Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?
Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...2015. márc. 26. 06:23
11/157 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem akar nosulni? Nyilvanvalon leirtam, hogy hazassagparti... Es igen, 1 even belul megejtenenk az eskuvot is a lanykeres utan. De, meg az szamit hogy karikagyuruvel ker meg vagy sem... Esetleg ha azzal kerne meg komolyabb lenne? :)
2015. márc. 26. 07:38
12/157 A kérdező kommentje:
Foiskola mellett milyen mas munkat kene csinalnom? :) Ugy tudom, az erzelmeknek nem sok koze van az iskolazottsaghoz illetve a munkahelyhez, javits ki kerlek ha tevedek. Nem, meg csak nem is hatalmas lakodalomra vagyok csak egy szereny szertartasra (nem a penz a gond...)
2015. márc. 26. 07:40
13/157 A kérdező kommentje:
Ezt a ne vergodj mar cimszavu flegmaskodast pedig kikerem magamnak, nem kotelezo valaszolni ha valami nem tetszik es nem tudod kulturalt ember modjara megfogalmazni. :)
2015. márc. 26. 07:45
14/157 anonim válasza:
Most komolyan itt vergődsz 2 évért? :((( jesus..
28/N
15/157 anonim válasza:
Szia . Tényleg nem vagy lekésve semmiről !!! mi a párommal 21 évesen jöttünk össze , azóta gyerekünk is van 😉, és megis most 2 hónap múlva lesz az eskuvonk , minden flanc és sallang nelkul csak a tanúk és a lányunk jelenlétében , a magunk örömére 😊 !
16/157 anonim válasza:
Egyszeruen tul korai neked a hazassag, es ezt a baratod is erzi. Meg csak 22 eves vagy, boven van idod meg 25-26 eves korodig, es meg akkor sem leszel oreg hozza.
22 evesen ma mar nagyon kevesen hazasodnak es ennek oka van. Amugy se allasod, se fix, onallo jovedelmed/foglalkozasod, nagyon hianyosnak tunnek az alapok.
Tenyleg nincs semmi egyeb celod az eletben, csak az hogy elvegyen vegre valaki?
17/157 anonim válasza:
Nagyon látszik a szövegedből, hogy még kislányka vagy. Mintha egy mesébe képzelnéd magad. Túl fiatal vagy. Az élet nem olyan, mint az Esmeralda-ban. 28/N
18/157 A kérdező kommentje:
Te talan 2 ev egyutteles utan nem tudod megitelni hogy kell-e az illeto vagy sem? Csak kerdem. Szerintetek regebben is igy alltak hozza? Sot, manapsag is sokan eskusznek mar 2 ev alatt is. Akkor mi van?
2015. márc. 26. 07:52
19/157 anonim válasza:
Sokan esküsznek 2 év alatt, igazad van. És sokan válnak is nemsokára.
20/157 anonim válasza:
Lemaradt , hogy 10 éve vagyunk együtt ! ..15. Válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!