Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
 101/157 anonim ***** válasza:
27%

mi ez a hülyeség h eljegyzés után 1 évvel kötelező házasodni ?

am meg amint írod téged hátúról csesztetnek nagy rész azért akarod h megkérjen ....

basszus engedd már el ezt és csak simán akarj boldog lenni vele minden külső befolyásolás nélkül

azért mert mondott valamit a pasi még nem biztos h az is lesz

te választ vártál ö meg rámondott valamit

h ezt mennyire gondolta komolyan ?

ezt csak ö tudja

se munkád se egzisztenciád nincsen .. mire föl vegyen el ?

hogy eltartasd magad ? elvenne te meg majd jól terhes leszel úgy h nem volt munkaviszonyod ... gondolj bele h hány olyan pasi van aki ezt bevállalja majd ?

am meg 30 éves pasinak a 22 éves nő az csak egy lány

friss feszes húsi akit jó meghúzni és kényelmes életet ad nekem

ha nagyon vered magad eldob és keress egy másik friss feszes húsú csajszit magának ....

2015. márc. 27. 08:54
 102/157 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, nem csak a pasinak, de a nőnek is ijesztő lehet az elköteleződés, ha folyton nyaggatják vele.

Ha téged az eljegyzés megnyugtatna, mondd meg a párodnak. Nem kell túlbonyolítani. Azt is megmondhatnád neki, hogy a nagymamája kérdezgetett már téged ezzel kapcsolatban. Én legalábbis megbeszélném a párommal, ha az ő rokonsága célozgatna nekem erre a háta mögött.

Aztán az is lehet, hogy ő titokban már készülődik (a Pozitív Nap weboldalon van egy cikk, ami arról szólt, hogy egy pasi egy teljes évig készült az eljegyzésre, és videót készített róla, keress rá, nekem nagyon tetszett), és ha tudnád, az már nem lenne meglepetés.

2015. márc. 27. 11:05
 103/157 anonim ***** válasza:
61%
Nem igazán értem és nem is tudom átérezni, miért olyan pasival vagy, és akarsz házasságot, akivel szerinted nem járultok hozzá egyformán a kapcsolathoz, és a leírásod alapján egyenrangú felek sem vagytok. De nyilván a te dolgod, ha neked ennyi az igényed és ez megfelel, oké, csak aztán nem két gyerek után kell sírni, hogy mindent te csinálsz a drága párod meg csak ül a számítógép előtt.Nekem nagyon úgy tűnik 22 évesen gőzöd nincs arról mi is az a jól működő kapcsolat és a rózsaszín szemüvegeden keresztül csak annyit látsz legyen már nekem is gyűrűm és csili-vili esküvőm, hogy végre kirakhassam a facebookra házas vagyok, mert anélkül nem is igazi a kapcsolat. Én csak sajnálni tudlak, hogy 22 évesen ezen görcsölsz, ahelyett, hogy jól éreznéd magad...
2015. márc. 28. 20:11
 104/157 anonim válasza:
22%
Jesszus, itt aztán vannak válaszok. Én 9 éve várok, 2 éve élünk folyamatosan együtt külföldön,előtte én otthon voltam míg ő itt kint, mindig azt mondja, hogy tervezi meg nem sieti el, de őszintén szólva ennyi idő után mit lehet elsietni? Szóval kedves kérdező, nem vagy egyedül ebben a nagy várakozásban és ahogy neked ettől nem lett könnyebb, nekem sem. Már nem csak az én szüleim kérdezik mikor lesz esküvő hanem az övé is. Én 25 éves vagyok, ő pedig 28.
2015. márc. 28. 21:35
 105/157 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom megerteni miert kell kierdemelni az eskuvot?

Az eskuvo egy igeret

a kozos elet igerete joban rosszban nem egy kierdemelt dolog ha megfelel a masik ha bebizonyitja hogy jo akkor utolag elveszik.

Ez eleg nagy bizonytalansagra es lelki szegenysegre utal.

A helyes sorrend ismerkedes jaras eljegyzes eskuvo es gyerekek.

Ha ezt felrugjak a ferfiak nem fognak megnusulni hiszen hazassag nelkul is van feleseguk.

Nok bolondok vagytok hogy igy elertektelenmitek a hazassagot es ezzel magatokat is.

2015. márc. 28. 21:51
 106/157 anonim ***** válasza:
64%

Előző: Bolond a nénikéd..Most vagy 1. passzoltok a pároddal és lelkitársként megbeszélitek, hogy akkor ki mikor szeretne házasságot, vagy 2. megbeszélitek és kiderül hogy nem egyeztek vagy 3. még addig se juttok el, hogy megbeszéljétek.

A 2. és 3. esetben a házasságot és a párkapcsolatot már nem is erőltetném. Hogy gondolja valaki, hogy eltérő elvárásokkal menni fog a közös élet...??! (irónia ezerrel)

/egy 28 éves, 4.5 éve párkapcsolatban élő, nem házas nő/

2015. márc. 30. 15:25
 107/157 anonim ***** válasza:
24%

A hazassag halasztasa arra utal az felek nem biztosak egymasban ilyenkor lepni kell es befejezni.

De akkor Sem ertem miert hajlando egy no evekig varni a nagy semire.

Aztan felesegkent el de elvenni soha nem veszik ertektelen a hazassag szamara de titkon semmi mast nem szeretne.

2015. márc. 30. 17:35
 108/157 anonim ***** válasza:
61%
Én nem "várok a semmire", hogy téged idézzelek, előző, hanem megbeszéltük, hogy majd 4 év múlva. 4 év múlva egyébként már 8 és fél éve leszünk együtt (ezt csak a kedvedért írtam le mert nem számolgatnám egyébként) és nem "várakozással" telnek az éveink, hanem konkrétan a nagybetűs ÉLETET éljük. Amiben megegyeztünk, abban mindketten egyetértettünk és megegyeztünk. A kommunikáció a rendje módja a dolognak.
2015. márc. 30. 18:55
 109/157 anonim ***** válasza:
33%

Es Miert 4 ev mulva?

Hatha addig Jon egy jobb?

Ha eltek akkor ossze is hazasodhatok nem ?

Es mi van ha egyik fel balesetet szenved ?

Aki biztos a masikba az nem var 8 Evet ez biztos

2015. márc. 30. 20:46
 110/157 anonim ***** válasza:
69%
:D nem mintha rád tartozna de azért mert még tanulok és 4 év múlva végzem az egyetemmel. A többi tényezöhöz meg tènyleg semmi közöd. Mi az hogy "ha balesetet szenved az egyik fél"??! Ha valamelyikünk meghalna, akkor nyilvân sokkot kapunk és iszonyatosan szomorúak leszünk, eltemetjük a párunkat és próbáljuk elviselni ami történt. Akik házasok, azok is ugyanîgy teszik és akik nem, azok is. Te olyan mágikus erôt tulajdonîtasz egy darab papîrnak hogy az már röhej. Mi a kapcsolatunk leggyönyörûbb pillanatait és tetôfokát már régesrég megéltük és éljük az együttélésünk során. A házassàg nálunk nem a legleg.
2015. márc. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!