Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/157 anonim ***** válasza:
62%
Szia! Nem vagy elkésve semmiről, ne legyél türelmetlen. Nekem a férjem 6 év után kérte meg a kezem, tavaly volt az esküvő. Én 37 vagyok a férjem 38 éves.
2015. márc. 26. 06:29
 2/157 anonim ***** válasza:
39%
Ezt én evyszer megkérdeztem a páromtól. Tudtam, hogy þervezi, hogy lesz esküvő, házasság. Illetve beszéltünk anno róla, jogynvelem akarja leélni az életét. De nem értettem, miért nem jegyzett el. Mikor a barátnőim szép sorra elkeltek. Volt akit 6 hónap után kért meg a baratja, volt akit 1 év után. Egyszer kiborultam. Megkérdeztem. Elmondta, hogy ő élete végéig tervez velem, és,komolyan gondolja a házasságot. Nem úgy, mint pl. a haverja, aki minden barátnője kezét megkérte eddig. Ha össze is jőtt nekik az esküvő, akkor is elvaltak.
2015. márc. 26. 06:55
 3/157 anonim ***** válasza:
70%
Hova sietsz? Van időtök bőven. Ha meg erőlteted abból tuti semmi jó nem sül ki. Türelem
2015. márc. 26. 06:55
 4/157 A kérdező kommentje:
Egy nonek miert mindig az a sorsa hogy varjon? Akar egy olyan ferfira is aki csak hitegeti a hazassaghoz fuzott remenyeivel de kozben persze megkap mindent otthon, szex, meleg kaja, tisztasag, mosott ruha, nem kene neki is beleadnia valamit? Regebben az volt a ciki ha ennyi ido utan meg nem volt hazas az ember. Igy gyakorlatilag kotelezettseg nelkul megkap mindent, mig a no meg igyekszik hogy megfeleljen, es ami altalaban neki fontosabb, hogy megkerjek a kezet csak halogatva van. Hat, erdekes. Szerintem ennyi ido utan kiforrott velemenye van rola hogy igen vagy nem... Tudom, hogy vannak akiket ennel sokkal tobb ev utan kertek meg, de ez engem jelen pillanatban nem vigasztal... :/
2015. márc. 26. 07:10
 5/157 A kérdező kommentje:
Arrol ne is beszeljunk hogy "ne legyel turelmetlen". Miert, egy kapcsolat csak a ferfi igenyeirol szol? Hogy o mit akar? Persze ha egy no hozza fel akkor rogton turelmetlen... :)
2015. márc. 26. 07:12
 6/157 anonim ***** válasza:
60%
Megkérdezhetem, hogy mennyi ideje dolgozol, illetve mennyi ideje éltek együtt?
2015. márc. 26. 07:20
 7/157 anonim ***** válasza:
65%

Hany eve eltek egyutt?

22 evesen tenyleg ez eleted kozponti kerdese hogy mikor vesznek mar el vegre felesegul?

2015. márc. 26. 07:24
 8/157 A kérdező kommentje:
2 éve együtt élünk -elso mondat elso fele... Es igen, szeretnek osszehazasodni azzal, akit szeretek. Ennyi idosen a csaladomban az osszes nonemu ferjnel volt mar. Erdekes, hogy ma mar ez nagy elvarasnak szamit 22 evesen. Egyebkent evek ota diakmunkazok, jovore vegzek a fosulin. Magunkat tartjuk el.
2015. márc. 26. 07:34
 9/157 anonim ***** válasza:
56%

Ha az ujjadra húz egy gyűrűt. ami nem is karikagyűrű, akkor az változtatna a kapcsolatotok? Ugyanúgy csak élettárs lennél, mint így. Az eljegyzésnek CSAK akkor van értelme, ha utána fél-egy éven belül van esküvő.

Te férjhez akarsz menni, ő nem akar nősülni. Ezt még az összeköltözés ELŐTT kellett volna megbeszélnetek.

2015. márc. 26. 07:35
 10/157 anonim ***** válasza:
44%

Ja, tehat meg munkad sincs. Ertheto, hogy nem kotelezodik. Elobb tan fix.allas kene, addig mit akarsz?!

Meg ne vergodj mar, ha annyira fntos a gyuru, kerd meg te.

2015. márc. 26. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!