Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?
mi ez a hülyeség h eljegyzés után 1 évvel kötelező házasodni ?
am meg amint írod téged hátúról csesztetnek nagy rész azért akarod h megkérjen ....
basszus engedd már el ezt és csak simán akarj boldog lenni vele minden külső befolyásolás nélkül
azért mert mondott valamit a pasi még nem biztos h az is lesz
te választ vártál ö meg rámondott valamit
h ezt mennyire gondolta komolyan ?
ezt csak ö tudja
se munkád se egzisztenciád nincsen .. mire föl vegyen el ?
hogy eltartasd magad ? elvenne te meg majd jól terhes leszel úgy h nem volt munkaviszonyod ... gondolj bele h hány olyan pasi van aki ezt bevállalja majd ?
am meg 30 éves pasinak a 22 éves nő az csak egy lány
friss feszes húsi akit jó meghúzni és kényelmes életet ad nekem
ha nagyon vered magad eldob és keress egy másik friss feszes húsú csajszit magának ....
Kérdező, nem csak a pasinak, de a nőnek is ijesztő lehet az elköteleződés, ha folyton nyaggatják vele.
Ha téged az eljegyzés megnyugtatna, mondd meg a párodnak. Nem kell túlbonyolítani. Azt is megmondhatnád neki, hogy a nagymamája kérdezgetett már téged ezzel kapcsolatban. Én legalábbis megbeszélném a párommal, ha az ő rokonsága célozgatna nekem erre a háta mögött.
Aztán az is lehet, hogy ő titokban már készülődik (a Pozitív Nap weboldalon van egy cikk, ami arról szólt, hogy egy pasi egy teljes évig készült az eljegyzésre, és videót készített róla, keress rá, nekem nagyon tetszett), és ha tudnád, az már nem lenne meglepetés.
Nem tudom megerteni miert kell kierdemelni az eskuvot?
Az eskuvo egy igeret
a kozos elet igerete joban rosszban nem egy kierdemelt dolog ha megfelel a masik ha bebizonyitja hogy jo akkor utolag elveszik.
Ez eleg nagy bizonytalansagra es lelki szegenysegre utal.
A helyes sorrend ismerkedes jaras eljegyzes eskuvo es gyerekek.
Ha ezt felrugjak a ferfiak nem fognak megnusulni hiszen hazassag nelkul is van feleseguk.
Nok bolondok vagytok hogy igy elertektelenmitek a hazassagot es ezzel magatokat is.
Előző: Bolond a nénikéd..Most vagy 1. passzoltok a pároddal és lelkitársként megbeszélitek, hogy akkor ki mikor szeretne házasságot, vagy 2. megbeszélitek és kiderül hogy nem egyeztek vagy 3. még addig se juttok el, hogy megbeszéljétek.
A 2. és 3. esetben a házasságot és a párkapcsolatot már nem is erőltetném. Hogy gondolja valaki, hogy eltérő elvárásokkal menni fog a közös élet...??! (irónia ezerrel)
/egy 28 éves, 4.5 éve párkapcsolatban élő, nem házas nő/
A hazassag halasztasa arra utal az felek nem biztosak egymasban ilyenkor lepni kell es befejezni.
De akkor Sem ertem miert hajlando egy no evekig varni a nagy semire.
Aztan felesegkent el de elvenni soha nem veszik ertektelen a hazassag szamara de titkon semmi mast nem szeretne.
Es Miert 4 ev mulva?
Hatha addig Jon egy jobb?
Ha eltek akkor ossze is hazasodhatok nem ?
Es mi van ha egyik fel balesetet szenved ?
Aki biztos a masikba az nem var 8 Evet ez biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!