Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerőseim közül mindenki jegygyűrűs képekkel pakolja tele mostanában a facebookot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen engem annyira irritál,hogy mindenki vagy a jegyűrűjével,vagy a gyerekével pakolja tele az oldalt,de sokszor arcképe,az nincsen persze......ennél jobban már csak

a tükrös,pózolós képek tudnak kiakasztani.

Szerintem ez már szándékos dicsekvés,ami azt sugallja,hogy "bibi nekem már jegygyűrűm is van!!"

2013. jan. 12. 12:09
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
65%

Akkor mutasd már meg, hogy te milyen fajta képet teszel ki? Vagy mit osztasz meg?

Engem pl. az idegesít, hogy ha valaki idézeteket teszi ki, egy demotiválós képen. Mégse pampogok, hanem leiratkozok róla.

2013. jan. 12. 13:59
 22/50 A kérdező kommentje:

ma 13:57

Szia!

Köszönöm szépen a válaszodat,ment is a zöld kéz :)

Úgy látom a sok birka között azért vannak még olyan intelligens emberek,akik képesek megérteni,illetve felfogni hogy miről beszélek!

1. Törölni nem fogom magamat mások miatt,vannak normális barátaim is fenn,az ismerőseimet,rokonaimat meg nem válogathatom meg,visszajelölni,meg csak visszajelölöm.

2. Normális arc képem van kinn,és pár egész alakos,hogy aki keres,vagy be akar jelölni,megtaláljon......erről ennyit,az idézeteket nem szeretem,szintén szánalmas idézetekkel telepakolni mindent,holott lopott szöveg az egész,tehát még csak nem is egyedi....

2013. jan. 12. 14:07
 23/50 anonim ***** válasza:
77%

Engem is idegesítenek az idézetes baromságok. Én nem sok mindent posztolok ki face-re, de ha eljegyezne a párom, azt én is kitenném gyűrűstől, mert az életemnek ez olyan eseménye melyet szereték világgá kürtölni.

Akinek ez fáj az használja az elrejt gombot. Amúgy meg nem kéne más boldobságán irigykedni.

23/l

2013. jan. 12. 14:19
 24/50 anonim ***** válasza:
62%
Válogasd meg jobban az ismerőseidet. Kulturált emberek nem szokták agyonpakolni a fb-ot ilyesmivel. Én is gyakran látok gyerekszületős-eljegyzéses képeket, de csak a jóízlés keretein belül. Ebben az esetben természetes és érthető, hogy büszke, hiszen ezen fontos események. Amit te tapasztalsz, az tipikusan az egyszerű, primitív emberek sajátossága, akik semmilyen értéket nem tudnak az életükben felmutatni mint hogy szült egy gyereket vagy talált egy tuskót, aki végre-valahára elveszi. Még mindig fenntartom, hogy rossz körökben mozogsz.
2013. jan. 12. 14:32
 25/50 anonim ***** válasza:
58%

Sztem te onnan jottel ide. :)

Es pont azert, hogy felhergeld az embereket a hulyesegeddel...!

Ne a pontozassal torodj ... Ebben a kategoriaban alt.ban mindenki le van pontozva. Azt nezd inkabb, hogy 15 emberbol 12 szerint az a hulye aki ilyeneken kiakad ;) :)

2013. jan. 12. 14:50
 26/50 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem akik ilyen képeket posztolnak, azokban van egy ilyen kis "nézzétek és sírjatok". Mert nem csak a családdal és a barátokkal osztják meg, hanem ezer éve nem látott osztálytársakkal, meg szegről-végről rokonokkal.
2013. jan. 12. 15:24
 27/50 anonim ***** válasza:
80%

Akkor miért nem csak azokat az embereket jelölöd meg barátnak/jelölöd vissza ismerősnek, akik olyan "normálisak", mint te. Vagy, ha látod egy idő után, hogy X, Y és Z is túl sok olyan képet tölt fel, ami nem a te ízlésednek felel meg, miért nem törlöd az ismeretséget?

Ne tőlünk, számodra idegen emberektől várd a választ, hogy a te ismerőseid miért töltenek fel ilyen-olyan képeket.

Írj nekik egy levelet, amiben leírod nekik azt, amit ide nekünk. Miért nem mered ezt az arcukba mondani?

2013. jan. 12. 15:29
 28/50 anonim ***** válasza:
60%
Én azoktól vagyok ki amúgy, akik zenét posztolnak orrba-szájba. Nem az hogy egy nap egyet, hanem tényleg minden 3. percben egy újat. És az idézeteseket is utálom. Azt se mindet, hanem mikor valaki órákon át, percenként kilinkeli amit olvasott, ilyen idézetes oldalakon. A képek sose zavarnak.
2013. jan. 12. 15:34
 29/50 anonim ***** válasza:
66%

engem nem bosszant :) nekem is volt eljegyzésem, de nem teregettem ki faxbukon. akinek elmondom, az tudni fogja, a többieket meg sztem nem érdekli, tehát nem traktálom őket.

amúgy végig szoktam nézni az összes ilyen képet, teljesen mind1, h szeretem, vagy inkább ellenszenves az illető. mindegyikről levonom a tanulságot, néha röhögök, néha velük örülök. néha csak fintorgok és fogom a fejem, h úristen, milyen emberek vannak. legalább tudom, h milyenné nem szabad válnom.

esetleg közösen röhögünk egy jót a párommal, h hogy lehet valaki ennyire sötét, h nem veszi észre, h bizonyos képein mindenki fejét fogva vihog. :)

2013. jan. 12. 17:35
 30/50 A kérdező kommentje:

ma 16:05

Mindenki magából indul ki :)

2013. jan. 12. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!