Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?
Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak
a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.
Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"
Aquiles177!
Amúgy azt a kérdést nem én tettem ki(mielőtt ez lenne a következő)olvasni olvastam persze,és egyetértek a kérdezővel.
Figyelj, vannak olyan képek, amik engem is irritálnak: amikor tizenévesek szinte mindent megmutatnak magukból, s utána csodálkoznak, hogy ribizlinek vannak kikiáltva.
Viszont, amiről te írsz (esküvő,eljegyzés, gyerek) az teljesen átlagos dolog, amit az emberek szeretnének másokkal megosztani, mert büszkék arra, hogy eljegyezték őket, vagy gyerekük lett.
Most teljesen őszintén, téged mi zavar ebben? Vagy kérdezhetem azt is: szerinted mire használják az emberek a facebookot? Játszani, s 600 játékfelkérést küldeni? Vagy csak azért legyen, hogy pár ismerőssel ott levelezzek? Arra ott az e-mail is.
"Azt hiszik,hogy a jegygyűrű a halálig tartó szerelmet jelenti :)
Na ez tényleg szánalmas!"
Éhes disznó( folyton) makkal álmodik...
Jól látod,dicsekednek.Szerintem ők a gyerekesek.
Egyik osztálytársam kitette a gyerekét összemaszatolt arccal.Mentek rá a kommentek,hogy de cuki,közben meg gusztustalan volt.
Engem amúgy nem zavar,hogy valakik gyűjtik a jókívánságokat,ha ők ettől boldogok.Más volna a helyzet,ha nem fél világ volna bejelölve és tényleg család meg barátok látnák a képeket.
Ezért is léptem le Faceról,meguntam a képmutatást.Neked is ajánlom,hogy hagyd azt a szenny oldalt,vagy a nem kívánatos ismijeidet töröld.
Én nem posztolgatnám a gyűrűm és a gyerekem,elég ha azok tudják,hogy boldog vagyok,akiknek valóban számítok.
A másik kedvencem meg az,hogy megkérik a csajt,egy órán belül máris kiteszi,hogy eljegyezve.Nagy szerelem lehet,ha a csaj a neten lóg olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!