19/50 anonim ***** válasza:
73%

"Azt hiszik,hogy a jegygyűrű a halálig tartó szerelmet jelenti :)

Na ez tényleg szánalmas!"

Éhes disznó( folyton) makkal álmodik...

2013. jan. 12. 13:41
 20/50 anonim ***** válasza:
36%

Jól látod,dicsekednek.Szerintem ők a gyerekesek.

Egyik osztálytársam kitette a gyerekét összemaszatolt arccal.Mentek rá a kommentek,hogy de cuki,közben meg gusztustalan volt.

Engem amúgy nem zavar,hogy valakik gyűjtik a jókívánságokat,ha ők ettől boldogok.Más volna a helyzet,ha nem fél világ volna bejelölve és tényleg család meg barátok látnák a képeket.

Ezért is léptem le Faceról,meguntam a képmutatást.Neked is ajánlom,hogy hagyd azt a szenny oldalt,vagy a nem kívánatos ismijeidet töröld.

Én nem posztolgatnám a gyűrűm és a gyerekem,elég ha azok tudják,hogy boldog vagyok,akiknek valóban számítok.

A másik kedvencem meg az,hogy megkérik a csajt,egy órán belül máris kiteszi,hogy eljegyezve.Nagy szerelem lehet,ha a csaj a neten lóg olyankor.

2013. jan. 12. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!